Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikusa22118 ved ano, ale ked su vybalene, tak sa uplne podobaju na mamatesty 🙂 a tiez su z lekarne, myslim...
@meli8412 aaaha..ja som kdesj citala ze pepino duchuju ale mne sa zdaju veelmi presne..ked dokazali zachytiť tyzden pred MS.. Ano mamatest sa da iba v lekarni ale u nas ich nemavaju 😀
@nikusa22118 neviem preco nestiahnu take testy lekarni, hrozneeee
@meli8412 a co ty mas nejaku zlú skúsenosť s nimi?
@nikusa22118 nie, nastastie... Ale boli baby, ktore sa tesili a velmi, ze po dlhej dobe sa podarilo a ked stale mali duchov, tak potom sli k dr.a nic...Boli tu 2 baby, ktore ten test namocili do vody a tiez im vysla taka ciarka.
@meli8412 fuuuha..tak to potom vôbec nie su spoľahlive..dobre ze som si ho nekupovala..clovek by povedal ze to co kupi v lekarni je spolahnile a tak by to malo byť.. Bože taketo sklamanie je najhoršie preto sa aj ja bojim stale..😒
@simonezet Dpo znamena,, den po ovulacii,,..😉
@nikusa22118 :D to vieeeeem, ale neviem ci sa to rata odo dna najvacsej ovulacie, alebo odo dna ovulacnych dni...
@simonezet neexistujú ovulačné dni ani najväčšia ovulácia 🙂 Sú plodné dni, počas kt. dôjde najpravdepodobnejšie k ovulácii. Po ovu je vajíčko oplodnenia schopné pár hodín. DPO sa počíta odo dňa ovulácie. Čiže ak si napr. meriaš BT a vieš presne, kedy bola ovulácia, tak prvý deň vyšších teplôt je prvý dpo... atď. 🙂
@meli8412 ďakujem pekne, nie ovu bolesti som mala 6. alebo 7. 4. - nepamätám presne deň ( z toho usudzujem, ze ovulacia nastala vtedy). A to by aj presne vychádzalo ta bolest na 14 DC 🙂). Plodne dni som mala podla kalkulaciek 5. - 10. 4 priblizne. Ale aj bez testu mam tusaka, ze nieco v brušku mam 🙂). Bolo by to vytúžené babatko.
Včera som manželovi vravela, že aj bez testu ja si myslím, že už tam je. On sa na mňa zahladel, zvlhli mu oči usmial sa a po pár sek. povedal, nepredbiehaj, keď to nie je potvrdené, nemusí to byť pravda. Ale ten jeho zasneny pohľad bol uzasny 🙂
@simonezet velmi Vám to prajem.. Ženy obcas vedia lepsie ako tehu test..este pockaj a urob tehu test s citlivostou 10hcg a uvidis mozno sa dúšik objavi aj tebe..
@nikusa22118 hej s touto citlivostou som kupovala. Hej tiez mam pocit instinktu :D
@simonezet koľko sa uz snazite?? tak som zvedava na tvoj testik neskor..drzim palce..ja som zvedava na zajtra teda aj sa obávam trochu..
@nikusa22118 snazime sa chvilu, ale pripravovali sme sa skoro rok, riešila som zdravotné problémy.ďakujem aj tebe držím palce
@nikusa22118 daj potom vediet zajtra rano🙂 aha, no tak super ze to na 9 vyslo 🙂 muz cely ok, ja beriem teraz lieky na stitnu, tak to bol asi problem 🙂
Zdravím, viem že to je kus od veci, ale tu je vás veľa babeniek, tak skúsim to napísať sem, azda mi dajaká pomôže. Vlastne, hľadám babu, ktorej by som sa v podstate mohla zdôveriť. Veď každá máme vzťah, sme šťastné, no je tam to ALE....o ktorom sa bojíme niekomu povedať...a niekedy stačí ozaj sa vyrozprávať, a hneď je človek taký spokojnejší, taký lepší pocit, že ho daná vec neťaží.. 🙂 hádam sa tu nájde babuľa, s ktorou by som si mohla vymeniť pár správ 🙂
@matulikm tu sú všetky baby zlaté poradia a občas vypočujú každá jedna by si zaslúžila poriadne srdiečko 🙂
@foxinecka888 áno, všimla som si a aj mne už veľa krát babule pomohli, FAKT palec hore ženám ktoré sú tu 🙂 ♥
@simonezet týka sa to vzťahu...
@natalianr jasnee pridam fotecku aj zajtrajsieho nech je zbierka kompletna..😀teda dufam ze vyjde.. No muz tomu velmi nechce verit kym mi nebudú meskat pretože raz nam uz vysiel jeden duch a ked som si robila test o dva dni uz tam bola len jedna ciarka..ale myslim ze 4 testy ktore su pozitívne hadam nebudu klamat..no bojim sa tesit este..uvidim zajtra a potom sa uz potichučky mozno môžem.. Ano lieky na štítnu zlazu cosi ovplyvňujú niekedy zevraj posobia ako antika..ale určite to nejako vyriesie a o chvíľku bude behat maly človiečik aj u vas..😉
@nikusa22118 praveze ja mam vysoke tsh, to zabranuje tehotenstvu🙂 ale zas na druhej strane, u mna tuzba po dietatku je , no jeden poklad uz mame, takze ani tie dva roky neberiem tragicky🙂 to chapem ze sa nechcete tesit, toto je obdobie najvacsieho stresu-ci naozaj ano,ci nie..ver mi, poznam to 🙂 rano ma teda oznac 🙂
@natalianr aha..to mi je luto.. Ale vsetko sa da nejako poriesit nie?? Dufam teda a drzim palceky..no tiez mame dcerku 4 rocnu ale ja si to uz anj nepamätám ake to bolo na zaciatku tehu len viem ze vtedy to bolo prekvapko..😀a teraz to je uplne ine..jasne označim neboj..dufam ze bude pozitívny ak nie bude to velmi zly den zajtra..😒

@nikusa22118 jaaaj, takto sa velmi podobaju na mamatesty. Tie mamatesty duchuju.