Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lentilka969 ja viem robi rozmazane... A ms co normalny?
ahojte žienky prosím vás pekne,o radu.Vo februári 28som dostala MS a trvala do4-5 marca presne neviem.A od vtedy som nedotala MS,odjakživa mam nepravidelny cyklus.takze neviem aj test som robila a bol negatívny.a v podbrusku mam zvlastny pocit a skor v pravej strane v podbrusku.Aj na wc chodim castejsie.nervozna som neviem teda,,co si myslite?dakujem 🙂
@baby24 nie si sama kto má taký problém, je doba ked je neplodných resp.menej plodných veľa párov. Nakoniec mnohym sa to podarí aj ked po mnohých rokoch, v mojom okoli tiež poznám pomerne veľa známych co sa snažili viac ako 4 roky a potom buď prirodzene alebo aj umelo sa im podarilo. A uz vieš kde môže byt problém ? Myslím zdravotný ak je.
Baby tak dostala som mrchu dnes na 30dc.A to som si robila test A bol tam duch tak som si mislela že už sa podarilo.ale test má oklamal😢
@sofinkaviktorka je mi to luto ☹ Aku znacku si robila?
GS .Mama test 10
Ešte som si spravila aj dnes keď prišla stále tam je duch.tak neviem čo si O tom mám mysiet
@sofinkaviktorka mama testy duchuju aj z vody. Su mozno najhorsie testy. Pokial ciarka silnie, tak je to dobre, ale ked je na tom stale rovnaky duch tak zial to nie je dobre.
@baby24 áno normalne včera som zbehla po test a už je negatívny takže asi bioch. Tehu, ale beriem to v pohode , mam termín na tetovanie tak aspoň si ho dám ako som aj chcela :D psychika je silný carodej tak radšej to beriem takto
A ktorý tehotensky test je najspolahlivejsi?
@sofinkaviktorka http://diagnosticky-test.heureka.sk/zap-hcg-teh...
Ked som mala miniducha, az tekeho, ze som oci musela vykukat 🙂 , tak aj na tom som mala ducha a na tom ue jedno aky duch je, znamena poz.test.
@sofinkaviktorka mama testy su na prd...ja mam dobru skusenost s pepino testami,rapiclear kazetkove...
Tak si budem kupovať len rapiclear.uvidim čo mi ukaze
@sofinkaviktorka rapiclear kazetové duchuju po limite mne všetky
@sofinkaviktorka ja tiež som mala dobre skúsenosti s rapiclear kazetovymi, s Peppino a s dr.Max, ked som bola tehu bola na nich druha čiarka, keď dom nebola boli snehobiele.
@lentilka969 drzim palceky 🙂

@baby24 ahoj niečo áno ,ale zlá kvalita fotky