Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viki1077 nechcem ti dávať rady do zivota,lebo ta nepoznám ale uzi si este tu krásnu mladosť.Uisti sa v partnerovi,zabezpečte sa a tak riešte babetko.Ja som v tvojich rokoch chcela tiez babo mala som stáleho partnera co tiez chcel.Ale povedali sme si ze si užijeme,zabezpečíme ako tak budúcnosť a potom prišlo aj babo 🙂 Tak vela štastia
@viki1077 aj ja som si to takto kompenzovala strážila som malé bambuliatka a potom ma to preslo 🙂 Ale zase sa to vrátilo tak prišlo ďalšie malé babo na stráženie.Potom prišla práca iné záujmi,trochu zdravého užívania,domácnosť a tak vlastne babetko 🙂 tak sa lubte a uzivajte si zatial jeden druhého 🙂 Este sa dočkáš a budes maminou
@radkatom no ja sa bojim ze by som to nezvladla... hlavne financne snubenec povedal ze ak by to bola pravda ideme stavat dom.ale uz jeden uver mame :-/ tak ja neviem.a test ??idem si kupit zajtra a spravim si ho.no a MS som mala pred vianocami ale asi pred tyzdnom som zacala spinit asi 2 dni tak neviem co to moze byt.
@kukucka27 no prachy su hruza na materskej. To si pamatam ale co uz. Ja teraz aj ked sa zadari pojdem po roku a pol do prace na par hodin denne, nech mozme zit. Chapem ta a drzim palc. Urcite nam daj vediet ako dopadol test. Vsetko bude tak ako ma. Toho sa drzim a nakoniec to vzdy tak aj dopadne. 😉
Ahojte , dnes je to 11 deň po tom, čo som mala pohlavný styk s partnerom . Mávam bolesti v podbrusku a aj v žalúdku , mám biely nezapachajuci vytok , bolia ma prsia ale nie stále len v takých intervaloch a pes sa chová divno nikdy predtým sa ku mne netulil a odrazu tuli a spava mi na bruchu . Robila som si test kamarátka mi povedala ze tam vidí ducha ale ja neviem prosím poraďte mi . Ďakujem
Neviem za koľko , pretoze mám dosť nepravidelny cyklus , minule mi to meškalo 16 dní ale naposledy som mala už dávno, tak by som ju už možno aj mala mať 😔

@viki1077 ahaa az teraz som si to precitala cele 🙂 ze necakas babetko ale chcela by si 🙂 tak pardoon... ale urcite raz budes mat babetko 🙂 sa dockas 😉