Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lazynka ak toto nie je pozitívny test, tak ani ja nie som tehu 😊
@meli8412 asi 4-5tt, pretože mám ovuláciu posunutú asi o týždeň...na 9deň meškania mrchy som začala silno krvácať...už ráno som cítila, že ma prsia bolia ináč ako do vtedy, presne ako pri mrche, začalo ma bolieť brucho a po začatí krvácania som vedela-cítila, že je po všetkom...večer zo mňa vyšli kusy niečoho...na druhý deň som šla k môjmu dr. kukol ma cez sono, vraj tam ostali malé kúsky, tak ma pre istotu vyčistil, predpísal antibiotiká...
@kvietok227 u mamatestov tazko povedat, duchuju aj z vody, skus iny test albo ten isty,ked bude ciarka silniet, tak je to jednoznacne. Drzim palce!
@meli8412 dakujem skusim ale teraz je tam slaba ciarka do ruzova no neverim tym testom pockam ked mi bude meskat .
@marlup19 pozitívne myslenie je veľmi dôležité. Hlavne sa nesmieš sústrediť len na svoju túžbu po dieťatku. Viem o čom hovorím. Všetky moje kamarátky okolo mňa boli tehotné a ja som si mesiac čo mesiac nachádzala len jednu čiarku na teste. Koľko krát som si myslela, že mám tehotenské príznaky keď mi meškala MS. A stále nič. Tak som sa prihlásila na doktorát a povedala som si DOSŤ. Asi ne je vhodný čas keď sa nedarí. No a mesiac na to ako som sa prihlásila som zostala tehotná 😀 . Naozaj ti veľmi držím palce a myslím na teba a aj na všetky snažilky.
@sara34valentina Moja ahoj no v kupeloch som nebola lebo mi ich zamietli vraj to nieje taka vážna operacia 😕 😕 no oni nevedia aký je moj stavn že mám problem s chodzou že mám stále tu nehu opuchnutu že ma to bolí ked to mám zošrobované že nenarovnám nohu vkolene.Ale im je to jedno.No v piatok mi končí ročná pn čiže v pondelok idem do prace na prehliadku a po výpoved,No inak v pondelok 4.4.som bolav nemocke robili mi hysteroskopiu a laparoskopiu,mala som ta mcystu myom vaječníky su v poriadku priechodne tak snad sa zadarí. 🙂
@zuzannaaa Jeeeej no parádička supeer moooc gratulujem 😉 😉 😉 😉
@butterfly333 tesim sa ze ti operacia dobre dopadla a ze ze nasli problem (myom). Prajem skore uzdravenie a este skorsie tehulkovani 🙂
Baby takze dnes som bola na krv...je to tam ☺️ HCG je sice len 10,87 ale vzhladom nato ze sme to s muzom dali na 100% 28.3 je to vysledok aky ma byt 🙂 cize mozem byt tak 1-2tt tehotenstva teraz 🙂

@lazynka jednoznacne pozitivny, gratulujem! Preco mysli, ze nie je? Ked toto nie, tak potom neviem co 🙂