icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
6. jan 2014

@viki1077 ahaa az teraz som si to precitala cele 🙂 ze necakas babetko ale chcela by si 🙂 tak pardoon... ale urcite raz budes mat babetko 🙂 sa dockas 😉

karmela
6. jan 2014

@anulqua moja velmi ma to mrzí 😔 ☹ a testik si neskusala teraz cez ms?Moja vela síl ti prajem aj psychickej aj fyzickej.To prdele aj s tou pohotovostou,mohli ta nechať na pozorovanie nieco spravit 😠 Ja viem tieto slova ti nepomôžu.Ale skúsila by som aj tak test.Myslim na teba

karmela
6. jan 2014

@kukucka27 no nieco sa mi tam marí 😉

karmela
6. jan 2014

@viki1077 nechcem ti dávať rady do zivota,lebo ta nepoznám ale uzi si este tu krásnu mladosť.Uisti sa v partnerovi,zabezpečte sa a tak riešte babetko.Ja som v tvojich rokoch chcela tiez babo mala som stáleho partnera co tiez chcel.Ale povedali sme si ze si užijeme,zabezpečíme ako tak budúcnosť a potom prišlo aj babo 🙂 Tak vela štastia

viki1077
6. jan 2014

@karmela presne toto sme si aj my povedali s praitelom a tak to aj spravime... len to ma trosku trapi ze sa toho pocitu nemozem zbavit..... budem sa snazit si to aspon niako vykompenzovat strazenim deticiek a podobne... 🙂 ďakujem za dobrú radu ;)

karmela
6. jan 2014

@viki1077 aj ja som si to takto kompenzovala strážila som malé bambuliatka a potom ma to preslo 🙂 Ale zase sa to vrátilo tak prišlo ďalšie malé babo na stráženie.Potom prišla práca iné záujmi,trochu zdravého užívania,domácnosť a tak vlastne babetko 🙂 tak sa lubte a uzivajte si zatial jeden druhého 🙂 Este sa dočkáš a budes maminou

viki1077
6. jan 2014

@karmela ani nevieš koľko energii na počkanie a podobne si mi dodala jeej veľmi krásne ti Ďakujem 🙂 ved o pár rôčkou sa určite ozvem s tym ze som si splnila svoju veľkú túžbu.... 🙂

karmela
6. jan 2014

@viki1077 nemáš zac 😉 a verim,ze o Paru rúčkou budes šťastnou maminou a budes mat krásnu vytúženú rodinku 🙂

kukucka27
6. jan 2014

@radkatom ale ja nemozeeem byt tehotnaa zase ved mam doma 6 mesacne babenko juuuj

kukucka27
6. jan 2014

@karmela si myslis ze z ducha mozem byt tehulka?

kukucka27
6. jan 2014

@viki1077 ahoj.no co ako

viki1077
6. jan 2014

@kukucka27 ahoj 🙂 ale tak zatiaľ všetko po starom 🙂 a ty ako ?? trošku sa mi pochvál s niečim 🙂 ja zase umývam riad tak si ma zrovna zas v tom istom okamihu vystihla 🙂

radkatom
6. jan 2014

@kukucka27 no to je skoro ale zasa maly rozdiel je zo zaciatku narocny ale potom sa to vrati. Deti si vystacia a krasnsa zahraju. Drzim palce nech to dopadne ako si prajes ale podla testu to vizera na tehu. Meska ti uz ms? Robila si aj dalsi test?

radkatom
6. jan 2014

@majka_3 to si teda mala riadne dlhy cyklus. Ja neviem ale teraz nejako citim, ze nebudu //. Akurat ma bolie prsia. Ale to mavam casto. Takze nic moc uvi neskor. Dnes som 5 DPO. Pekny vecer prajem babule.

kukucka27
6. jan 2014

@viki1077 ahojky no mam sa pochvalit .hmm nemam cim.iba ze drzim dietu xixi

kukucka27
6. jan 2014

@radkatom no ja sa bojim ze by som to nezvladla... hlavne financne snubenec povedal ze ak by to bola pravda ideme stavat dom.ale uz jeden uver mame :-/ tak ja neviem.a test ??idem si kupit zajtra a spravim si ho.no a MS som mala pred vianocami ale asi pred tyzdnom som zacala spinit asi 2 dni tak neviem co to moze byt.

viki1077
6. jan 2014

@kukucka27 ja sa zase snazim niake to kilečko pribrať 🙂

kukucka27
6. jan 2014

@viki1077 a ty zijes z priatelom ci u rodicou??

kukucka27
6. jan 2014

@viki1077 kolko vazis?

viki1077
6. jan 2014

@kukucka27 u rodičov cca 46 🙂

radkatom
6. jan 2014

@kukucka27 no prachy su hruza na materskej. To si pamatam ale co uz. Ja teraz aj ked sa zadari pojdem po roku a pol do prace na par hodin denne, nech mozme zit. Chapem ta a drzim palc. Urcite nam daj vediet ako dopadol test. Vsetko bude tak ako ma. Toho sa drzim a nakoniec to vzdy tak aj dopadne. 😉

radkatom
6. jan 2014

@viki1077 fuha hned by som ti posunula tie co mam navyse a bolo by ich dost 😀

viki1077
6. jan 2014

@radkatom jaaj no mohla by si mi skusiť poslat zopar zobrala by som kludne aj niakych tych 10-2kg kludne lebo na moju výšku vyzeram ako keby som ani nejedavala.... :D :D :D :D :D :D

majka_3
7. jan 2014

@radkatom tak nechaj sa prekvapit a ked s tym moc neratas aspon ak by nebudes sklamana..a ak by naaahodou boli // budes milo prekvapenaaa... kedy zacnes testovat? 🙂

kukucka27
7. jan 2014

Babyyy tak ja sa vytešujeeeeem 😀

kukucka27
7. jan 2014

ufff ako mi odlahloooo

adelie77
7. jan 2014

Ahojte , dnes je to 11 deň po tom, čo som mala pohlavný styk s partnerom . Mávam bolesti v podbrusku a aj v žalúdku , mám biely nezapachajuci vytok , bolia ma prsia ale nie stále len v takých intervaloch a pes sa chová divno nikdy predtým sa ku mne netulil a odrazu tuli a spava mi na bruchu . Robila som si test kamarátka mi povedala ze tam vidí ducha ale ja neviem prosím poraďte mi . Ďakujem

donna11
7. jan 2014

@adelie77 na teste toho neni moc vidno, ale presne take iste reakcie psa boli aj u mna, ale to som este nevedela, ze som tehu..za kolko dni mas dostat ms?mozno si test robila este skoro..

adelie77
7. jan 2014

Neviem za koľko , pretoze mám dosť nepravidelny cyklus , minule mi to meškalo 16 dní ale naposledy som mala už dávno, tak by som ju už možno aj mala mať 😔

manucao
7. jan 2014

@adelie77 ja tam vidim ducha..velmi slabo, ale nie je to biely negativny test...zopakuj ho...