Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@natalianr joj.. Niee len to niee..ja len silno dufam..jeej..tak to je dobre ze ti pomahaju lieky..tak by sa hodilo uz aj dalsie 😀mala princezna..😍
@nikusa22118 veru nech nezostarnem😂 aj dvojicky prijmem 🙂
@natalianr ved ešte vobec nie si stará.. 😀tak keby ste zarobili na dve nic iné by ti neostávalo..😀😀 dvojitá radosť..
@nikusa22118 ved ale kym sa dockam -tak som to myslela 😂😂😎
@natalianr jaaaaaaaaj...mne to nejak pomalšie zapína dnes..😀😀 tak drzim palce nech je to co najskôr mozno budes prekvapená ako rýchlo
@nikusa22118 osobne myslim, ze MS nepride skor ako za rok...BODAJ BY!...drzim ti palce, mas krasne // 😉
@luta13 ďakujem krásne.. No bodaj by uz nic neprišlo..uz zajtra uvidim ale myslim podla toho ako sa citim ze naozaj nedôjde.. ☺
@nikusa22118 daj mi vediet zajtra pozitivnu spravu...ak mas pocit, ze si tehu, tak to tak bude urcite...ja som mala ten pocit pred ocakavanou MS, ktora uz ale neprisla...bolo to Januar 2015 - kuk moj almum...Druhe dietatko...😉
@luta13 aj ty si mala takehk dúšika na teste..😀 no mma uz dlhsie boli žalúdok aj dole v podbrušku nikdy by som neverila ze ta skoro mozu byt nejaké priznaky ale kvoli tomu som skusila kúpiť testiky.. Povedala som ze bud som riadne nachladla alebo sa konečne podarilo..☺a ono to hadam vyšlo.. 😍
@nikusa22118 VERIM, ze vyslo...budem sa tesit s Tebou...🙂...ozvi sa, ked budes mat potvrdene od Dr....Pekny vikend prajem 🙂
@luta13 jasne zajtra hodim rano aj testik ako dopadol..☺a ozvem sa aj ked potvrdi Dr..dakujem aj tebe krásny víkend.. 😉
@nikusa22118 vdaka 🙂
@andula2406 ja tam zial nic nevidim. Kolko ti meska ms? Skus radsej z ranneho mocu. Drzkm palce!
@meli8412 Už dva týždne...skúsim radšej ráno. Keď mám test pred sebou tak je tam veľmi slabá čiarka a vidí ju aj manžel...nuž, už len čakať. Ďakujem 🙂
@andula2406 ja tam vidim taku slabucku
@buckeye ďakujem 🙂 pripúšťam, že si to môžem len namyslat...
@andula2406 slabulinka čiarocka tam je..skus zajtra alebo v nedelu a určite bude silnejsia.. 😉
@natalianr babule moje, tu je testik z dnešného rána 5.pozitívny..dnes by mala prísť MS ale uz nepriiiiide...😍😍😍
@nikusa22118 jeeeej krasa gratulujem velmi velmi 🙂 tesim sa s tebou 🙂
@zuzka56 slabucka čiarka tam je.. Mozno skus zajtra dalsi alebo v pondelok.. A uvidíš.. ☺
@natalianr ďakujem naozaj velmi pekne za podporu..som šťastná prešťastná..konečne naše vytúžené ☺
@nikusa22118 to ti verim, davaj na seba pozor a potom cakam fotku pri stromceku 🙂🙂🙂
@nikusa22118 jeziiiiiis parada😆gratulujeeeeeeeem😍
@natalianr samozrejme budeme mat najkrajší Vianočný darček.. ☺
@simonezet ďakujem krásne 😍😘

@nikusa22118 hlavu hore, nepodliehaj negativite 🙂 zajtra to bude super🙂 ano da, uz mi to s tymi liekmi klesa, takze pohodicka 🙂 no nas ma uz skoro 6, tam to bolo tiez take prekvapko 🙂