Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@smolinka777 tmavsie to uz nebudeee🙂))
@smolinka777 gratulujem zo srdca 😉 krásne // čiarky. Prajem krásne bezproblémové tehuľkovanie 😉
tak babulky ja vas opuštam :( došla mrcha dnes....snad nabuduce ☹ nechapem ako mohol byť duch este dnes rano :/
@megica33 to vazne? A co to hcg co ti merali? Mrzi ma to......takze biochemicke.... Neboj nabuduce sa podari.. Od3mes si opat tehu 😉
@natalianr to neslo tebe, neviem preco ta oznacilo, sorry😊
@sara34valentina dnesny ranny test...ake to bude isto mrcha boli ma presne tak brucho jak na mrchu :-/
@megica33 čiarka je ok v den ms,aj ja som mala taku..!este nerob zavery....!mozno sa ti cisti maternica, Ak nezosilnie,skoc na gyn....alebo cinkni gyn mozno ti niečo pichne a zahrani to!
@megica33 toto vyzera nadejne 🙂
@sara34valentina a co ta menstruacia?
@sara34valentina
@eleonorcha
@simbatko volala som na gynekologiu. podla dr. to len spinim a že to je normalne. lebo že hcg mam jak tehotna žena. a že som este velmi kratučko tehotna( počali sme na isto 28.3 čiže este ked počitam dobu na oplodnenie tak možem byt cca tyzden tehotna) tak tym moze byt nizke hcg ale že ak by to odišlo tak aj tak treba robiť ultrazvuk že ci tam niečo neostalo. takže zajtra zas krv
Baby,gratulujem vam vsetkym,ktorym sa podarilo otehotniet,uzite si to 😉 a nam zvysnym prajem,aby sa nam to cim skor podarilo 🙂 velmi som sa na to sustredila,uvolnim sa,nebudem na to mysliet a snad jedneho dna i ja si budem moct povedat po druhykrat "tehulka"...
baby prosim vas po kolkych dnoch od ovulacie mozem skusat hladat ducha na testoch. nech zbytocne neminam testy....dakujem
@megica33 moja drziim ti silno palce!!!!!!!!!!
@sara34valentina zatial sa ms nespustila stale...bol to vytok zafarbeny na hnedo s troskou krvi...ale uz nie je. Tak uvidime co bude zajtra alebo v noci
@sara34valentina moja, ty stale kinderko, 2v1? Kedy mas termin, o kolko dni?
Ovulacne testi tmavnu A tehotensky test robený dnes.čo si misli te baby
@sofinkaviktorka tusim na hcg nieco vidim ;)

Moje posledne testiky