icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Ved to.ale keď človek nevidrzi čakať. A potom len študuje duchov.A ešte je viac nervozni

sofinkaviktorka
9. apr 2016
sofinkaviktorka
9. apr 2016

Toto sú moje dnes testiky vrchni mama test spodný ovulacny test

kacenaaa
9. apr 2016

@sofinkaviktorka ovulačný ukáže tehu?

simbatko
9. apr 2016

ja vidím tusím na obidvoch aj druhe
Palicky,,, 🙂

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Nechápem tomu keď som dnes dostala mrchu

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka mamaresti duchuju, a ovu test si tiez mala negat. Nedavaj do negativu, negat.vytiahne aj kanalik.
@kacenaaa ze vraj ano, u mna to neplatilo. Uz som mala poz.testy a az neskorsie mi ukazalo poz.aj ovu test.

sofinkaviktorka
9. apr 2016
sofinkaviktorka
9. apr 2016

Čo myslíte?

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka vsetky su negativne, aj ovulacne testy. ☹

veronikax
9. apr 2016

@sofinkaviktorka ahoj ... tie fialove testy ukazuju stale nejakeho ducha 🙂 Peknu ciarku ukazu len pri peknom hcg 🙂 A ovu testiky ... ak by ti ukazali uplne rovnake ciarky z ranneho mocu...tak by sa to mohlo brat za tehu 🙂 Lebo hladinu LH mas v tele stale 🙂

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Aha budem si pametat

kacenaaa
9. apr 2016

Prsia boľavé brucho poboluje stále... Mrcha mešká 5 dní... Ja ten test robiť nechcem...mám strach zase bude negatívny....

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa mas doma test?

dubarka
9. apr 2016

@kacenaaa ja viem, že si asi pomyslíš svoje, ale skús myslieť pozitívne 😊😉

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412
@dubarka zajtra si kúpim aj tehu aj ovu test... A uvidím... Ale

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa ovu budes zbytocne kupovat. Skus kupit dnes, aby si mohla spravit z ranneho mocu. Drzim palce! Mavas pravidelnu ms?

mirkabbb
9. apr 2016

Ahojte .rada by som sa aj Vas opýtala a nechala poradit.mavam pravidelny cyklus a dnrs je to 28 den a menzes nikde.robila som si vcera test a zahodila som ho avsak dnes mi to nedalo pozrela som sa a bola tam slaba druha ciarka.menzes som zatial nedostala boli ma len vajecnik na jednej strane a prsia ako ked ma prist menzes.myslite si prosim ze by to mohlo byt tehotenstvo? Alebo sa opat len snazim presvedcitze ano a nakoniec aj tak pride a opat budem sklamana....asi tak to bude.

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 praveze nemám... A test nemám kde kúpiť som v praci... Ale ráno vstanem a pôjdem kúpiť

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa posli muza 🙂 , nevadi, ked si tehu, tak ti ukaze aj z neskorsieho. Strasne silno budem mysliet na teba.

meli8412
9. apr 2016

@mirkabbb skus spravit este jeden. Po limite uz by sa nemal odcitat test. A mozno zajtra by bola silnejsia ciarka.

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@baby24 a nechceš zmeniť car? strašne malo sa podarilo v gnfive babam otehotnieť. čo poznám. teda len dvom. tri zmenili car a podarilo sa do roka. alebo nečakaj a rovno chod do brna. držím ti veeelmi prsty. nám sa podarilo v iscare do roka. a to som mala jeden ket. to bolo negat a et vyšiel na prvýkrát. nevzdávaj sa. ono to raz vyjde. len keby vedel človek kedy a ktorý pokus. tak tie predošlé by sme neskúšali. však? 🙂

nicolevr
9. apr 2016

@meli8412 a ja naopak, ze to strasne leti :D

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka tak si to mala super, ze v iscare sa ti podarilo. V Ba? Ja keby som mohla cas dat naspat, urcite by som nesla do iscare BA, iba tahali z nas tazke peniaze.

meli8412
9. apr 2016

@nicolevr u mna iba zaciatok isiel pomali, ked som mala tie problemi, ale teraz uz letiiii. 😀

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 to je veľmi milé 🙂 dam vediet zajtra hneď 🙂

nicolevr
9. apr 2016

@meli8412 leeeen nech pekne leti 🙂 ja kedze cakam prve, aj trochu strachujem,ci to sama zvladnem...:D

meli8412
9. apr 2016

@nicolevr u mna este 5-6 tyzdnov, to uz je raz-dva 🙂 Nemusis sa bat, ja som treti krat a necitim, ze som pripravena, neda sa pripravit, ani na porod ani na deti, kazde je ine, aj tehotenstvo aj deti.

baby24
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka dakujem si zlatA snad to dojde lebo uz fakt nevladzem a v gyn five sa mi pacil pristup bola son zatial spokojna.... 🙂

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa moje testy. Ovu iba posledné poz.,na 11ty deň a na druhej fotke už krásna ciarka na 11den,takže ovu zbytočne kupis. Testované od 7ho dňa.