Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Toto sú moje dnes testiky vrchni mama test spodný ovulacny test
@sofinkaviktorka ovulačný ukáže tehu?
ja vidím tusím na obidvoch aj druhe
Palicky,,, 🙂
Nechápem tomu keď som dnes dostala mrchu
@sofinkaviktorka mamaresti duchuju, a ovu test si tiez mala negat. Nedavaj do negativu, negat.vytiahne aj kanalik.
@kacenaaa ze vraj ano, u mna to neplatilo. Uz som mala poz.testy a az neskorsie mi ukazalo poz.aj ovu test.
Čo myslíte?
@sofinkaviktorka vsetky su negativne, aj ovulacne testy. ☹
@sofinkaviktorka ahoj ... tie fialove testy ukazuju stale nejakeho ducha 🙂 Peknu ciarku ukazu len pri peknom hcg 🙂 A ovu testiky ... ak by ti ukazali uplne rovnake ciarky z ranneho mocu...tak by sa to mohlo brat za tehu 🙂 Lebo hladinu LH mas v tele stale 🙂
Aha budem si pametat
Prsia boľavé brucho poboluje stále... Mrcha mešká 5 dní... Ja ten test robiť nechcem...mám strach zase bude negatívny....
Ahojte .rada by som sa aj Vas opýtala a nechala poradit.mavam pravidelny cyklus a dnrs je to 28 den a menzes nikde.robila som si vcera test a zahodila som ho avsak dnes mi to nedalo pozrela som sa a bola tam slaba druha ciarka.menzes som zatial nedostala boli ma len vajecnik na jednej strane a prsia ako ked ma prist menzes.myslite si prosim ze by to mohlo byt tehotenstvo? Alebo sa opat len snazim presvedcitze ano a nakoniec aj tak pride a opat budem sklamana....asi tak to bude.
@baby24 a nechceš zmeniť car? strašne malo sa podarilo v gnfive babam otehotnieť. čo poznám. teda len dvom. tri zmenili car a podarilo sa do roka. alebo nečakaj a rovno chod do brna. držím ti veeelmi prsty. nám sa podarilo v iscare do roka. a to som mala jeden ket. to bolo negat a et vyšiel na prvýkrát. nevzdávaj sa. ono to raz vyjde. len keby vedel človek kedy a ktorý pokus. tak tie predošlé by sme neskúšali. však? 🙂
@cucoriedkacucoriedka tak si to mala super, ze v iscare sa ti podarilo. V Ba? Ja keby som mohla cas dat naspat, urcite by som nesla do iscare BA, iba tahali z nas tazke peniaze.
@cucoriedkacucoriedka dakujem si zlatA snad to dojde lebo uz fakt nevladzem a v gyn five sa mi pacil pristup bola son zatial spokojna.... 🙂

Ved to.ale keď človek nevidrzi čakať. A potom len študuje duchov.A ešte je viac nervozni