Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
za mna 1dc 🙂 o mesiac tu duchujem zas 😄😆 dakujem za podporu baby 😘
@kvietok227 to nevyzerá ako kanálik 🙂 je tam dúšik ღ
Co myslite je pozitivny alebo iba kanalik? Este mi len ma prist menštr. 17steho.
@madarka123 zial tam nic nevidim.
@madarka123 ešte počkaj skús testovať neskôr niečo sa tam rysuje ale ešte je skoro, koľký DPO si?
@foxinecka888 a co je to DPO? 🙂
@madarka123 to je deň kedy si mala ovuláciu, a kedy si mohla potencionálne otehotnieť.
@foxinecka888 jaaj no 30.3. Som mala ovul.bola som aj na sone vajecnikov doktorka mi povedala ze mam 20mm vajicko ze uz len caka na oplodnenie
@madarka123 takže od 30.3. je to zhruba 13 DPO, tak ešte počkaj skús ráno odmerať BT koľko máš a urob si test za dva dni. potom napíš ako si dopadla.
@foxinecka888 aha no skusim dakujem za rady.
Ahojte Babulky stalo sa vam ze po ms ste Mali slabo pizitivny test?? Prosim napiste ak ano...
@baby24 nedá sa ti odfotit lepšie lebo táto foto je nekvalitná a nič na nej nevidno
@foxinecka888 neda sa lepsie fotak mi robi rozmazane ☹
Duch na teste po MS môže byť aj po biochemickom potrate, hcg sa s tela vyplavuje ešte aj týždeň po ms. Aku si mala MS úplne normálnu? Skús ešte počkať dva dni a skús znovu. Môže byť aj to že si otehotnela už pred MS a normálne si dostala sú aj také prípady.
Ms som mala 3 dni normalnu stvrty uplne nic iba s intimkou piaty den vobec ale vobec nic a vcera iba kvapka krvi a hnedy vytok dnes uz nic vobec ☹
@foxinecka888 a dnes som bola na cytologii a Dr.povedal ze mam vsetko krasne ciste snad by ostali aspon zrazeniny nee??
@baby24 dr by určite niečo videl, skús ešte ďalší test urobiť lebo tak ako tu baby píšu niektoré testy duchujú aj z vody a uvidíš.

@sofinkaviktorka ...aj ja som mala takuto ciarocku...a za par dni krasne stmavli...trosku este vyckaj...verim ze ti to dobre dopadne...drzim vsetky palce☺