icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

foxinecka888
8. apr 2016

@dubarka Jeeeej tak gratulujem aj tebe a tesim sa spolu s tebou 😀❤️❤️❤️

dubarka
8. apr 2016

@foxinecka888 ďakujem 😉 Aj ja ti držím palce, nech všetko pokračuje ako má 😊

smolinka667
8. apr 2016

foxinecka888...mas podobne testiky ako ja....tak verim ze obe sa budeme moct tesit 🙂

foxinecka888
8. apr 2016

@smolinka667 dúfam ze sa budeme tešiť spoločne ❤️

meli8412
8. apr 2016

@nicolevr to ti verim, ze nie je to moc prijenne, ale zas na druhej dobry pocit. Vsetky moje mimi v brusku mi tlacili na prave rebro, ale prezijeme to. Mna boxuje do mechura 😀 , ale sem tam aj zatlaci do rebra. Drzim palce! Dufam, ze to mimi, ktore sa narodilo tak skoro, bude ok.

meli8412
8. apr 2016

@foxinecka888 su tam 2//, skus este rano a pomalicky sa mozes objednat ku gyn,na krv.

buckeye
8. apr 2016

@kacenaaa a ved ty mas este cas na testy, ak sa ti posunula ovu, posunul sa ti aj termin ms, vyskusaj to az 2tyzdne po tej posunutej ovu a uvidis 🙂

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye v pondelok idem po tu vyvolavacku a ta všetko vyrieši 🙂 ak mrcha nepríde tak vieme čo ak príde tiež 🙂 ale testy čiste sú 🙂 prsia boľavé aj podbrusko ale to môže byť aj tá mrcha... Veľmi tomu šancu nedávam :/ vôbec

buckeye
8. apr 2016

@kacenaaa treba byt optimista ;)

susana1212
8. apr 2016

Zienky s mm sa snazime o mimi 2 roky..dlhy pribeh.ja mam PCOS, ale ms pravidelna od septembra... a teraz meska 2 tyzdne, testy negat, ale pozitivne myslenie. Viem, ze bublinka je v brusku..citim to!!!! Aj bez bolavych prsnikov a 100 priznakov... mam ten pocit. A termin by mi vysiel na manzelove narodky...nic si neprajeme viac!!! Stalo sa niekomu, ze ms nikde a boli tehu??? Dakujem

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye možno skusim ešte v nedeľu....

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye moje testy ako sneh

buckeye
8. apr 2016

@kacenaaa ja si myslim, ze este skoro, ved to je kolko, cca 10. Den od potencionalnej ovulacie?

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye neviem kedy som mala ovulaciu ale 4 marca som to dostala na to 21 dní som nemala.ovulaciu možno potom... Ja už fakt neviem

buckeye
8. apr 2016

@kacenaaa nie ved spominala, ze si nieco citila i ked posunute, no ved uvidis, ci to bola ovulacia, alebo nieco ine, ja som na tom momentalne podobne :D

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye tiež. Nevieš nacom si? Či čo ťa trápi?

meli8412
8. apr 2016

@susana1212 mbe nie, ale mojej znamej vynechala uz druhy mesiac ms a test negat, a bola tehu. Drzim palce!

buckeye
8. apr 2016

@kacenaaa musim pockat, nez mozem otestovat, ci sa podarilo, ja mam potvrdene pco, takze je to komolikovanejsie, ale zatial sa nestresujem, snazime sa kratko 🙂

smolinka777
8. apr 2016

Teraz som si robila akurat testik...a vysiel na stvrty den meskania takyto kraasny...

kacenaaa
8. apr 2016

@buckeye ja to tiež nemám ružové my sme to skúsili ešte iba raz nemyslím žeby sa zadarilo...ešte v nedeľu skusim... Ale neviem ktorý asi Dr max

lanci23
8. apr 2016

Poradte mi prosim..Uz som to sem pisala ale nerozumiem jednej veci.. Ms mi meskala 8 dni, 10 testov mi ukazalo ze som tehotna, ani jeden nebol negativny. A predvcerom som krvacala ako normalna mentruacia. Zavolala som gyn. a mi povedala ze mam hned prist. Vysetrila ma, samozrejme este sa nic nevidelo tak mi povedala ze pravdepodobne je to samovolny potrat. Este doktorka vravela, urobime test spolocne, a vysiel pozitivny, nebola silna ciarka ale bola. A comu nerozumiem? ked som mala samovolny potrat nemala by som silno krvacat? napr. take hrudy, ale ja mam normalnu ms. nie je to spinenie, normalna cervena krv. dakujem

sara34valentina
8. apr 2016

@lanci23 mas aj krce ,bolesti?

mamina_25
8. apr 2016

@lanci23 moja skusenost je taka,ja som do 3 mesiaca mala normalne menstruaciu,mne dr.povedala ze je to normalne,a u kazdeho je to individualne.a 2 moje zname boli na tom podobne.moznoze sa zbytocne stresujes...vela zdaru 🙂

lanci23
8. apr 2016

@sara34valentina take normalne ako pri ms, nic hrozneho..

lanci23
8. apr 2016

@mamina_25 dakujem ti pekne, ale vobec sa necitim byt tehu..pred ms ano, teraz vobec nie, uz ma ani prsia nebolia..ale vies v com je problem? digi, mi ukazal krasnu ciarku, ale tie ako mama testy, vobec sa mi nezvysoval hcg. 8 dni stale rovnaka slaba ciarocka poslem foto.. to bolo rano - pozitvny test a o 10:00 ms..

baby213
8. apr 2016

@lanci23 ja som mala v marci biochem tehu a zacalo to ako slabe spinenie 2× v sobotu a potom v nedelu uz ako keby som dostala normalnu mrchu tiez bez hrudiek.V utorok som bola u dokyho a z krvi zistil ze som bola tehu.Na sone nic nevidel.Teraz mam uz hcg opat na nule tak sa po dalsej mrche zacneme zas snazit.Drzim ti palceky,dufam ze to nebude tvoj pripad ☹

sara34valentina
8. apr 2016

@lanci23 tak si mala bohuzial biochemicke tehu,mnohe to ani netusia...

zuzannaaa
8. apr 2016

🙂

kacenaaa
8. apr 2016

@zuzannaaa akej značky je to test? 🙂

meli8412
8. apr 2016

@zuzannaaa supeeeeer! Gratulujem!!!