Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vevericka13 tak až po sviatkoch kupim ak nedojde dovtedy, zatiaľ nedosli
@bambuska1234 ano vidim tam nieco taky aj mne vysiel.skus si spravit neskor o par dni.
Dievcence,nikdy sa netestujte cez mrchu.Staci mikrociastka krvi a test vyjde pozitivny lebo reaguje na krv!!!ja som maka v piatok pozitivny,v sobotu spinenie az sa rozbehlo krvacanie.V utorok mi doky povedal ze zrejme islo o biochemicke,kedze na sone nic nevidel a hladina hcg ani nizka ani vysoka...atakze teraz cakam kedy hcg bude na nule a na prvy menzes. Potom sa bohuzial musime snazit odznovu.Uz som asi vyplakala vsetky slzy,krvacanie ustane a opat sa rozbehne,strasny pocit ako cakania na godota ☹
@miska24184 môže to byť tehu, ale mohlo to byť aj mimomaternicové tehu a teraz ti hcg pomaličky klesne. najlepšie je dať si zobrať krv u gynekologa a potom ešte raz či klesá. ak áno, tak je dobre, že nebolo treba kyret a samé sa vyčistilo. ak bude hcg stupať, tak treba kontrolovať, či sa objaví v maternici. keďže sú sviatky, určite by si mala skočiť na pohotovosť, kde ti hcg zoberú a prezrú ťa. držím palce, nech to dopadne dobre.
@miska24184 ja som si robila cez krvacanie v pondelok a tiez bol pozitivny a doktor krutil hlavou ze ved kazdy test cez mrchu vyjde pozitivny
@bambuska1234 už rano by bolo vidieť či silnie čiarka podľa mna. Ja si myslím že sú pozitívne.
@bambuska1234 gratulujem, len nech pekne silnie 😉
@kikulka25 ďakujem 🙂
@bambuska1234 jej nech len silnie drzim palceky
@bambuska1234 skus dat pod seba aj vcerajsie testy, tak bude lepsie vidiet, ako silnie ciarka a je velmi tmava ta fotka. Drzim palce!
@bambuska1234 ten vrchny test sa mi zda, ze mas stale rovnaky, ze ciarka na nom nesilnie, na tom spodnom je nieco viac vidiet. Nemas digitalny test? Drzim palce ☺
@katka3057 no žial ja tam ničnevidím.,
@butterfly333 aj som si myslela 🙂 prestanem uz radšej hľadať duchov 🙂 ďakujem za názor ;)
@nnika017treba poskusat ine znacky a potom sup na gyndu. Ja mam mamatest este jeden v zasuvke 😀
@svetielko2222 no sak jasne ja tak isto najlepsie ti povie gyn.
Ahojte baby 🙂 Idem ai kvam po radu. Co vravite na toto. Vidite tam cosi?
@nabanndonejamais zial tam nic nevidim, skus z ranneho mocu o 2-3 dni. Drzim palce.

@svetielko2222 hej kupila som si iny dneska uz nie mama test ten nikdy si nekupim