icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
1. jan 2014

@zuzka0405 Tato situácia by zamávala s každou ženou co túži po babetku.Somnou to tiez zamávalo a od vtedy je moja túžba po druhom babetku čím ďalej tym väčšia.Mrcha este nedošla tak šanca este je

zuzka0405
1. jan 2014

@karmela Ďakujem Ti veľmi pekne za povzbudenie. Nedošla,tak buď nech už nejde, alebo ak chce nech príde čím skôr.Aby človek už niečo vedel.
Presne ako pises, čím viac je tej neistoty, tým viac to chcem

mimibb
2. jan 2014

Ahojte, tak po dlhej odmlke sa znovu ozyvam s mojimi "duchmi" 🙂 Myslite, ze to vyslo? prvy je robeny 12dpo vecer o 19tej a druhy dnes rano, cize 13 dpo.

hnedula
2. jan 2014

@mimibb určite áno blahoželám 🙂

mimibb
2. jan 2014

@hnedula Dakujeeem 🙂

zvolsiinylogin
2. jan 2014

@mimibb blahozelanie, nech ti silnie...

karmela
2. jan 2014

@mimibb urcite to vyšlo gratulujem 🙂

mimibb
2. jan 2014

@karmela
@zvolsiinylogin Dakujem baby 🙂

asimama
2. jan 2014

@karmela ahoj...rozbehla sa normalne 😒 aj tak stale tomu velmi nerozumiem..lebo fakt odkedy mavam MS nikdy takto nemeskala..mozno aj tak dobre..zajtra mam ist na trhanie zubu mudrosti..

karmela
2. jan 2014

@asimama ahoj skús test aj teraz pocas mrchy.Pre istotu ked ideš Zajtra ťahať zub.

asimama
2. jan 2014

@karmela jaj no nestras ☹ nemam uz test ☹

p0casie
3. jan 2014

ženy, čo poviete? testované včera 55DC...ja už neviem, zasa len duch ☹

karmela
3. jan 2014

@p0casie bud je to celkom pekny duch,alebo je to pekny otlacok ktorý by na teste vôbec nemal byt 😒 Ale na 55DC by to nemal byt len duch.Ach Jaj držím ti palceky aby to bolo tehu

majka_3
3. jan 2014

@p0casie ked pises ze zasa len duch...takk kolkaty duch to je? a od kedy sa ti robia duchovia? dc myslim

kotatko1232
3. jan 2014

@esperanzita takze cakas babenkoo.a ja mam 6 mesacnu dcerku a dnes som si spravila test a videla som tam tiez ducha len priatel ze urcite nie ze zle vidim.bojim sa ze budem zase tehotna lebo ja som mala cisarsky a az po 2 rokoch by som mohla otehotniet

p0casie
3. jan 2014

no ja mam bezne cykly viac ako 43 dňové, a prveho slabuckeho ducha som mala 28.12., a toto je prvy taky, ktory som videla bez toho aby som velmi "sibrinkovala" s tym testom 😒 ze viditelny v pohode...neviem no, cele divne je to ☹

anulqua
4. jan 2014

@karmela ahoj moja 🙂 tak mrcha meska 7 dni test som robila na novy rok a vysli pekne dve ciarky 🙂 teraz uz len dufam ze to dr potvrdi a vydrzime do 9 mesiaca 🙂 a ty ako si na tom? 🙂

karmela
4. jan 2014

@anulqua jeeej sa veeeelmi teším stebov,uvidis s krvy ti to potvrdí 🙂 Srdečne ti gratulujem 😵 takze ten prvy testik bol pravdivý však 🙂 Drzim palce a neboj vsetko bude ok

majka_3
4. jan 2014

@p0casie dnes si neskusala test?? ci to nestmavlo??? 🙂

majka_3
4. jan 2014

@radkatom ahoj no co ako si tento cyklus na tom??? uz mas po ovu? okoly dpo si,?? 🙂 drziiim palce 😉

p0casie
4. jan 2014

@majka_3 skusala rano, ale bol to rovnaky duch, nemozem to povazovat za "plnohodnotnu" druhu ciarku :( ale som sa rozhodla ze pockam do stredy a ked nepride ms tak pojdem k doktorke, lebo takto to dalej velmi neide :(

majka_3
4. jan 2014

@p0casie som citala ze mas pco...a pco moze ovplivnovat teda duchovat tehu testy cize to budes mat sposobene pravdepodobne tym .... 😒

tamarka9
4. jan 2014

@anulqua ahoj gratulujem ku testu, pozeram ze sme na tom cca rovnako, ja som cakala ms na silvestra a neprisla 🙂 Uz vtedy som mala slabu ciarku a vcera uz riadne pozitivny test a meskam dnes 4ty den, dufam aj ja velmi silno ze to dobre dopadne! Tvoje prve babatko?

anulqua
4. jan 2014

@karmela
@tamarka9 ahoj velmi dakujem a myslim na teba, ano malo to byt moje prve babenko po 7mesiacoch a asi som to zakrikla lebo sa mi spustilo spinenie :( az mi je z toho fyzicky a psychicky zle uplne :(

karmela
4. jan 2014

@anulqua moja bez na pohotovosť moja a povec ze testik máš pozitivny.Nemusi to nic zle znamenať moja.Verim v to ze babetko v tebe bude rast.Necakaj a chod moja.Ozvy sa daj o sebe vediet

anulqua
4. jan 2014

@karmela moja bola som :( povedali mi len ze bud ss to udrzi a spinenie ustane alebo pride klasicky ms a bohuzial treba skusat neskor :( tak lezim s nohami vylozenymi a modlim sa :/

karmela
4. jan 2014

@anulqua nedali ti ani žiadne tabletky ci injekciu na udržanie a zastavenie krvácania.Preco.Ja verim ze to ustojite obaja a skonči to šťastne.Drziiim silno palceky a myslím na teba.

anulqua
4. jan 2014

@karmela nie nic vobec :/ vraj to je este v takom stadiu (5tt) ze kedykolvek ms moze dojst a keby som si nerobila test tak o tom ani nebudem vediet a bufem to brat len za obycajne meskanie :(

karmela
4. jan 2014

@anulqua oooou ten prístup sa mi vôbec nepáči.Ved ked to uz žena vie a meska jej ms tak uz je tehotna.Ani krv ani Sono nic ti nerobili?To kde su taky zlaty na pohotovosti.

radkatom
5. jan 2014

@majka_3 ranecko. Ja som dnes 4DPO. Ale necitim sa na tehu zatim 😒. Testujem az 10teho 😀. A Ty ako? Kedy testujes?
@karmela Ty kedy testujes?

Nech si sledujem datumy 😀