icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dorotea2
11. jan 2014

@radkatom nieee, pepino nie.... S tými zase ja nemám dobé skúsenosti. A čítala som o nich viac negatívnych reakcií. Mne 2 pepino testy po sebe spravili rúžových duchov. Našťastie som sa nedala oklamať a nerobila si nádeje, keďže už predtým som o nich čítala. Teraz mám kúpené mamatesty, len čakujú "na svoju" príležitosť 😀 A inač ja mám dobré skúsenosti s testami dr. max. Ten som si robila po tom pepino kde mi vyšiel ten duch. A bol úplne snehobiely. A tak to má byť. Buď snehobiely alebo duch, ale nie falošný.
Držím palce 😉

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Fuuu nechápem,ešte keď je do ružova, neskusala si aj inú značku?

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Vieš čo už je to o nervy s tými duchmi, veď testy by mali byť buď áno, alebo buď nie,ale nie takto,len aby ženy ostali z toho poblaznene, robili si nádeje a lekárne zarábali...pri prvom tehu som niečo také /duchov/ vôbec nepoznala...

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Tak veru,len najhoršie je to,že každá jedna z nás si robí nádej aj pri pohľade na ''ducha '' potom keď príde MS, smútok, sklamanie, bolesť no niečo hrozné...myslím si,že to vôbec nie je fér voči ženám.... Jaaaj som uz riadne vytocena a to som chcela dnes,alebo zajtra testovať no neviem...ak by tam bol duch už by ma asi porazilo

lene27
11. jan 2014

@dorotea2
@aduss
baby, tak u mňa skóre na testy: november Pepino: 8 ks duchov a nič nebolo. Rapiclear Classic 1ks snehobiely, takže ok. Ale počula som, že aj tie duchujú. Jednej babenke vyšiel duch počas ms na rapi. December: Mamatest: 2 ks slabo pozitívne v časovom limite silnejšie, potom neskutočne zoslabli a to z ranného moču. Lady Max 6 ks pozitívnych a dokonca aj z poobedného na 9 DPO.

aduss
Autor odpoveď zmazal
lene27
11. jan 2014

@aduss ďakujem 🙂 a ja držím palce, nech to vyjde. Pamätám si, že pred pár rokmi ukazovali správne, ale ktovie, čo sa stalo. Teraz už dlhšie neukazujú vôbec dobre, určite by som to poistila inou značkou. 🙂

aduss
Autor odpoveď zmazal
lene27
11. jan 2014

@aduss tak držím palce, nech to tam bude 🙂 a stavím sa, že ráno ti to nedá pokoj a vyskúšaš ten digitest, lebo to je najhoršie...mať doma nejaký použiteľný test. 🙂 to už normálne zvádza k tomu, aby si ho použila 🙂 a je jedno aká denná-nočná hodina je. Tak prajem pozitívne správy. 🙂

aduss
Autor odpoveď zmazal
lene27
11. jan 2014

@aduss poznám... nie je to lacná záležitosť. :( keď si prepočítam na slovenské, tak až ma zamrazí, že hoci to boli väčšinou dvojbalenia, tak aj tak to bolo cez 30 EUR, nepočítala som presne ... a to som nemala ten digitálny. ale zase ten digitálny by mal byť spoľahlivý a ukazuje už 1-2 týždeň od oplodnenia, takže by to mohlo vyjsť.

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Viem,že nie, len ma to celé už nahnevalo 🙂
Aké máte skusenosti s Rapiclear robí aj ten duchov? Nemala som ho ešte a manžel dnes doniesol tento.
@lene27 Gratulujem 😉

aduss
Autor odpoveď zmazal
lene27
11. jan 2014

@aduss ja som si tiež hovorila, že som si niečo na seba mohla kúpiť, to ešte keď mi duchovali testy a popravde aj keď som vedela, že už je to asi isté, ešte som si robila 2 ďalšie dni. Až 8 pozitívnych silnejúcich testov v priebehu 4 dní ma presvedčilo. Tie dvojbalenia sa naozaj oplatia...aj mamatest ich má aj ladymax, napríklad. 🙂 rapiclear mi mesiac predtým ukázal negatív, hoci pepino duchoval a to mi urobilo 4xdvojbalenie, možno aj 5 🙂 a mali byť všetky negatívne. no ten pepino vie zblbnúť človeka neuveriteľne. A rapiclear tiež vraj sem tam duchuje. :(

aduss
Autor odpoveď zmazal
zuzka0405
11. jan 2014

@aduss Držím palce, áno ráno testnem a dam vedieť.

aduss
Autor odpoveď zmazal
radkatom
11. jan 2014

Tak som skusila ten pepino test a ru je vysledok. Mam ich kupene tak co s nimi. Je to vecerny moc 10-11Dpo.

radkatom
11. jan 2014

Je ale zvlastne ze citim pichanie v podbrusku. Mrchu citim inak. Tak pekny vecer vsetkym

radkatom
11. jan 2014

@aduss no nieco tam vidim. Kedy skusis novy test? A aka je to znacka?

majkuska
12. jan 2014

@radkatom Podla mna si tehotna. Ja som tych pepino testov narobila uz vela ale takuto ciarku som veru este nemala na ziadnom falosni su podla mna slabsi. A ak si niesi ista urob jeden z manzelovho 🙂 alebo z vody a zo svojho a uvidis 🙂

valika1210
12. jan 2014

@radkatom pepino duchuje ale nie vzdy....par krat mi vysiel duch,taky slabucky.... ale nie vzdy....podla mna tam je ruzovkasta ciarocka....tak ak mas este testik skus a uvidis 🙂

aduss
Autor odpoveď zmazal
radkatom
12. jan 2014

@aduss ako sa vola ten digitalny test. A kolky dpo si dnes? Mozno je este skoro na digitalny. Mne je divne, ze ciarku mam silnejsiu k veceru ako rano. Rano ju ledva ledva vidim a vecer je fakt jasne ruzova. Je to divne. Asi dnes kupim ten digitalny ale neviem ako sa vola clear blue? Drzim palce

radkatom
12. jan 2014

@majkuska no uvidime. Nezdaju sa mi tie ciarky. Nejako moc vychadzaju duchovia tak som radsej skepticka. Nechcem by velmi sklamana. Chcem to brat tak tak realisticky 🙂

radkatom
12. jan 2014

@valika1210 skusila som rano mamatest a vysla strasne slabucka. Som si ista ze ked si spravim cez den bude silnejsia a to sa mi nejako nezda. Co si o tom myslite? Preco mam z ranneho mocu slabulinku a cz den peknu ruzovu ciarocku?