icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

buckeye
9. apr 2016

@kacenaaa ja mam doma aj 3, ale furt si vravim, este je skoro, ak by som aj bola, este nic neukaze :D

kacenaaa
9. apr 2016

@buckeye ja tiež nesom nejak extra dlho po oplodneni... Ale meškajú mi myslím že ovu teraz mať nemôžem takže skusim aj ovu... Ak by bol silno pozitívny Zevraj to niečo znamená že je iné... Možné tehotenstvo.... Urobím aj aj 🙂 ja by som nevydržala.... By som jeden urobila aj hneď či by tam nebol duch... Ak nie vedela by som ze je ešte skoro

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Keďy ti začaLi silnie teh.testy

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 asi som tomu zlé pochopila... Že aj ovu ti ukázali tehu?

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa ukaze, ale neskorsie, uz aj tehu boli pozitivne, tak sa ani neoplati spravit. Ako vidis, tehu ukazalo skorsie, ako ovu. Ducha som mala na 9ty den, a ovu bol este negat, sice silnel, ale bol negativny.

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 aha... No dobre kúpim asi niekoľko testov aby som si bola istejšia...ešte len dva týždne to je to možno aj zbytočne :/ ešte...

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Na 9den odkedy?

meli8412
9. apr 2016

@sofinkaviktorka ja som bola na ivf, takze od vkladu na 8-9 den. Medzi 7-8 dnom som videla mierny rozdiel, ale fotka to nezachytila.

sofinkaviktorka
9. apr 2016

Aha

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 akej značky to boli testy?

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa tie testy som objednala z internetu
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=19962872
Vedela som, ze po ivf budem testovat ako diva, aj som si kupila domaci tehotensky test z krvi. Mm si myslel, ze som sa zblaznila 🙂

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 ale aspoň že ti ukázali to čo si chcela vidieť 🙂 možno mne ny ducha už bolo vidieť dúfam ak by som bola

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa kvoli tomu duchovi som si spravila zaroven aj ten z krvi, na 8mi den. A v navode pisu, ze akakolvek slaba druha ciarka znamena, ze test je poz.

kacenaaa
9. apr 2016

@meli8412 snáď si aj ja nájdem zajtra ducha 🙂 zajtra sa ozvem

simbatko
9. apr 2016

meli8412 prosím vas pekne to su ake testy s krvi?priznám sa ze som otom este nepocula.A cenovo kolko to stoji?dakujem

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 ano v ba.ale ja som sa dostala k dr petrovej.co bolo moje stastie.

meli8412
9. apr 2016
meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka ta ma zdrbala, ze som presne, na 100% nevedela, ze co je endometrioza. A urologa maju katastrofalneho, mm chodil k nemu a nic nezistil, potom sme sli k dr.Lepiesovi a hned mu zistil varikokelu. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine. Nas jeden cyklus v iscare stalo bez liekov cca 2000€ a na Antolskej s liekmi 700. Obrovsky rozdiel.

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 a vsetky deticky mas z ivf? Alebo sa podarilo.spontanne;) vidim ze byvame v rovnakom este;)

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 to fakt??;) vidis to.ja som s nou bola velmi spokojna.pristup nic moc.ale nehladala som kamoslu ale odbornicku.prustup nema moc ok.ale neriesila som to.pytala som sa jej ba vsetko a nakonuec som k nej chodila aj do poradbe a mala som ju pri porode.vsetko natur.porod viedla nenasilne.nic neurychlovala.spokojnost;)

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 a ten rozdiel v cene je fakt velky.mna to cele s liekmi vyslo na cca 1900.

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka mala sa podarila spontanne, ani neviem ako, ked sme to uz vzdali. Maly sa zadaril po iui, po operacii tej varikokeli a toto tretie ivf, ale myslim si, ze mm sa vratila ta varikokela a kvoli ma zase zly spg. A posledne 2 deti nam pomohol dr. Marsik z Antolskej.

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka Tak to ano, ale aj 1900 je vela.

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka Vsak ma taky divny pristup, ale ako hovorim, kazdej nieco ine vyhovuje. Jedna pani mi povedala, ze jej dcere prepichla vajcovod ci co, a mala to na haku. Ci to bola pravda alebo nie, to neviem...

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 no tak parada;) super ze to tak vyslo.tak uz aj to tretie tehu dotiahnut do uspesneho konca;)

No su to veru palky riadne.moja kolegyna uz v centre nechala okolo 9000.des

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 boze.ani nevrav.ja som rada ze to mam vsetko za sebou a bez problemov.clovek keby vedel do coho ide tak by som.zvazovala.ale ten vysledok v podobe zdraveho dietata je uzasny.my sme cakali 9 rokov na babo.a uz ma skoro dva roky;)

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka Ja som tam bola na 2 cykloch, 2x et a 1x ket rozne vysetrenia, nehorazne drahe, a zbytocne, dna vysetrenie embryjok, sperm.... a ajtak nic z toho, a ked rak by som rozmyslala tiez som tam nechala cca.tych 9000€

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka ak nie som indyskretna, u koho bol, je problem?

cucoriedkacucoriedka
9. apr 2016

@meli8412 u oboch.zly spg a zuzene vajcovody.

meli8412
9. apr 2016

@cucoriedkacucoriedka a teraz sa snazite o surodenca?