Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bambuska1234 gratulujem 😊 Po takej dlhej dobe to musis byt stastna.Kedy si mala naposledy ms?
@bambuska1234 nooo...nemyslim,ale viem,ze ano🙂 gratulka
Baby, este tu kus pootravujem 😀 Davala som sem pred par dnami test s dusikom, vcera digi 1-2, na obycajnom teste hcg ocividne stupa, len neviem, ci je to dostatocne silne....asi cakam na 27.DC palice, viem 😀😀😀 Toto by malo byt nejaky 14DPO, MS teda mala prist vcera/dnes. Baby, bojim, ze to bude slabe, prip.biochem 😬
@charlie1980 toto je jasne tehu mas krasne kolajnice ...
@charlie1980 budete mat tiez krasne Vianoce 🙂
@sophina Len ci to pasuje s tym DPO 😭 To je moja dilema😭 Ja viem, ze kazde tehu je ine, syn sa uplne inak choval na testoch, uhniezdenie muselo byt snad najrychlejsie ako je mozne 😀 A testy poz. uz snad tyzden pred MS...toto je nejaky lezerny plod 😀😀😀 Moze byt test takto slaby/silny v den MS na 14DPO cca ? 😱
@charlie1980 ano moze ...
@sophina 😭😭😭 Uz to zacina 😀 1.tehu som len stresovala a pritom vsetko bolo v najlepsom poriadku. Dakujem 😘😘😘
@laska07 naposledy som mala začiatok ms 24.2 🙂
@bambuska1234 krása: -)
@charlie1980 v pohode ... ja mam 4 deti a tiez vzdy mierna panika 😉
@muchlovacka uplne uzasne kolajnice 😉
@sophina dva rokysa snazime skoro.... ako mi zomrelo babenko v 27tt.... aj sa tesim aj mam strach... rano zavolam dr.. dakujem moc 🙂
@muchlovacka Vsetko bude ok budete mat nadherne Vianoce ... drzim palce ... dcerka sa isto bude tesit velmi 😉
no super tak držím palce. ja si počkám teda na víked. a budem testovať. ale s mojim šťastím....tak daj vedieť .....
@sophina to ano. Ona snad najviac 🙂

@renata5 urcite ano ... uzasne ... takze si vianocnu kapustnicu uz nedate 😉
@bambuska1234