Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Aj ja tam vidím je to silnejšie než pred 3dnami
Moze že mama testy duchu ju. Ale tie ovu silneju každý deň. A to som mala mrchu len 3dni
@meli8412 v nedelu 17.4.😸😸😸😸😸😸
@sofinkaviktorka uplne slabunku vidno 🙂 uz nech je len silnejsia a silnejsia 🙂
@sara34valentina prve mimi? Tak to uz mas za rohom. Drzim palce!
@sofinkaviktorka tiez sa mi zda, ze na tom prvom (tom rozpadnutejsom) nic nevidno a na tom druhom je vidno slabunku ciarocku, uvdis o par dni, drzim palce 🙂
Dúfam že bude silniet
Ten som robyla asi 1tyzden dozadu.A ten druhý dnes ranno
@sofinkaviktorka ja som si myslela, ze si to robila vcera, alebo predvcerom. Tak nic, netreba prirovnavat. Skus zajtra z ranneho spravit tehu test.
@sofinkaviktorka a kedy mas dostat ms?
Ja som mala MS. Dostala som sobotu A včera skončila ale bola slabšia ako obvikle
@sofinkaviktorka aha chapem...podla mna budem mat najistejsie ak skocis k dr na krv
Pôjdem ale chcem si byť istá že som.ked mi to ukáže test.budem testovať. Ovu ak bude stále taká silná ako ta testovacia palička. Aspoň týždeň. Tak pojdem
@sofinkaviktorka ake dlhe mas cykli?
Tak 27-29.prečo. Teraz mi došla na 30den
@kvietok227 strasne tmava fotka. Zatial nic tam nie je. Skus dat svetlejsiu fotku.
@kvietok227 nieco tam vidim ale zatial take slabe drzim palce aby silnelo
@meli8412 nemam foto svetlejsiu zajtra skusim s ranneho mocu uvidim
@zuzana256 dakujem aj mne sa vidi ze tam je ked som si robila vyskocila tam hned druha ciarka uplne slabucka ruzova skusim rano dalsi a uvidim to bol robeny na vecer
@kvietok227 bodaj by ti to spravilo velku radost ked ti vinde poz test a krasne kolajnice drz sa
@zuzana256 dakujem velmi pekne ved uvidim :D dam rano sem test tak som zvedava :D
Dobre ranno baby.myslíte že to tmavé. SprávnE dnes ranno
@sofinkaviktorka mne sa zda ze je rovnaka ako pred tym...asi este skus pockat.
Mne sa na dnes rano spustila MS...riadna čira krv...ale na krv pojdem tak ci tak nech viem v akom stave je HCG

@sofinkaviktorka manatest si uz robila aj pred tym? Mohla by si ich dat vedla seba a tak porovnat (odfotit). Ked silnie je to jednoznacne. Kvoli tomu je lepsie porovnat tento test, lebo robia duchov aj z obycajnej vody. Tieto su najhorsie testy.