Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@charlie1980
neboj nepride 🙂
@charlie1980 na 13dpo ja osobne som mala veľmi slabuckeho ducha..na druhy deň to už bolo vidieť..cize urob testik v utorok a budeš vidieť ten rozdiel.drzim palce.môj test 13dpo
@charlie1980 pri druhom synovi som nemala na 13dpo ani takúto čiarku (a to viem na 100%, že som bola 13dpo, pretože som si merala bazálnu teplotu.... neviem, kde sa toľko túlal, kým sa uhniezdil a začal produkovať hcg 😀 lebo pri prvom synovi som mala diaľnicu na teste už na 10dpo.... apropo... synátor má 2,5 roka 😉 😀 ) Držím palce, je to tam 😉
@eva2809
@pingusik
@niky1141997 Vdaka babky za odpoved 😘
@piacere No mna to dost zmiatlo prave preto, ze syna som uuuuplne nahodne otestovala kvoli vypovedi snad tyzden pred MS a uz boli testy poz😱 Lenze bol stimulovany, ci nie kvoli tomu sa tak rychlo "zabyval"😱 Kazdopadne MS dnes nedosla (chodi spolahlivo presne a vzdy rano). 😘
@janulka_1 moja no pod určitým uhlom tam čosi je držím mooooc palčeky. 🙂
@butterfly333 dakujem moja, aj ja tebe. Ty si este netestovala? Kedy ti ma prist ms?
@janulka_1 Nie moja ja netestujem dnes som 31DC ms zajtra.
Ahoj 11.3 som si robila test mala som velmi slabu ciarku videla som ju len v inom uhle ..dalsi som si robila 13.3 a bola o trosku silnejsia siva ..obidva boli 10tkove ..treti som si robila 15 .3 ale 25kovy a neukazal mi nic ..moze byt ze 25kovy mi nemohol ukazat este ?ako rychlo stupa hcg? ..ci to bol len kanalik?presvitajuci
Kolko stoji taki digi test a kde kupit lacnejsie
@matamk 5.3. nieee???? CI mas taky dlhy cyklus ?2mesacny?????je tam duch o DVA dni testni CI silnie drzim palce💗👣
@sara34valentina ee 5.2. Ale ja mam 13 m dceru stale kojenu a mala som len 2 x MS. Mam pocit ze jeden mesiac mi vynechala MS.
@matamk ok tak sa necháme prekvapiť... Som zvedava 😳 lebo ja by rada len 7-9mes kojila a hned druhé.. Napis potom zaujima ma to,drzim palce
@svetielko2222 ahoj davnejsie sme pisali ako si na tom? Robila si uz aj dalsi test okrem toho co si sem minule pridala?
@bambuska1234 ano mas tam krasneho dusika,silno drzim palceky,aby silnel 🙂
@bambuska1234 z celého srdca gratulujem a prajem krásne tehotenstvo 🙂
@nina88 ďakujem 🙂

@charlie1980 Ja tam čosi slabunké vidím.Ja som mala taký istý test cca 13DPO.Tak si užívaj tehulkovanie.Gratulujem ☺