Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 vyzera dobre ten posledny, juj drzim teda palce aby sme sa mylili..a neboj aj mna bolelo na ms, som neverila ze budem tehu a bola som
@sara34valentina moja ajooj no ako sa mi máš?? 🙂
@sara34valentina zajtra mam dostat ms 🙂 dufam ze nedostanem...aj uz mi byva zle a mam tu kovovu chut v ustach...tak snad to bude babo.
@kacenaaa no ved zajtra ides na vyvolavacku a ked ti aj tak nepride, vies na com si :D daj vediet 🙂 mbe to vychadza podla teplot ze ovulacia maka byt 1.4., lh testy som si tiez robila, ale vzhladom na pco boli pozotivne asi 2tyzdne a az toho 1.4 konecne negativ, tak snad, este je to skoro, aj ked som nevydrzala :D
@sara34valentina ja som mala tehotensky test poz. a ovulacny negat, takze este to nemusi znamenat, ze nie je.
@butterfly333 Ahoj.mojko,dakujem za opytanie, este dychame 2v1.....ostava mi 7dniiiii do terminu ☺☺☺toto cakanie, ked vies,ze to kazdu chvilku moze prist😁😁😁😁😁moja uz si bola na tom pobyte?????? Niečo nove!????😍😘😍😘
@megica33 tak verim, ze uz nedostanessssss😉😉😉😉😉😉😉😉😉silno drzim palce 😉 😉 😉 😉 😉 rano piiiiiiiis
@meli8412 ja som si robila ovulacny test presne v ten den, ked som mala Ms dostat , lebo zienky boli zvedave, ci je to pravda, ze ked si tehotna, tak mas silny pozitivny ovulacny test, ze ti vybije oci, tak som to skusila, kedze som mala este ovulacne testy 😉 a cuduj sa svete, bol taky silny , ze mi vybil OCI 😀 😀 😀 😀 😀 presen v ten den, ked som MS mala dostat 😉 tu FOTO 😉 😉 😉
vrchny je ovulacny ZELENY silno pozitivny
spodny tehotensky v den meskania MS pozitivny
@sara34valentina oba testy rovnaky den spraveny? Ja nehovorim, ze neukaze, ale vela bab si mysli, ze skorsie ukaze, ako tehotensky. Dost viditelneho ducha som mala a ovu este negat.
@sara34valentina
@zuzannaaa dakujem baby urcite sa ozvem 😘
@meli8412 ja Ti verim 😉 kazda zena ma pocas celeho cyklu LH hladinu a asi u kazdej zavisi kedy sa oplodnilo vajicko a aku ma dlhu LF lutealnu fazu....................moja bola vzdy presne 12dni, viem presne kedy som otehotnela, presny den 😉 sme babo planovali, sa nam podarilo na 4pokus 🙂 mozno zavisi od tej lutealnej fazy .....a ako rychlo sa vajicko uhniezdi ,,,,neviem ,,,v kazdom pripade, hlavne, nech zajtra @megica33 MS nedostane 😉 😉 😉
@meli8412 a ano oba testy v rovnaky den, cize na 12den po ovulacii 😉 v den meskajucej MS
@lazynka ak je to tehu test tak je 100% pozitivny ak ovulacny tak negativny 😉

@luxinkoster ja tam vidim mini ducha...urcite skus este jeden ze co ukaze teraz