Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 aj mne povedali ze 3 mesiace pockat, ale ja som necakala, nejako som citila ze nie je treba, ved to nie je taky velky zakrok. A dopadlo to dobre, uplne bez komplikacii, tehu ukazkove......... Neboj sa a ak sa citis, chod do toho.
@nnika017 Ved ano, ale brala by so radsej aby som mala super cyklus a vlastne vsetko by bolo super 😅 🙂 zajtra by som hcela, nech uz viem isto iste 😉 To pobolievanie este mas? ja ano, ale nejak inac, dokonca aj pri milovani ma zabolelo v podbrusku ak to slo hlboko 😕 a nie som idiot, viem, ze je to inac ako kedykolvek predtym. Zacinam sa bat.
@svetielko2222 ano pobolieva ma este pod brusku a hlava ma zacala kazdy vecer boliet a nemam chut do jedla aj mna po milovani za alo troska pobolievat brucho.a tiez je to ine
@nnika017 K tomu poviem len jedno. My sme sa nasli 😀 Ja chodim aj stale cikat, mam pocit akoby to pobolievanie suviselo s tym, ale asi nesuvisi, lebo je to stale aj ked je prazdny mechur, creva, vsetko. A zapal mocovych ciest som zazila, je to ine. Co robia tvoje prsia?
@svetielko2222 heh no prsia tazke plne.a co tvoje?mne nejde do hlavy to ze mna nebolievala hlava ako tieto posledne dni
@nnika017 Moje uz su citlive, ale vacsie nie 😀 Uz sama neviem cim to je. Mas to zaujimave,vela zien na zaciatku boli hlava a ani este netusia, ze su v tom. U mna by to ale nebol ziadny sok, mna hlava boli kazdy tyzden a aspon raz mesacne pride aj migrena.
@bambuska1234 jaaaj gratulujem 🙂))
@matamk Praveze sa bojim.Ďalší stres a nervy by som asi nezvladla.A cítim sa na to práveže.Uvidíme ako sa to vsetko vyvinie dalej.Nechcem na nic tlačiť.A ďakujem veľmi pekne za názor.Pekný večer prajem 😊
@zuzana256 A kedy mas mat menzes?
@bambuska1234 gratulujem 🙂
@bambuska1234 juuuuj aj si si privstala kvôli testovaniu 🙂 Nádherné kolajnice blahozelam.
@tygricatko 14.4 a dnes ma boli pod bruchom ako by mala prist
@tshirt načo si upravovala foto? Na prvom teste vidno pekne čiarku, ten je jasne pozitívny. Na druhom sa niečo črtá, na treťom nevidno nič (ale to je logické, ak si robila testy po sebe, hcg v moči už bolo proste málo koncentrované...) Ale ak chceš porovnať, tak nemôžeš robiť rôzne značky testov a už vôbec nie s rôznou citlivosťou 🙂 Takže skús dnes z ranného opäť pepino a je to určite tam 🙂
Noo tak nic, dakujem 😊 Budeme sa snazit dalej 😊
@cinderella821 Ahoj takže kolko si DPO? Čiarka je inak pekná, ružová 🙂 zajtra ráno testuj s touto istou značkou a ak chces dnes skús iný test. Ja som s týmito osobne spokojná nebola. Držím palce aby dola silnejšia.

@matamk Ja sa hlavne bojim toho že sa mi stane to isté znovu.6 týždňov som nosila v sebe mŕtve bábo bez toho aby o tom niekto vedel.Lekar mi povedal ze musim 3 mesiace pockat so snazenim ale ten strach tam predsa len je. 😐