icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

pepka123
13. apr 2016

@simbatko hmm a test si si robila keď ti meškala???

dankaajanko
13. apr 2016

@madarka123 tak super držím palce nech to už tento krát víde 🙂 🙂 😉

kamed
13. apr 2016

ahojte, mali ste niektora veeelmi skoro po otehotneni pozitivny test tak slabucko, ze ta ciarka bola viditelna len pod urcitym uhlom? ja som dnes 9dpo ale uz 3 dni mam rozne priznaky, ktore ma nutia testovat, ale na teste bieda, teda povedala by som ze nieco tak je uz 2 dni ale fakt len slabulinka ciarka pod jednym uhlom. je mi jasne, ze musim cakat, len sa pytam, ci niekto takto zacinal 🙂

meli8412
13. apr 2016

@kamed to je hlavne, aby ciarka silnela, ked nesilnie, tak moze to byt kanalik. Cakaj aspon do 12dpo.

kamed
13. apr 2016

@meli8412 jasne, ved pokial nepride ms tak sanca je, ale testla som lebo podbrusko boli, prsia navrete tak som myslela ze ak uz su priznaky, tak by mohol byt aj duch aspon 🙂

luxinkoster
13. apr 2016

Baby 5 ovulacnych testov 5 dni po sebe silnych ako fras, ciarky take silne obe moc. Tehotensky negativny 😀 😀 😀 😀 a ja mam 16 , 17 dostat menzes ta som z toho salena :D

luxinkoster
13. apr 2016

Vsade sa pise ze maximalne 3 dni ak su hrube ciarky je to realne nie 5 dni po sebe a take kolajnice ....baby poradte mi co to znamena ze mam taku vysoku hadinu LH hormonu....

buckeye
13. apr 2016

@luxinkoster bol ti robeny hormonalny profil? Podozrenie na pco?

luxinkoster
13. apr 2016

@buckeye bol vo februari a vysledky som maka velmi dobre...... 28 presne mi robil lekar gynekolog.
a co znamena pco?

buckeye
13. apr 2016

@luxinkoster syndrom polycysticky vajecnikov, byva pri tom zvyseny lh, ja ho mam potvrdeny a mala dom lh testy pozitivne takmer 2tyzdne a potom(po ovu) znegativneli

luxinkoster
13. apr 2016

@buckeye lekar mi robil hormonalne vysetrenia a vraj vsetko okej a v norme, akurat sme sa bavili ci mi ma dat nejake lieky na ovulaciu aby som presne vedela kedy je....inak ze som zdrava...tak ja tomu nerozumiem potom.

buckeye
13. apr 2016

@luxinkoster a robil ti take na zaciatku, v strede a na konci cyklu? Na potvrdenie pco ich treba viac, + aj ine hormony ako len klasicke zenske, + sono vajecnikov..a pco u kazdeho moze byt ina, niektore k tomu maju aj pridruzenu inzulinovu rezistenciu, ine vobec, niekto ma zvyseny testosteron abnormalne, niekto len slabo nad limit, niekto vobec..ake lieky na ovulaciu ti chcel dat?

luxinkoster
13. apr 2016

@buckeye robil mi ano vyter, vyter z maternice ihlou, priamo a aj normalne na krv som bola 2 krat....a cakala som 3 tyzdne za vysledkami a secko vraj je v poriadku....:( a na ovulaciu som lieky odmietla lebo som si ju merala sama a vies ako nebol v tom problem...prvy krat teraz sa mi stalo ze mam dostat 17 ms a 5 dni tak silna ovulacia zas? tomu nerozumiem.....

buckeye
13. apr 2016

@luxinkoster hmm a ako dlho si merias lh testy tento mesiac? a BT neohla sa ti vplyvom stresu nejakého posunut? mozno potom bude meskat aj ms, pripadne ak sa ti posunula velmi vpred ze si mala folikularnu fazu kratsiu, nemozes byt uz tehotna?

sofinkaviktorka
14. apr 2016
sofinkaviktorka
14. apr 2016

Ahojte.včerajšie ovulacny. A dnešný ovulacny A tehotensky.zdá sa mi že ovulacny bedne ale neviem prečo?

kattija
14. apr 2016

@sofinkaviktorka ovulacny v tehu je ciarka silnejsia alebo aspon rovnaka ako testovacia...skus kuk moj album

kattija
14. apr 2016

Pardon kontrolna som chcela napisat

bella1303
14. apr 2016

@sofinkaviktorka meskaju ti? To je tusim mama test nie?nato by som sa nespoliehala.som mala skoro na kazdom jednom takeho ducha a tehotna som nebola.

donaa21
14. apr 2016

@luta13 nie nedostala a dnes je 10 den co mi meska.Tak neviem

meli8412
14. apr 2016

@sofinkaviktorka ked si myslis , ze si tehu, radsej skus ist k dr.na krv. A budes mat istotu. Myslim si ze nie si, skus testnut ovu o par dni a sledovat kedy budes mat ovulaciu a skusit to mm znova. Drzim palce!

bella1303
14. apr 2016

@bella1303 aha..tak to by uz mala byt dost silna ciarka.skoc radsej k lekarovi ked ti tak meskaju

madarka123
14. apr 2016

@dankaajanko dakujem pekne dufam aj ja ze to uz vinde konecne

sofinkaviktorka
14. apr 2016

@kattija pozerala som tvoj album ale nenašla som tam.

zuzannaaa
14. apr 2016

@1506 ano ja vydim ciarocku ale tasko povedat este .. skus o 2 dni drzim palce

13zuzka
14. apr 2016

Za 10 dní by bola viac vidno

sofinkaviktorka
14. apr 2016

Takýto by mal byť ovulacny?

meli8412
14. apr 2016

@sofinkaviktorka pozitivny ovulacny je, ked je kontrolna ciarka rovnako silna, ako testovacia, alebo ked testovacia ciarka je silnejsia od kontrolnej.

baby24
14. apr 2016

Je Toto pozitivny ovu test v tehotenstve uz ked ste to nacali??? 🙂