Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 áno keď sa jedno ráno zobudis a teplota bude zvýšená, tak prebehla ovu. Ja som robila aj ovu testy od 16DC keďže ovu som mala okolo 19-20DC. Ale baby radia testovať cca od 11DC.
@miska_hryzka mozno vtedy sa to podari.moj Drahy bude len rad.mala v noci pekne spinka cize moozme aj celu noc len neviem ako by vyzeral ked by siel do prace chudacik teraz ma ranne 😀
@miska_hryzka dobre tak zacnem na ten 11dc a ked zacne ciarka silniet tak vtedy treba ist nato ano?
@lilianka414 tak nemusíte celú noc stačí raz a poriadne 😉
@miska_hryzka HAHAHAHA srandujem....
@megica33 ahoj ... ja som mala 31-32-33 dc 🙂) ovu som mala medzi 18-22 dc ... vo vacsine to bolo 19 dc ;) Nemas bolesti pred ovu ? 🙂 Aby si nemusela v kuse zbytocne testovat 🙂
@vevericka13 snazili sme sa rok a pol 🙂 Prva dcerka sa nam podarila hned 🙂
@megica33 keď bude najsilnejšia testy si odkladaj fot porovnavaj kľudne hod sem foto pomôžeme 😉
@veronikax
@miska_hryzka zvyknem mavat take bolesti vajecnikov to je ono? To zvykne boliet pred ovulaciou? Ja by som aj pockala na tu bolest ale bohim sa aby som nahodou neprepasla ovu 😀 A aj ten vytok priesvitny si sem tamvsimnem...oki baby budem fotit 🙂 dakujemza pomoc 😘
@megica33 ja mávam bolesti vaječníkov aj po ovu také tri, štyri dni takže podľa toho som to nevedela odsledovat ani podľa hlienu, pretože tahavy, priesvitný hlien som mala aj po ovu.
@veronikax gratulujem
@megica33 ak mas 10 testov....tak skus od 16 dc urobit prvy test 🙂 A mozno ti vijdu aj na druhy cyklus 🙂 a mozes si skusit aj bazalku merat 🙂 Potom ani testy nebudes potrebovat 🙂
@vevericka13 dakujem 🙂
@luta13 no dnes som robila dalsi test krvacala som iba tri dni a ten stvrty iba rano a potom uz celi den nic vidiet tam nieco?
Cawte baby.je mi to neprijemne to sem davat, ale opytam sa.pred tromi tyzdnami som mala samovolny potrat.vsetko je ok.ale ked mam pohlavny styk,strasne mi zapacha z posvy.je to hroza.musim sa umyt a az tak pokracovat.je to zapricinene tym potratom? Alebo som urobila chybu, ze sme zacali tak skoro sexovat.ma niekto podobnu skusenost? Vdaka emoticon
@lanci23 ala82 má pravdu čím skôr k lekárovi
Baby,u nas zase nic,zas ta / ciarka ☹ kedy ja uz uvidim tie vytuzene //...
@mamina_25 kolko sa uz snažíte?? A aky den cyklu mas v pripade MS uz mešká?
Baby, 2x nám to nevyšlo, kamoška mi povedala, že si mám dať mesiac ,, pauzu" . Je to nutné, alebo môžeme skúšať zase? ? 😝 Ako ste to riešili vy?
@mussli 2X to je nič my sa snažíme už skoro 2roky 2cykli to nieje nič nad tým ani netreba rozmyšlat ked sa nebude darit rok potom to treba riešit nie po dvoch neuspešných cykloch.Kolko máš rokov?,

@lilianka414 áno každý deň 😀