icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
10. jan 2014

@aduss ono je vsetko možné,ale nemusíš mat ovulaciu kazdy mesiac od 16 dňa.Ja som mala minuly mesiac od 11dc a tento až na 16dc ovulaciu 😉 ale ako vravim skúšaj testiky ďalej.Ked hcg stúpa aj čiarky budu silnejšie 🙂

aduss
10. jan 2014

@karmela veď urcite dam vediet, zajtra rano testnem este jednem, mam doma pepino, tak uvidim, ci bude silnejsia..napisem 🙂

radkatom
10. jan 2014

Ahojte baby tak ja vidim ducha. Dnes mam ruzovy vytok a bolest v podbrusku. Co myslite? Vidite tam nieco? Pomoooc nechcem byt zasa sklamana. Dnes som 9-10DPO.

radkatom
10. jan 2014

Zasa mi to nejde pridat slak ma trafiiii. Dufam ze sa historia uz nebude opakovat. 😒

radkatom
10. jan 2014

Tak konecne sa to nahralo. Vidite tam nieco?

radkatom
10. jan 2014

Skusila som aj ovulacny test a takto to vyslo. Co myslite?

zuzka0405
10. jan 2014

@radkatom No ja tam ducha vidím.

radkatom
10. jan 2014

@zuzka0405 dufam ze na modrom nie zltom teste 😀 ked teraz na test pozeram je svetlejsi. Asi vybledol. Uvidime zajtra.

asimama
10. jan 2014

@radkatom vidim.. 😉

asimama
10. jan 2014

@aduss
@karmela mne robil duchov ten woman secret.. 😒

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
10. jan 2014

@radkatom Samozrejme namodrom 🙂
Držím palce...daj potom vedieť.

asimama
10. jan 2014

@aduss vsak to..ani mne..ale tiez som citala co tu baby pisali..na ten woman secret.. 😒 momentalne som este citala,ako testy presvecovali baterkou,aby lepsie videli druhu ciarku 😀 😀 😀 aj som sa zasmiat musela 😀

asimama
10. jan 2014
aduss
10. jan 2014

@asimama a moje su zasa tu : https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/
sme ale dopadli čo? ale zatiaľ som baterkou nepresvecovala 😀

anulqua
11. jan 2014

Dievcatka hoci neprispievam citam vas 🙂 mne akurat dnes konci ms, ale nieako po poslednom zazitku nemam uz vobec chut "snazit sa" o babo :/

valika1210
11. jan 2014

@radkatom vidno tam druhu / slabucku ale je ju vidno 🙂 skus este testnut a uvidis ci bude silniet...drzim palceky aby boli riadne //

aduss
Autor odpoveď zmazal
aduss
Autor odpoveď zmazal
karmela
11. jan 2014

@aduss no vidiet tam nieco.Este vydrž a skús inu značku testu

aduss
Autor odpoveď zmazal
asimama
11. jan 2014

@aduss a meskaju ti?lebo na tom dnesnom nic nevidim 😒

adelie77
11. jan 2014

Babulky, čo si myslíte o tomto? Som 15 den po pohlavom styku, ms mešká, mám bolesti v podbrušku a citlivé prsia, nikdy som ich nemávala citlivé. Včera v noci som si myslela, že príde mrcha, mala som také pichanie v podbrušku ale neprišla.

asimama
11. jan 2014

@adelie77 vyzera to nadejne 🙂

radkatom
11. jan 2014

Skusim este testnut ale nevidim to nadejne. Citim to skorej na mrchu ako tehu. Som nejak sklamana z tych mamatestov. Som si myslela. Ze su najspolahlivejsie. Co myslite pepino je spolahlivy?
@valika1210

radkatom
11. jan 2014

@adelie77 super to vyzera velmi dobre. Drzim palce a daj vediet.

zuzka0405
11. jan 2014

@radkatom
@aduss Baby skúste ešte počkať a neskôr testnut.
Ja ešte čakám manžela s donáškou keďže u nás dnes žiadna lekáreň otvorena...len neviem či urobiť večer,alebo už čakať do rána.

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Viem, len už tá nedočkavosť ma svoje dilemy 🙂

aduss
Autor odpoveď zmazal