icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meli8412
15. apr 2016

@nikusa22118 jaaaj, takto sa velmi podobaju na mamatesty. Tie mamatesty duchuju.

meli8412
15. apr 2016

@simonezet kolkaty dpo si?

meli8412
15. apr 2016

@nikusa22118 ved ano, ale ked su vybalene, tak sa uplne podobaju na mamatesty 🙂 a tiez su z lekarne, myslim...

nikusa22118
15. apr 2016

@meli8412 aaaha..ja som kdesj citala ze pepino duchuju ale mne sa zdaju veelmi presne..ked dokazali zachytiť tyzden pred MS.. Ano mamatest sa da iba v lekarni ale u nas ich nemavaju 😀

meli8412
15. apr 2016

@nikusa22118 neviem preco nestiahnu take testy lekarni, hrozneeee

nikusa22118
15. apr 2016

@meli8412 a co ty mas nejaku zlú skúsenosť s nimi?

meli8412
15. apr 2016

@nikusa22118 nie, nastastie... Ale boli baby, ktore sa tesili a velmi, ze po dlhej dobe sa podarilo a ked stale mali duchov, tak potom sli k dr.a nic...Boli tu 2 baby, ktore ten test namocili do vody a tiez im vysla taka ciarka.

nikusa22118
15. apr 2016

@meli8412 fuuuha..tak to potom vôbec nie su spoľahlive..dobre ze som si ho nekupovala..clovek by povedal ze to co kupi v lekarni je spolahnile a tak by to malo byť.. Bože taketo sklamanie je najhoršie preto sa aj ja bojim stale..😒

simonezet
15. apr 2016

@meli8412 toto je pre mna trocha zahadna skratka, neviem totiz odkedy sa to rata presne. ovu som mala do 10.4 pravedpodobne. Ak by som testovala tak az v nedelu, ale aj to sa mi zda skoro

nikusa22118
15. apr 2016

@simonezet Dpo znamena,, den po ovulacii,,..😉

simonezet
15. apr 2016

@nikusa22118 :D to vieeeeem, ale neviem ci sa to rata odo dna najvacsej ovulacie, alebo odo dna ovulacnych dni...

piacere
15. apr 2016

@simonezet neexistujú ovulačné dni ani najväčšia ovulácia 🙂 Sú plodné dni, počas kt. dôjde najpravdepodobnejšie k ovulácii. Po ovu je vajíčko oplodnenia schopné pár hodín. DPO sa počíta odo dňa ovulácie. Čiže ak si napr. meriaš BT a vieš presne, kedy bola ovulácia, tak prvý deň vyšších teplôt je prvý dpo... atď. 🙂

simonezet
15. apr 2016

@piacere dakujem za upresnenie, nie nemeram si BT. Pockam teda este, a ked sa budem co najviac blizit k MS, potom sa testnem

luta13
15. apr 2016

@1506 slabucicka ciarocka tam je...drzim palceky... 🙂

meli8412
15. apr 2016

@simonezet dpo je den po ovu, takze ked si mala 10teho, tak si 5.dpo, 12ty dpo si sprav test.

simonezet
15. apr 2016

@meli8412 ďakujem pekne, nie ovu bolesti som mala 6. alebo 7. 4. - nepamätám presne deň ( z toho usudzujem, ze ovulacia nastala vtedy). A to by aj presne vychádzalo ta bolest na 14 DC 🙂). Plodne dni som mala podla kalkulaciek 5. - 10. 4 priblizne. Ale aj bez testu mam tusaka, ze nieco v brušku mam 🙂). Bolo by to vytúžené babatko.
Včera som manželovi vravela, že aj bez testu ja si myslím, že už tam je. On sa na mňa zahladel, zvlhli mu oči usmial sa a po pár sek. povedal, nepredbiehaj, keď to nie je potvrdené, nemusí to byť pravda. Ale ten jeho zasneny pohľad bol uzasny 🙂

nikusa22118
15. apr 2016

@simonezet velmi Vám to prajem.. Ženy obcas vedia lepsie ako tehu test..este pockaj a urob tehu test s citlivostou 10hcg a uvidis mozno sa dúšik objavi aj tebe..

simonezet
15. apr 2016

@nikusa22118 hej s touto citlivostou som kupovala. Hej tiez mam pocit instinktu :D

nikusa22118
15. apr 2016

@simonezet koľko sa uz snazite?? tak som zvedava na tvoj testik neskor..drzim palce..ja som zvedava na zajtra teda aj sa obávam trochu..

simonezet
15. apr 2016

@nikusa22118 snazime sa chvilu, ale pripravovali sme sa skoro rok, riešila som zdravotné problémy.ďakujem aj tebe držím palce

natalianr
15. apr 2016

@nikusa22118 daj potom vediet zajtra rano🙂 aha, no tak super ze to na 9 vyslo 🙂 muz cely ok, ja beriem teraz lieky na stitnu, tak to bol asi problem 🙂

matulikm
15. apr 2016

Zdravím, viem že to je kus od veci, ale tu je vás veľa babeniek, tak skúsim to napísať sem, azda mi dajaká pomôže. Vlastne, hľadám babu, ktorej by som sa v podstate mohla zdôveriť. Veď každá máme vzťah, sme šťastné, no je tam to ALE....o ktorom sa bojíme niekomu povedať...a niekedy stačí ozaj sa vyrozprávať, a hneď je človek taký spokojnejší, taký lepší pocit, že ho daná vec neťaží.. 🙂 hádam sa tu nájde babuľa, s ktorou by som si mohla vymeniť pár správ 🙂

simonezet
15. apr 2016

@matulikm a coho sa to tyka...

foxinecka888
15. apr 2016

@matulikm tu sú všetky baby zlaté poradia a občas vypočujú každá jedna by si zaslúžila poriadne srdiečko 🙂

matulikm
15. apr 2016

@foxinecka888 áno, všimla som si a aj mne už veľa krát babule pomohli, FAKT palec hore ženám ktoré sú tu 🙂 ♥
@simonezet týka sa to vzťahu...

nikusa22118
15. apr 2016

@natalianr jasnee pridam fotecku aj zajtrajsieho nech je zbierka kompletna..😀teda dufam ze vyjde.. No muz tomu velmi nechce verit kym mi nebudú meskat pretože raz nam uz vysiel jeden duch a ked som si robila test o dva dni uz tam bola len jedna ciarka..ale myslim ze 4 testy ktore su pozitívne hadam nebudu klamat..no bojim sa tesit este..uvidim zajtra a potom sa uz potichučky mozno môžem.. Ano lieky na štítnu zlazu cosi ovplyvňujú niekedy zevraj posobia ako antika..ale určite to nejako vyriesie a o chvíľku bude behat maly človiečik aj u vas..😉

simonezet
15. apr 2016

@matulikm vo vzťahoch som macher😀nap. Ak chces...

natalianr
15. apr 2016

@matulikm a co ta trapi?

natalianr
15. apr 2016

@nikusa22118 praveze ja mam vysoke tsh, to zabranuje tehotenstvu🙂 ale zas na druhej strane, u mna tuzba po dietatku je , no jeden poklad uz mame, takze ani tie dva roky neberiem tragicky🙂 to chapem ze sa nechcete tesit, toto je obdobie najvacsieho stresu-ci naozaj ano,ci nie..ver mi, poznam to 🙂 rano ma teda oznac 🙂

nikusa22118
15. apr 2016

@natalianr aha..to mi je luto.. Ale vsetko sa da nejako poriesit nie?? Dufam teda a drzim palceky..no tiez mame dcerku 4 rocnu ale ja si to uz anj nepamätám ake to bolo na zaciatku tehu len viem ze vtedy to bolo prekvapko..😀a teraz to je uplne ine..jasne označim neboj..dufam ze bude pozitívny ak nie bude to velmi zly den zajtra..😒