Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela988 krásne silnie 🙂 držím palce ❤
@eliska811 ďakujem veľmi pekne, dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂
@daniela988 už meška?
včera mala prísť
Áno vidno, že silneju, skús o dva dni, to bude ešte väčší skok. Na koľký deň je robený posledný?
@lela123 včera mala dojsť ms, ale tá mi chodí ako sa jej zachce, takže neviem presne povedať
@cinderella821 mnepresne takto a aj tento typ testu vyšiel rovnako ako teba 2x. Takže gratulujem 😉
ODPORUCAM BRAT INOFOLIC.. po mesiaci som ostala tehotna..🙂
@salome51 tesim sa velmi ☺️
@daniela988 krasne //...skus este ranny testik 😉...bude urcite silnejsi 😉 a pekne tehulkovanie prajem 😉
Baby mam otazku😀 co myslute,moze zmena prace kde je prijemnejsie pracovne prostredie a lepsi kolektiv prispiet k skorsiemu otehotneniu? Snazime sa s manzelom uz 4 roky a teraz mam novu pracu.tak by to aj mohlo vyjst,co vy na to😀
@nikasaj ja som presvedčená že áno. Otehotnenie ovplyvňuje veľa faktorov. Jedným z nich je aj psychická pohoda budúcej mamičky. My sme sa tiež dlhšie snažili o prvého syna. Otehotnela som keď sa podarilo vyriešiť problémy v rodine, ktoré ma dosť stresovali a trápili. Držím palce nech sa ti to čím skôr podarí.

@zuzana256 tak treba cakat a uvidis. Dopredu sa neoplati testovat lebo testy len skresluju ukazuju duchov kanaliky. Najlepsie v den mrskania ms.. A kedy mas dostat??