icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tamarka9
5. jan 2014

@anulqua mne lekar povedal ze spini takmer tretina zien hlavne okolo terminu ocakavanej ms, ale ma to byt len tmavo cervena az hneda krv, nemala by byt svetla a nemalo by to trvat viac ako jeden den. Dufam ze aj ty si iba ta bezna statistika a ze ti to prejde, ale aj tak by som potom zasla za svojim gynekologom, podla mna ti nasadi nieco. Kazdopadne daj vediet ako pokracujes a nestresuj, bude ako ma byt, stresom si len viac ublizis...drzim velmi paste!

monicka79
5. jan 2014

@anulqua nič si z toho nerob, mne začalo špinenie, ked som mala dostať ms, tak som myslela že normálne sa to rozbehne a tehotná nie som. Vždy som jeden dva dni špinila a potom som dostala silnú aj s bolesťou. Lenže ked mi to špinenie trvalo už asi týždeň, nedalo mi to, urobila som test a tam dve čiarky. Išla som k doktorovi, len nič nevidel, tak mi povedal že podľa terminu poslednej ms to už malo byť vidieť a môže ísť o mimomaternicové tehu. odišla som s plačom že o týždeň na kontrolu, mám ležať a keby prišla bolesť, okamžite do nemocnice. Bolesť neprišla a o týždeň nám krásne bilo srdiečko. Mimochodom, špinila som dosť a to celý mesiac aj napriek nasadenému duphastonu, potom to samé z ničoho nič prešlo a cítila som sa super celé tehotenstvo. Takže kľud, oddychuj, všetko bude dobré, uvidíš 😉

radkatom
5. jan 2014

@anulqua drzim palce. Ja som mala minuly mesiac to iste. Brala som to tak, ze priroda vie, co robi a pomohlo mi to. Drz sa

zuzka0405
5. jan 2014

@karmela Ahoj.Tak vyzerá to u nás asi takto 31 ms nikde tak sme to s manželom využili…ale o dva dni došla žiadne spinenie, klasika ,ale totálne bolestivá a silná, som niečo také už dlho nemala, skúšala som aj testnut, ale žiaden duch ani nic podobné, takže ideme ďalej.
@anulqua Ahoj. Myslím si že spinenie je normálne na začiatku tehu, kým to nie je riadna krv ako pri ms ,ja som mala pri synovi prvý mesiac v čase ms spinenie také dohneda a dr.povedal že v zaciatku je to normalka a veľa žien tak ma.Takže držím palce.

karmela
5. jan 2014

@anulqua ahoj moja ako sa máš,verim ze ste aj s maličkým v poriadku.Myslim na teba a verim ze vsetko bude v poriadku

karmela
5. jan 2014

@radkatom zatial nemam co testovať nejako ovulka este nebola tak uvidíme ci vôbec bude.A ty ako?

karmela
5. jan 2014

@zuzka0405 hmmm moja to je blbe aj s tými duchmi 😒 držím ti palce aby další cyklus vyšiel a ukončil sa úspešne 🙂

zuzka0405
5. jan 2014

@karmela Ďakujem...no tiež sa mi to nepáči, len to človeka dostane do pochybnosti,veď malo by to byť... buď - alebo... bez duchov, ale nevadí...aspoň sme si s manželom mohli ujasniť či sa snažiť 100% malému o súrodenca, alebo ešte počkať... Tak ideme tento mesiac na to... 🙂

karmela
5. jan 2014

@zuzka0405 aj ja som toho názoru,ze bud jedna ciarka alebo dve. 😒 lebo potom si zbytočne robíme nádeje 😖 ale aspon sa budete snažiť na 100% 🙂 takze zistiť ovulku,alebo sa tulit k sebe kazdy druhý den 🙂 držím palceky

zuzka0405
5. jan 2014

@karmela Ďakujeme. Sledujem ovulku, ale tulit sa môžme aj bez nej 🙂
Ten mesiac nám to vychádza presne na výročie sobáša,tak uvidíme či sa nepošťastí, aj tebe držím palce aby // boli čím skôr

karmela
5. jan 2014

@zuzka0405 dakujem moja.Tak to by ste mali krásny výročný darcek 🙂 jasne ze sa treba tuliť vždy ked je chut a pred a po ovulke najviac 😀

zuzka0405
5. jan 2014

@karmela Jasné 🙂 bolo by to krásne, ale my si tak môžme plánovať 🙂 uvidíme a vy ako pokračujete, snažíte?

karmela
5. jan 2014

@zuzka0405 snaženim sa to neda nazvať.Len sa nachranime,snaženie take 100% este len bude 😉

kotatko1232
5. jan 2014

Babule vidite tam nieco?

kukucka27
5. jan 2014

Baby vidite tam nieco?

viki1077
5. jan 2014

krasne tam vidno aj druhu ciarocku 🙂

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 a vy mate aj nove forum??

viki1077
5. jan 2014

@kukucka27 nechapem???? aké nove forum len nedavno som sa zaregistrovala...

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 ze som vas tu citala a ze ste si spravili sukromnu skupinu.

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 myslim tie baby co tu pisu

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 si tu?

viki1077
5. jan 2014

@kukucka27 áno som tu ale nedá sa mi rýchlo odpisovať ešte žehlím a popri tom umývam riad... 🙂

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 jaaaj ikovna si ja ze si odisla.a ty uz mas babenko??alebo cakas??

viki1077
5. jan 2014

@kukucka27 ďakujem za pochvalu dobre padla 😉 nie nie ja ešte nemám babätko a zatial este ani nečakám ešte mam na to trošku čas 🙂 ja som trosku mladšia od vás čo ste tu... ale som tu preto lebo strašne túžim mat už bábätko... 🙂

kukucka27
5. jan 2014

@viki1077 kolko mas ak mozem vediet?a mozes zacat brat FEMIBION zelezo aby sa vam to potom skoro podarilo 🙂

viki1077
5. jan 2014

no možno nebudete čakať ale len 17 :/ no ešte si musím dochodiť školu a potom by som hnet chcela 🙂 jeej ďakujem za radu v budúcnosti určite využijem 🙂

anulqua
5. jan 2014

Dievcatka dakujem za podporu ale momentalne som ba tom strasne psychicky aj fyzicky :/ ms sa rozbehla brutalne silna je az s kuskami sliznice, boledti neskutocne ze nevladzem ani lezat poriadne :( uz som sa tak tesila ze bude konecne vysnivane babo a asi som si to aj zariekla :(

radkatom
6. jan 2014

@kukucka27 gratulujem 😵

majka_3
6. jan 2014

@radkatom noooo ja som este len 7DC cize este netusiiim kedy to bude...ale ty daj vediet ked pojdes testovat 😉

majka_3
6. jan 2014

@viki1077 waaa 17 rokov? 🙂 asi to nebolo planovane tehotenstvo..gratulujem 🙂