Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka to by musel byt ovu test pozitívny aby to bolo tehu.
Inak dievčatá, ja som mala tiež jednu ms keď som už bola tehotná. Test negatívny ako som spomínala. 🙂
Lili007 A aký si mala MS? A kedy si mala test pozityvny
Robyla som so preto lebo som sa dočítala že aj ovulacny test ukáže tému. A už doma nemám teh.test.A nedá mi pokoj to je má picha podbrusko A mala som slabu mrchu
@sofinkaviktorka ja som mala takto 3 dni pred ms.
To maS prví ovulacny?
@sofinkaviktorka ano
11 deň od kedy?
Skusim to zhrnut takto...mala som MS, trvala ale kratko...bolo mi to hned divne. Isla som k DR. nic nevidela aj test bol negativny.
Potom dalsia MS neprisla. Sla som k doktorke, opat nic nevidela, dalsi negativny test, DR. mi dala mi 1-2 tyzdne a vraj potom urobime vyvolavacku. No a nakoniec z toho bol tusim 6tt 🙂
Pri druhom teho, neprisla MS, test negativny. DR mi kazala prist cca po 4 tydznoch, test stale negativny.
Ja som si proste ten zazitok z pozityvnych testov neuzila🙂
Tak je možné že aj to jE môj pripad
Baby tak moje testy silneli aj v krvi dnes rano nasli HCG ale na vecer moje testy su uz negativne ☹ takze vobec tomu nerozumiem ☹
@sofinkaviktorka 11 dni po ovulacii
@sofinkaviktorka veľmi by som ti prišla,aby ti ten ovu ukazoval tehotenstvo. Aj ja som si robila a na 12 dpo som mala fakt slušnú čiarku, no už aj na tehu teste. Ono,problém je v tom,že ovu hormón strašne kolíše počas cyklu. Zvyšuje sa aj prirodzene pred ms, ale dôležité pri pátraní po plodných dňoch je,aby bola tá testovacia palička rovnako silná ako kontrolná. A pri tehu je množstvo hormónu hcg porovnateľné s množstvom LH počas ovu,preto to ukazuje. Ale ak ti už prišla ms,podľa mňa to môže byť jedine tehu z posunutej ovulky. Určite nie z normálnej ovu v strede cyklu a ďalších dní k tomu.
No želám ti,aby som bola teoretik,ktorý sq mýli a ktorému o tri dni vybijes zuby s koľajnicami jak šľak 🙂))
@chmurkaxy dúfam aj ja.tak skúsim ovu tá za 3dni.lebo sa mi vôbec nezdá že by to bola ovulka bola by veľmi zavčasu. Ďakujem za rady
@sofinkaviktorka negativny test.
@sofinkaviktorka no mne toto príde ako tehi

@sofinkaviktorka Ked mas ms, z akeho dovodu si robis ovu a tehu test?