Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikusa22118 super! Gratulujem! Suprova sprava tak na rano.
@nikusa22118 je to tam 🎆🎇.Gratulujem a prajem ti aby si si uzila krasne tehulkovanie.Aky DC si dnes?Mavala si ju pravidelnu?
@simbatko ja som dnes 9 dpo a vysiel mi rovnaky test. Negativny. Par bab som tu videla. Co si v 9dpo robili duchov a mne ani prd, tak teraz som kvoli svojej blbosti smutna. Ale ja citim, ze tehotna som. Nemusim byt smutna vsak ze? Moze sa este objavit v den MS alebo po??
Som sa namotala na tych duchov. Som koza 😂
@nikusa22118 krásny gratulujeeem 😉 😉
ahaaaaa,,,, 🙂 super a gratulujem 🙂
@zuzannaaa super mooc držím palčeky aby všetko bolo vporiadku až do konca,aj ja už by som chcela takýto testík snád sa do leta dočkám.
@zuzannaaa ja som tiez v zahranici a chcela by som ho kupit..maju ho niekde v drogerke ci v lekarni 🙂
@smolinka777 ja som ho kupial v dm drogerii ano maju ho vsade na celom svete
@butterfly333 dakujem pekne ... viem ze sa snazite ale neboj podary sa nam vyslo tetaz do 7 mesiacoch anoi som to necakala a prekvapila som sa ..... drzim palce aj vam ...
@zuzannaaa dakujem pekne za info..a gratulujem a prijemne tehulkovanie prajem 🙂
@zuzannaaa no my sa snažíme skoro 2roky tak snád sa to podarí.

@nikusa22118 ja som dnes 9 Dpo a test mam negativ😐ale hovorim si ze sa moze v den Ms este zjavit. Tak nevesam hlavu