Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janulka_1 Dakujem moja no ešte počkám ake budu výsledky z hystologie snád bude všetko ok,a verím že sa zadarí,Dnes som 13Dc ovu mávam tak 16Dc-18Dc ako kedy no dens rano som mala tuším prvý krat som to spozorovala ten natahovací hlien bolasom si kupit ovu testy kedže neviem či sa mi ovu neposunula či kedy bude aby sme to neprešvihli.Sex bol včera 2x tak spravím testík a uvidím.A ty ako?? 😉
@dankaajanko zial negativny testik ☹ . Kolko ti meska ms?
@butterfly333 tak super potom, mozno aj to ti branilo tomu hlienu. Ja nejak cudne, dnes 10DC BT 36,7, vcera 36,8 tak neviem co si o tom mysliet lebo toto su uz moju poovulacne teploty. Vacsinou po ms mavam tak 36,1-36,6
@butterfly333 budem silno drzat palce😍😘😍😘😍😘😍😘😍
@megica33 super moja,gratulujem
Dievcence tak mame 5ty tyzden. Aj srdiecko bije... stastna som najviac. Vsetkym Vam zo srdca zelam aby ste sa aj Vy tak tesili.
@janulka_1 no uvidím čo z toho tento mesiac bude,užby som bola rada kedy to konečne vyšlo.
@sara34valentina Dakuejm moja 😉 😉 😉
@muchlovacka blahoželááám 🙂))
@daniela988 dakujeeeem
Dievcata pomozete mi moj prispevok před co si o tom myslíte? Taká silná ciarka na ovu těšte? 5 dní před MS?
@luxinkoster lh hormon je v tele stale v urcitej hladine, tazko povedat, robila si si aj predtym lh testy? Akp vychadzali a co bt?
buc
@buckeye
Ano a uplne nic, velmi slabucky test bol ovulacny. Ak mam ovu tak ju mam tak v polke potom nic a zasa ? je mozne mat vobec ovulaciu v mesiaci dva krat? a mat ovulku v 22-23 den po menstruacii je Vela ci?
@luxinkoster ak si si robila lh testy predtym a boli slabe a teraz su silne, tak ovulacia sa ti mohla posunut a mas/budes ju mat teraz niekedy, stane, ze sa posunie, nemusi byt presne v strede cyklu, bt si nemerias?
Nie nemeriam, tym padom asi mi nepride MS 16-17 ale neskor. Lebo toto sa mi este niekdy nestalo. Mavam MS tak 27-28 den stale. Divne aj tak...ale vdaka.

@megica33 drzim lalce, aby silnelo. Kedy ides na kontrolny odber?