Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 ďakujem 😉 Aj ja ti držím palce, nech všetko pokračuje ako má 😊
foxinecka888...mas podobne testiky ako ja....tak verim ze obe sa budeme moct tesit 🙂
@smolinka667 dúfam ze sa budeme tešiť spoločne ❤️
@nicolevr to ti verim, ze nie je to moc prijenne, ale zas na druhej dobry pocit. Vsetky moje mimi v brusku mi tlacili na prave rebro, ale prezijeme to. Mna boxuje do mechura 😀 , ale sem tam aj zatlaci do rebra. Drzim palce! Dufam, ze to mimi, ktore sa narodilo tak skoro, bude ok.
@foxinecka888 su tam 2//, skus este rano a pomalicky sa mozes objednat ku gyn,na krv.
Zienky s mm sa snazime o mimi 2 roky..dlhy pribeh.ja mam PCOS, ale ms pravidelna od septembra... a teraz meska 2 tyzdne, testy negat, ale pozitivne myslenie. Viem, ze bublinka je v brusku..citim to!!!! Aj bez bolavych prsnikov a 100 priznakov... mam ten pocit. A termin by mi vysiel na manzelove narodky...nic si neprajeme viac!!! Stalo sa niekomu, ze ms nikde a boli tehu??? Dakujem
@susana1212 mbe nie, ale mojej znamej vynechala uz druhy mesiac ms a test negat, a bola tehu. Drzim palce!
Poradte mi prosim..Uz som to sem pisala ale nerozumiem jednej veci.. Ms mi meskala 8 dni, 10 testov mi ukazalo ze som tehotna, ani jeden nebol negativny. A predvcerom som krvacala ako normalna mentruacia. Zavolala som gyn. a mi povedala ze mam hned prist. Vysetrila ma, samozrejme este sa nic nevidelo tak mi povedala ze pravdepodobne je to samovolny potrat. Este doktorka vravela, urobime test spolocne, a vysiel pozitivny, nebola silna ciarka ale bola. A comu nerozumiem? ked som mala samovolny potrat nemala by som silno krvacat? napr. take hrudy, ale ja mam normalnu ms. nie je to spinenie, normalna cervena krv. dakujem
@lanci23 mas aj krce ,bolesti?
@sara34valentina take normalne ako pri ms, nic hrozneho..
@mamina_25 dakujem ti pekne, ale vobec sa necitim byt tehu..pred ms ano, teraz vobec nie, uz ma ani prsia nebolia..ale vies v com je problem? digi, mi ukazal krasnu ciarku, ale tie ako mama testy, vobec sa mi nezvysoval hcg. 8 dni stale rovnaka slaba ciarocka poslem foto.. to bolo rano - pozitvny test a o 10:00 ms..
@lanci23 ja som mala v marci biochem tehu a zacalo to ako slabe spinenie 2× v sobotu a potom v nedelu uz ako keby som dostala normalnu mrchu tiez bez hrudiek.V utorok som bola u dokyho a z krvi zistil ze som bola tehu.Na sone nic nevidel.Teraz mam uz hcg opat na nule tak sa po dalsej mrche zacneme zas snazit.Drzim ti palceky,dufam ze to nebude tvoj pripad ☹
@lanci23 tak si mala bohuzial biochemicke tehu,mnohe to ani netusia...

@dubarka Jeeeej tak gratulujem aj tebe a tesim sa spolu s tebou 😀❤️❤️❤️