icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lentilka969
9. apr 2016

@baby24 ahoj niečo áno ,ale zlá kvalita fotky

baby24
9. apr 2016

@lentilka969 ja viem robi rozmazane... A ms co normalny?

baby24
9. apr 2016

@meli8412 meskal 3 dni a potom dosla ms ☹ uz to chcem mat za sebou uz psychika mi nedovoluje cakat lebo sa zblaznim

meli8412
9. apr 2016

@baby24 mozno sa ti posunula ovulka. Meras si bt alebo si robis ovulacne testy?

meli8412
9. apr 2016

@baby24 poznam to, to cloveka zdepta. My sme sa snazili 4 roky a az potom sme to zacali riesit v car, ale iba tahali z nas peniaze, potom sme zmenili car, poslali na urologiu a hned zistili problem, preco mm mal zly spg. A o pol roka na to na druhy pokus iui sa maly podaril.

baby24
9. apr 2016

@meli8412 my sme zacali chodit do gyn fivu po 4 rokoch snaxenia a uz sa mi nechce ani zit som fakt zufala.... ☹

simbatko
9. apr 2016

ahojte žienky prosím vás pekne,o radu.Vo februári 28som dostala MS a trvala do4-5 marca presne neviem.A od vtedy som nedotala MS,odjakživa mam nepravidelny cyklus.takze neviem aj test som robila a bol negatívny.a v podbrusku mam zvlastny pocit a skor v pravej strane v podbrusku.Aj na wc chodim castejsie.nervozna som neviem teda,,co si myslite?dakujem 🙂

looola
9. apr 2016

@baby24 nie si sama kto má taký problém, je doba ked je neplodných resp.menej plodných veľa párov. Nakoniec mnohym sa to podarí aj ked po mnohých rokoch, v mojom okoli tiež poznám pomerne veľa známych co sa snažili viac ako 4 roky a potom buď prirodzene alebo aj umelo sa im podarilo. A uz vieš kde môže byt problém ? Myslím zdravotný ak je.

meli8412
9. apr 2016

@baby24 do brna? Uz si kolko ivf podstupila, resp vklad?

meli8412
9. apr 2016

@simbatko vlastne ti meska cca.2 tyzdne.? Uz by ti malo ukazat kolajnice, objednaj sa k dr, bud ti oznami dobru spravu, alebo pichne vyvolavacku. Moja znama tiez mala negat.test a predsa bola tehu 🙂 Drzim palce!

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Baby tak dostala som mrchu dnes na 30dc.A to som si robila test A bol tam duch tak som si mislela že už sa podarilo.ale test má oklamal😢

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka je mi to luto ☹ Aku znacku si robila?

sofinkaviktorka
9. apr 2016

GS .Mama test 10

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Ešte som si spravila aj dnes keď prišla stále tam je duch.tak neviem čo si O tom mám mysiet

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka mama testy duchuju aj z vody. Su mozno najhorsie testy. Pokial ciarka silnie, tak je to dobre, ale ked je na tom stale rovnaky duch tak zial to nie je dobre.

baby24
9. apr 2016

@looola mam pco syndrom a nizku sliznicu maternice ☹

baby24
9. apr 2016

@meli8412 nie do btatislavy este Len vcera sme tam boli 1. Den 2 maja ideme zas...

lentilka969
9. apr 2016

@baby24 áno normalne včera som zbehla po test a už je negatívny takže asi bioch. Tehu, ale beriem to v pohode , mam termín na tetovanie tak aspoň si ho dám ako som aj chcela :D psychika je silný carodej tak radšej to beriem takto

simbatko
9. apr 2016

@meli8412 este si skusim spravit test cez tyzden.a pak aj tak jej zavolám aobjednam sa

sofinkaviktorka
9. apr 2016

A ktorý tehotensky test je najspolahlivejsi?

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka http://diagnosticky-test.heureka.sk/zap-hcg-teh...
Ked som mala miniducha, az tekeho, ze som oci musela vykukat 🙂 , tak aj na tom som mala ducha a na tom ue jedno aky duch je, znamena poz.test.

arwen88
9. apr 2016

@sofinkaviktorka mama testy su na prd...ja mam dobru skusenost s pepino testami,rapiclear kazetkove...

meli8412
9. apr 2016

@baby24 jaaaaj, tak drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Tak si budem kupovať len rapiclear.uvidim čo mi ukaze

kacenaaa
9. apr 2016

@sofinkaviktorka rapiclear kazetové duchuju po limite mne všetky

looola
9. apr 2016

@sofinkaviktorka ja tiež som mala dobre skúsenosti s rapiclear kazetovymi, s Peppino a s dr.Max, ked som bola tehu bola na nich druha čiarka, keď dom nebola boli snehobiele.

looola
9. apr 2016

@kacenaaa po limite uz patria do koša a netreba ich odčítavať 😀

arwen88
9. apr 2016

@kacenaaa tak ja som robila testy v den vynechania ms a uz ukazali,ze som.tehu a nebol to.duch ale pekna ciarka...naco testovat skor...potom sa zena len stresuje

baby24
9. apr 2016

@lentilka969 drzim palceky 🙂

kacenaaa
9. apr 2016

@looola
@arwen88 to je pravda 🙂