icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

eliska811
4. apr 2016

@zuzannaaa aj som si myslela, ale ako povedala piacere veľmi pekna čiarka na 20. O dva dni to bude ešte krajšie, no digi to už ukázal jasne 🙂 Gratulujem

daniela988
4. apr 2016

@muchlovacka ďakujem, tiež držím palce aby nám to dobre dopadlo 🙂

muchlovacka
4. apr 2016

@daniela988 velmi dufam. Pred dvomi rokmi mi to dopadlo zle..... tak silno dufam ... 🙂 ale tesim sa len tak opatrne zatial...tak snad nam to obom vyjde 🙂 .

daniela988
4. apr 2016

@muchlovacka nám to zle dopadlo pred 5 rokmi, tak tiež som teraz skôr opatrná, ale dúfam a verím že bude dobre 🙂

salome51
4. apr 2016

žienky, veľmi vám to prajem. Nech sa čo najskôr tešíte so svojich drobčekov 😉

zuzannaaa
4. apr 2016

@piacere ano kazda to ma inak ..... niekomu ukaze uz 8 dpo niekomu az 16 dpo

muchlovacka
4. apr 2016

@daniela988 tak sa velmi tesim svami 🙂 drzim palce 🙂 musime mysliet pozitivne ;)

daniela988
4. apr 2016

@muchlovacka aj ja si myslím, že pozitívne myslieť je základ 🙂 musí to dobre dopadnúť! 🙂 držíme si palce 😉

muchlovacka
4. apr 2016

@daniela988 to anoo 🙂 dufam ze po jedenastom sa budem uz silno tesit

daniela988
4. apr 2016

@muchlovacka veľmi vám to prajem, nech všetko dobre dopadne 🙂 🙂

kristinkab
4. apr 2016

Ahojte zienky 🙂 mam otazocku, neviem kde sa na to opytat tak skusim tu 🙂 porkrat po sebe som si robila test, najprv neukazal nic, potom, slabu ciarku, a dnes ta celkom slaba ciarka bola trosku viac viditelnejsia, z coho sa neskutocne tesim, no nechcem predbiehat (snad to tak bude).moja otazky/ky su vsak: mozem ist k zubarovi ked som (mozno) tehotna?(chodim teraz dost casto) a tiez som v piatok objednana na ultrazvuk brucha (kvôli pankreasu), mozem ho absolvovat? dakujem vam za reakcie 🙂

muchlovacka
4. apr 2016

@daniela988 aj ja Vam. Aj vsetkym co sa tak velmi snazia...

sonaja
4. apr 2016

@kristinkab ultrazvuk oidkamna jedniznacne ano sak aj tehu buse chodit na ultrazvuk a zubarke tiez dokonca by si mala tusim aapon 2 x. No povedz jej to ore istotu

kacenaaa
4. apr 2016

Ahojte ja tu píšem už druhý krát ale vážne by som bola rada keby mi svoj názor povedalo viac žien...:( problém je ten že mi lekár robil hormonálny profil a bral mi 3x odber krvy na prvý 14ty a 21 deň a povedal že som nemala ovuláciu..no potom som mala sex so svojím snúbencom a na druhý a tretí deň má strašne bolelo podbrusko keď som sa hýbala a tak myslíte že som mohla mať vtedy ovulaciu? ... Ci nemám si ani myslieť že som tehu.... Čo si o tom myslíte? Ďakujem za každý názor...nemám pravidelné...dnes som mala dostať a zatiaľ nič no mám citlivé bardavky na Dotyk...čo myslíte? Ďakujem 🙂

denidi
4. apr 2016

@kacenaaa a utz ti nerobil?

kacenaaa
4. apr 2016

@denidi nie.... Načo? 🙂

denidi
4. apr 2016

@kacenaaa keby ti ho urobil na ten 14ty den,ked si bola na krv,tak by videl,ci foliky rastu a ci bude ovulacia 😉
takto z krvi no neviem,aj si sa pytala,ze podla coho vyvodil zaver,ze si nemala ovulaciu?

buckeye
4. apr 2016

@kacenaaa aby zistil stav vajecnikov, ci tam je/bol folikul

looola
4. apr 2016

@kacenaaa lebo ultrazvukom môže sledovať dozrievanie vajíčok a podla veľkosti aj predpokladať že kedy dôjde k ovulácii, napr.ak ma folikul veľkosti okolo 2,5cm tak sa dá predpokladať že onedlho sa z jeho uvoľní vajíčko čiže prebehne ovulácia 😀

kacenaaa
4. apr 2016

@denidi ja v tom
@buckeye ja v tom veľmi " skúsená " nie som predpísal mi duphaston..no som snúbencom sme mali sex stým že to skúsime a dva dni ma bolelo podbrusko riadne ako keby mi prasknut. Malo... Neviem na čo sa mám spoľahnúť či stoho niečo môže byť či. Nie.... Vo februári som dostala 8. To som brala duphaston potom som dostala 4. Marca a teraz akosi nič... Tak neviem či tomu mám prikladať nejakú vážnosť

looola
4. apr 2016

@kacenaaa kým berieš Duphaston MS nepríde, az po 1-2 dňoch co ho vysadis.

kacenaaa
4. apr 2016

@looola tento mesiac som ho nebrala

denidi
4. apr 2016

@kacenaaa uz ti meska ms? Alebo kedy mas dostať,vies kedy asi bola ovulacia? Najjednoduchšie,ak ti teda už meska ms urobiť testik a ukáže sa,čo a ako. Ale šanca je vždy,ak si ovulaciu citila,ver svojmu telu 😉

buckeye
4. apr 2016

@kacenaaa test si si robila? Ako dlho meska ms?

kacenaaa
4. apr 2016

@denidi
@buckeye neviem povedať či som mala ovulaciu...MS som mala dnes dostať ale zatiaľ mám iba biely hustý výtok bez zápachu..tak neviem

looola
4. apr 2016

@kacenaaa bolesti podbruška, pichavé, ťahavé v termíne predpokladanej ovulácie naznačujú že ovulácia prebehla.

kacenaaa
4. apr 2016

@looola pri pohybe ako keby mi tam malo niečo prasknut normálne... A vtedy sme mali sex so všetkým čo ktomu patrí...nejako sa nechcem vzdať nádeje...

kacenaaa
4. apr 2016

@looola lenže ja som to mala asi týždeň pred očakávanou MS totižto

looola
4. apr 2016

@kacenaaa možno si mala posunutú ovulaciu. Budúci mesiac skús ovulacne testy a budeš vedieť kedy máš ci nemáš ovu

denidi
4. apr 2016

@kacenaaa ale ved sa jej ani nevzdavaj 😉 kazdopadne do par dni sa ukaze,ci si tehulka...drzim ti palceky 🙂