Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lentilka969 negativ vytiahne kanalik, daj sem neupravenu fotku, alebo skus z ranneho mocu, mala by byt viditelnejsia. Kolko ti meska ms?
@meli8412 ahoj, no 2 dní ale mávam cyklus vselijaky
@lentilka969 nelám nad tým hlavu, urob si nový test 😀
@looola a vidno na nom niečo ci mi sibe :D
@lentilka969 no, prave, negat.fotka, upravena fotka niekedy ukazu nieco a nemusi to tam byt. Je tam nieco, ale podla tohto co si sem dala neda sa zistit, aka je to ciarka, co kanalik alebo tehu ciarka.
@lentilka969 ta druha fotka je upravena?
@meli8412 nie nieje to je origos fotka
@lentilka969 mne príde ten test nejaký nevýrazný, chybný, ani kontrolní čiaru poriadne nevidiet
@looola aj tak ďakujem , uvidíme pockam pár dní ešte a bude hneď jasnejšie o čo ide 🙂
@lentilka969 aka je to znacka, je velmi divny ten test. Drzim silno palce, aby si tam mala viditelnejsiu ciarku.
Top test baby sa mi zda...ešte som ho nemala predtým , ďakujem aj keby nie tak nič sa nedeje , raz to príde len takto mi vyšiel prvý krát preto som ostala prekvapená 🙂
@meli8412
👍
Ahoj dievcata, máte skúsenosti, že ráno vám vyjde test s pekným ružovým duchom a poobede je test biely? ☹
@jani255 to je normalne, rano je vzdy vyssia hodnota ako pocas dna, rano je najvyssia koncentracia hcg. ☺️
@matamk ahoj tak uz aj ja to mam potvrdene, tesim sa, zatial nic nebolo vidno ale hcg je vysoke ☺️❤️
@cinderella821 ok,nebudem hádzať flintu do žita, veď pre niečo sa tam ta ciarocka spravila🙂 dúfam,že pepino neduchuje..ďakujem
@jani255 no stress bude to ☺️

Ahojte mám problemik robila som si večer test a vyšiel mi v negative takto , ta kontrolná čiarky vyšla slabá a ta druha bieda skôr vyzerá ako kanálik ale negatív tu čiarku zafarbil , čo myslíte ?