Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
skúšame len tak zatial od decembra tak to nie je veľa a hlavne v mojom veku (37 takmer) tak uviíme. ale samozrejme ako vždy príznaky všetky 🙂 ale zatial nič z toho. no uvidím cez ten víkedn.
@sophina 🙂 to ano ;)
@tygricatko podla mna je to tam
@tygricatko vidiet vidim len mi to skor pride ako ten "kanalik" ... testovala si ranny moč?
@sophina Praveze nie, na obed to bolo..
@tygricatko tak radšej skus zajtra ráno prvý ranný ...
@sophina To bude dlhy den 😀
@tygricatko podľa mna je pozitívny 👍
Akurat spinim slabo :-/
@tygricatko to ma mrzi ... Vezmi to pozitivne budeš môcť jest kapustnicu a šampanské na Silvestra a možno už v novom roku budeš mať batôžtek ...
@sophina Veru, ako ma byt, tak bude 🙂 Mam dve zdrave dcery, toto bol len taky ulet s manzelom 🙂 Uvidime, ako to dopadne.. Ak sa do rana menzes nerozbehne, testnem aa znova.. To spinenie je skutocne symbolicke, dala som si magnezium.
@tygricatko ahoj po kokkich dnoch si zacala spinit
@zuzana256 Ja som zacala spinit asi dve hodky po tom ako ma v piatok silno pichlo v podbrusku.. potom to ustalo. A obcas po malej potrebe najdem na papieri malicko hnedeho. Ale vytok je taky kremovy ako som mala pri prvych dvoch tehotenstvach, akurat tu sa sem tam objavi hnede. No uz uvidim 🙂
@sabibi51 Ahoj. Ano robila som ale bol tam slaby dusik, takze by som ho vyhodnotila ako negativny, lebo mamatesty vraj duchuju. A ta ciarka by mala silniet no nie. Musim s tym byt v pohode 😉
Ahojte.Babulky ja sa chcem len opýtať.Viem že to možno nepatrí sem ale za opýtanie nedám nič.Bola ste niektorá na kyretáži? Ak áno po kolkatich mesiacoch ste sa znovu snažili o bábo? Ďakujem ☺
@nnika017 Prosim ta, ako pokracujes, nieco nove? 🙂
@svetielko2222 no zajtra alebo stvrtok si spravim testik a objednavam sa gyn.ale stale ma hlava boli neni som vo svojej kozi a co ty?dakujem za opytanie.
@bambuska1234 cize zajtra by si uz mala byt v piatom tyzdni.Ak ti mozem poradit objednaj sa az na nejaky 6 tt.Po siestom uz moze byt srdiecko.Silno ti drzim palce. 👍👍
@laska07 lenže to ja nevydrzim 🙂))))) ja by som tam už išla aj zajtra ale teraz budem dva dni v práci uz tie dva dni budú dlhé :D
@nnika017 Tak snad tam este je sanca, keby sme aspon mali pravidelne MS, aby sme vedeli, ze ma vyznam snazit sa dalej. Ja podobne, testik si este spravim,hlavne aby som uz na isto vedela na com som. Ttiez sa stale citim zvlastne, mam pobolievanie no trochu ine ako predtym. Znepokojuje ma to.
@svetielko2222 sak ked sa nam to nepodari teraz tak neskor urcite.sme na tej istej kolaji..kedy si robis test?
@tygricatko mna picha z jednej strany na druhu a plodne by mali uz koncit len pocas plodnich ziadny vytok nemam a pritom to mavam neviem preco
@tygricatko strasne ma bolievaju krize a ani uz styry dni nemozem dobre spat
@tygricatko druhy den mam krce hned ako nieco zjem
@niky1141997 ahoj, ja som bola, potrat v 8 tt a nasledna kyretaz. Potom som pockala na prvu MS a hned nasledujucu ovulku som otehotnela. A teraz mi beha doma 13 mesacna zdrava dcerka :D

@muchlovacka To je krasne. Co najviac mozeme dat svojim detom je surodenec.