Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Moze že mama testy duchu ju. Ale tie ovu silneju každý deň. A to som mala mrchu len 3dni
@sofinkaviktorka tiez sa mi zda, ze na tom prvom (tom rozpadnutejsom) nic nevidno a na tom druhom je vidno slabunku ciarocku, uvdis o par dni, drzim palce 🙂
@sofinkaviktorka ja som si myslela, ze si to robila vcera, alebo predvcerom. Tak nic, netreba prirovnavat. Skus zajtra z ranneho spravit tehu test.
Ja som mala MS. Dostala som sobotu A včera skončila ale bola slabšia ako obvikle
@sofinkaviktorka aha chapem...podla mna budem mat najistejsie ak skocis k dr na krv
Pôjdem ale chcem si byť istá že som.ked mi to ukáže test.budem testovať. Ovu ak bude stále taká silná ako ta testovacia palička. Aspoň týždeň. Tak pojdem
@kvietok227 strasne tmava fotka. Zatial nic tam nie je. Skus dat svetlejsiu fotku.
@zuzana256 dakujem aj mne sa vidi ze tam je ked som si robila vyskocila tam hned druha ciarka uplne slabucka ruzova skusim rano dalsi a uvidim to bol robeny na vecer
@kvietok227 bodaj by ti to spravilo velku radost ked ti vinde poz test a krasne kolajnice drz sa
@zuzana256 dakujem velmi pekne ved uvidim :D dam rano sem test tak som zvedava :D
Mne sa na dnes rano spustila MS...riadna čira krv...ale na krv pojdem tak ci tak nech viem v akom stave je HCG

@sofinkaviktorka manatest si uz robila aj pred tym? Mohla by si ich dat vedla seba a tak porovnat (odfotit). Ked silnie je to jednoznacne. Kvoli tomu je lepsie porovnat tento test, lebo robia duchov aj z obycajnej vody. Tieto su najhorsie testy.