Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Aha tak dobre lebo som to nechapala ut chapem a kolko ti meskaju?
@miska24184 ved to je pekná ružová čiarka a maš ms taku sladu?Mohol ti gyn dat nejake lieky aby si nekrvacala vyzera to na tehu.
@butterfly333 pekna ciarka ano. Ultrazvuk ukazal ze nie som no vraj to este nemusi byt vidno. Mendzes normalny ako stale.
@domcatko7 Prosim ta, mas skusenost s mamatestom? Lebo s ninkou sme na tom podobne, s tym rozdielom ze 1 krat som mala iny shit a bolo tam nieco viac ako duch, a dnes na mama teste dusik 😠 ale asi to je zbytocne rozoberat, zrejme to zabalim 😀
@nnika017 ahoj, ty si robila mamatest? lebo ja az dnes a bol tam len sodny dusik cize to povazujem za negativny vysledok
@miska24184 kľudne tehu byť mozes aj keď mrcha prisla... treba skočiť na gyndu, že máš pozitívny test ale si zacala krvácať.. budes mudrejsia a zastavia krvácanie.. zbehni na pohotovosť
@svetielko2222 ano zabal to, ja som minuly mesiac mala infarktove stavy, zakazdym som mala na mamateste duchov dokonca silneli, ine testy nic. Ja som di totiź spravila test lebo ma pichalo v podbrusku. Chvalabohu nie som tehu, ale tie testy boli fakt divne
@svetielko2222 hej mamatest tak kupim si iny.dnes mi neni najlepsie strasne ma boli hlava a od dnes mi nechuti kava co som kazde rano a pobede pila
@domcatko7 tak asi to uz nema zmysel dalej natahovat,ide o to, ze ten moj prvy test bol asi smejd ked mi ukazal slabu ciarku 😠 ved to, ze aj mna picha v podbrusku, a k tomu a ostatne veci,ale to uz je zrejme jedno. Ty si nechcela tehu? ja by som chcela
@nnika017 Neviem preco ale mam pocit, ze ty budes ozaj tehu. Neide len o priznaky, lebo tie mam aj ja, ale je to moj taky vnutorny pocit z teba 🙂 urcite si kup iny, ale radsej si nechaj poradit od bab, ze aky lebo aha na moj,nieco tam bolo viditelne volnym okom v kazdom uhle, svetle doonca aj na nekvalitnej foto. A mama testmal slabuckeho dusika. Ak nie teraz,vyjde nam to inokedy. Ja som sa vlastne ani nesledovala nic,nechali sme to na nahodu ale uz boli okolnosti take ze som musela spravit testik 😀
@svetielko2222 jej si zlata nie sak ani ja som to nesledovala tiez som to nehala volne len aj ja to tak citim ze nieco natom bude.urcite si kupim iny.
@bambuska1234 ja to tam vidim, dokonca v jemno ruzovom. zopakuj test o 2 dni, uz by nohla byt silnejsia 🙂 ktory DPO si?
@gabikana vôbec neviem ja mám nepravidelnu ms 🙂
@nnika017 Ahoj, už si si test opakovala?
Lebo, nechcem sa smiať, ani spochybňovať vaše snaženie, ale naozaj baby mali by ste si uvedomiť, že keď si spravíte z testu negatív bude tam vidieť slabulilinká druhá čiarka, tak ako bude vidieť aj na ostrom dennom svetle, nakoľko aj tá druhá čiarka je tam "predkreslená" 😀 😀 Takže na každom teste je takmer malililinký dušík. A tie čo su paranoidné ho vidia na každom 😨 Neviem čo to je za módu robiť negatív z tehu testu, to je choroba a nie túžiť po tehotenstve. Treba si uvedomiť že čím viac budete toto robiť, tým viac sa vám nebude dariť. Lebo toto je choroba.
@dkethe 😀 😀 😀 Teraz myslíš vážne tú tvoju otázku? Na teste sú predkreslené odidve čiarky, podľa čoho by sa ti zjavila asi červená čiarka? Čo tam je škriatok s centrofixou a dokresluje ju? Tu ide o to, že keď tu vidím tie negatívne testy a baby otázky typu vidíte tam ducha? Pre Boha živého 😨 🙄 Negatívny test, celý biely a pýtajú sa na duchov 🤐 😅
@zenuska11 kup iny test, uz ti musi ukazat tehu
Je mozne, ze je ciarka predkreslena, aby farba mohla kam odtiect, ale co sledujem tento forum, tak naaaaajhorsie su mamatesty, nastastie nemam s nimi skusenost, ale vela bab sa tesilo, ze je tehu, ma ducha na teste a duch nesilnel a ms prisla. ☹
Ja som vzdy pockala na meskanie ms, lebo viem, ze zena moze byt tehotna X-krat a ani o tom nevie a ms pride... a netrpezlive zeny uz od 9.dpo zacne testovat a testy ma aj poz., len ms pride a dalsie sklamanie ☹
@nnika017 🙂 sak ono sa to podari skor ci neskor, ale rada by som bola keby sa zadarilo bez prepchavania sa hormonmi, no ale ked to pojde tak,neva, ved treba ist za lekarmi kde nam pomozu 🙂 u na to tak naskor vyzera, ale clovek nikdy nevie. urcite kup a vyskusaj 😉

@iwuka tehulka gratulujem 🐤🐤🐤🐤