Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Toto je negatyvni čísle dok?
@sofinkaviktorka negativny :(
Meranie je vieryhodné len v stanovený čas, na druhý deň už môže ukázať čokoľvek, nie je to platný údaj:-/
@luxinkoster
Ale snažilky poteším Vás. Moje testy boli všetky negatívne a bábo už 5 týždňov rástlo 😀
Robila som si aj 2 dalsie a Bola tam slabulinka ciarka po takych 20 minutach....no vraj to moze byt aj kanalik.
Lili007 testy boli negatyvne A bola si tehotná?A nemala si mrchu?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dievcata, ja si aj tak myslim, ze najlepsie je to brat tak s nadhladom. Ja by som Bola stastna keby som Bola tehu, ale aj ked nie neznamena to ze pre mna konci svet. 🙂 Beriem to ako to je. Pretoze najdolezistejsie je, stanovisko lekara a ked meska menzes poto to riesit. Ja aj keby som ,,Bola,, tehu tak som nejaky zaciatocny tyzden. Realne to budem riesit ked do 27-28 nedostanem menzes potom realne uvidim ci alebo : ) a myslim si ze by to sa to aj tak malo brat. 🙂 nebyt na Tom zavysli.
@megica33 nie si tehu....inak by bol ovulacny pozitivny, žeby ti vybil oci....biochemicke znamena ze sa vajicko odplavi pri ms,ze nepasovali
@megica33 spermie s vajickom...kedy mas presne dostat MS?

@sara34valentina moj ovulacny.