Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@buckeye ok dakujem pekne.konecne som presne zistila kedy mam plodne dni stiahla som si aj do Fonu kalendar a vychadza mi na zajtra MS tak som zvedava.
@sofinkaviktorka nepockas kym ti bude meskat? Skoda penazi a zbytocne si robis stresy
@sofinkaviktorka áno, premočený test a prezerá na ňom kanálik
@sisi11111122 pozrela som to.mne sa čiarky objavili do 5minut,no uz začínam pochybovať,dnes som robila ten istý a je negatívny.bola som si istá ze to vyšlo.no počkám ci pride ms ☹
@drahous gratulujem 🙂
@foxinecka888 ďakujem😘
Ja chcem len vedieť či to vyšlo .do MS mám 2dni.tak som netrpezliva
@sisi11111122 pozerám na tie tvoje testy čo si pridala a sú divne, určite neukazuju tehotenstvo lebo sú akési tenké 😨😨😨 nejaký omyl skôr...chybný test mala si ich urobiť viac... A sama si tam písala že iný bol negatívny tak si vedela že to nieje tehu...Ja totiž neverím na falošných duchov 😉
@sisi11111122 toto sú tie tvoje testy
@sofinkaviktorka ja tam žiaľ nič nevidím ☹
@sofinkaviktorka ked si to priblizim taku slabucku druhu ciarku tam asi vidim.
Ahojte toto je môj dnes ny Rapid tehu test. Robila som si aj digitálny clear ale vyšiel negativny. Včera som mala dostať mrchu, ale od rána má dosť boli brucho. No ale čo ten duch na teste?
@júl kábli. Vipada to tak že si tehu.vyskúšaj O 2 dní či zosinie
@láska aj tam vidím druhu čiarku. Už musím len vidrzat
@sofinkaviktorka na cca 15 dpo slabé Nie? Som pi closylbegite druhý cyklus, na ultrazvuku potvrdená ovulácia....tak som zvedavá. Keby že si robím iba tento tak sa možno aj tesim. Ale prečo digitálny neukázal nič tak sa začínam báť ;( že Z toho zas nič nebude.
@julkaoli ahoj..ked ti tu vysiel takýto dúšik tak digi ti nemusi nic ukazat lebo ma vyssiu citlivost az 25..predpokladám ze toto je 10kovy test..

@lilianka414 no ved toto, u mna sa zaciatok prejavoval ako ked mam dostat ms, bolesti v podbrudsku, krce, ked to trvalo viac dni, uz som tusila, ze je nieco ine, lebo normalne s a mi s krcami postupne spusti ms, tak som skusila 10dpo a slabucky pasik bol, takze tazko rozlisit predms a zaciatok tehu, kazdopadne drzim palce 🙂 daj potom vediet ;)