Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievcataaa dakujem;) este pockam ci kramy nedostanem.nech sa predcasne netesim.;))))
@cucoriedkacucoriedka gratulujem 🎊
Ked u nas je to prirodzene zazrak;)))) furt tomu neverim.beriem to s rezervou....zacnem.sa tesit neskor;) ked mrska nepride;)
@cucoriedkacucoriedka ja len píšem,že veeeela báb dopadlo zle,že testovali moc skoro a aj mali duchov na testoch,len ťa mrcha nepodarený potom dorazila. Gratulujem!
@cucoriedkacucoriedka poznám to, po 3 nepodarených ivf som spontánne otehotnela. Po poslednom vklade som dostala ms a potom nič...keď mi meškala 7 dní,vtedy som si spravila test a hľa,boli tam 2//.A to mi normálne toľko meškala ms. Drzim palce.
@lentilka969 peknaa 🙂 pomalicky potichucky gratulujem, ale pre istotu o 2 dni este jeden ci silnie 🙂
@lentilka969 pekná čiarka 🙂 držím palce!
@buckeye ďakujem a to mám ešte týždeň do kramov tak dosť skoro je taká ružová 🙂
@lentilka969 ja som mala taku 10dpo, ono to stupa kazdemu inak, tak niekedy ukaze skor inému neskor, hlavne aby silnela 🙂
@lentilka969 ešte žeby dvojičky neboli 🙂 gratulujem
@sisi11111122 kalenďar mi vypočítal že som v 4 týždni
Ja mam taku radost ked tu vzdy ked sa prihlasim vidim nejaku stastnu zienku ktora ma na teste dve ciarky 🙂 pamatam si ja na tu radost ked som to zistila. Drzim vam palceky vsetkym 🙂
@cucoriedkacucoriedka dakujem
Už aj mne by sa mohli ukazat😢
@schelly2910 Gratulujem.
@schelly2910 gratulujem 🙂
@lentilka969
@schelly2910 gratulujem zienky 😘
@schelly2910
@lentilka969 babenky gratulujem drzim Vam palceky🙂
@lentilka969
@schelly2910 gratulujem tehulky 🙂
@schelly2910 gratulujem a príjemné tehuľkovanie 😀
@schelly2910 srdečne gratulujem..toto su iz riadne koľajnice.. 😍uz aj mešká MS?
@lentilka969 gratulujem..čiarocka je silnejšia.. 😊nie uz nepríde určite nic..
@nikusa22118 dakujem☺ ano uz aj meska☺ v utorok idem k lekarovi
@schelly2910 gratulka velka;)))

@cucoriedkacucoriedka Veeelka gratulka pekne tehu prajem..😊😍