Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
U mna velke sklamanie,po dvoch dnoch spinenia zacala tiect krv,zase nic ☹ tak som dufala,ze konecne bude babo...
Baby,nemate podobnu skusenost?vyslo zo mna trosku krvi,ale len ked som bola na malej potrebe,normalne zo mna nic netecie...nerozumiem tu :-/
@mamina_25 ahoj, a testy mas ako?
1test som tu dala,bolo tam.nieco,ale dost slabe,ale vysli mi aj negativne testy,preto som z toho zmatena...mam ist zajtra k dr,teraz ani neviem.ci ist alebo nie
@mamina_25 viem, ze si sem davala 🙂 a ako ti teraz vychadzaju? negativne? ved ked si objednana k dr., tak chod. on ti najlepsie povie, co je s tebou. drzim palce nech to dobre dopadne 🙂
@zubrienka1 dakujem,nakoniec idem,boli ma aj lavy vajecnik a citim take tlaky v nom...neviem,co sa sice deje,ale nieco urcite nie je ok ...
Mamina 25 A kedy si mala dostať ms?koľko ti už mešká?
@mamina_25 prepac, nic ma do toho nie je, citala som prisoevky co si tu davala.a teraz napises ze ci nevies ci ist k lekarovi????? To je aka zodpovednost za svioje zdravie!!!!! Nechap to ako moralizovanie!!
@cucoriedkacucoriedka Myslím, že je to moralizovanie.
Áno písala tu @mamina_25 že má ísť k lekárovi, no nevie či ísť...ja kebyže dostanem mršku, tiež by som váhala, či nepočkať, až kým mi skončí..Veľa otáznikov, veľa výkričnikov..je to moralizovanie, každá sme si za svoje zdravie zodpovedná. Neviem síce ako presne to myslela, ale môj názor je, že len nevie či ísť keď má mršku 🙂
@cucoriedkacucoriedka vahala som ci ist,alebo nie,lebo som si myslela,ze som dostala mrchu,lenze zas len spinim...vahala som preto,lebo cez mrchu by ma nevedela vysetrit zospodu a pod.ale idem,nech mam srdce na pokoji,uz uvidim,co povie 🙂
@laska07
@sofinkaviktorka baby,meska mi uz cca 3 mesiace
Tak dlho ti mešká? Prečo si neisla K doktorovi už skôr.
@mamina_25 spravne.chod.nie je to sranda.drzim prsty nech je vsetko ok.;)
@matulikm nie.nechcela som.moralizovat.od toho tu nie som.ani napadat.ja by som aj napriek tomu ze by som mrchu dostala sla.urcite.aj ja som bola parkrat cez menzes vysetrovana.az na mieste by dr zistil ci vysetri ci nie.
@cucoriedkacucoriedka diky 🙂
@sofinkaviktorka ano,ale mne bezne...u mna pride nacas,len ked sa pomyli...
Ahojte myslite ze uz mozem rano testnut? MS ma prist az v nedelu.
@baska26 myslim ze mozes ale musis ratat aj s tym ze testik ti ešte nemusi nic ukázať.. ☺
@miciluci je to taaaaam...gratulujem 😍
@drahous pekný dúšik.. Srdečná gratulácia ☺
@nikusa22118 ďakujem💞
@baby213 to som teda nevedela,lebo pred par roi som sa chystala ku gynekologicke,lebo som mala problemy,co cert nechcel,prisla mrcha,a poslala ma prec s vetou,ze ked mam mrchu,nech nechodim,lebo ma nevysetri... 🙄 ale idem aj keby co bolo,lebo zvlastne pocity mam aj mrchu so spinen taku,ze kustik vyjde,za hodku alebo 2 nic,potom zas kus..a zas nic...na nervy 😠
@megica33
@nikusa22118 dakujem 😊❤️

@luta13 dnes rano som robila ďalší a nevidela som nič :(