Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baby24 myslim ze to tam je vyskusaj este o dva dni urobit znova
@eliska1986 ale ked ja tam asi nic nevidim a nechcem zas to zazivat ze si nieco domyslim a nebude to tak uz Len cakam kedy sa zblaznim
..
@meli8412 ano zajtra zbehnem do lekarne ale bojim sa ze tam bude iba / ☹
@baby24 to je potom trosku komplikovanejsie, idealne je, ked vies s urcitostou, ze ovu bola a duphaston sa nasadi az po nej, pre posilnenie funkcie zlteho telieska (ak je malo progesteronu), takto tazko povedat, meskat moze aj koli tehu, ale aj pripadne nizsej hladine estrogenov, tie sa podielaju na raste sliznice, ked klesne progesteron aj estrogen, vtedy sa spusti ms
Nasadeny ti bol koli nejakemu konkretnemu problemu? Lebo sa pouziva pri roznych a tak sa aj upravuje davka a cas podania
@kotatko1232 To uz s tym testom neovplyvnis. Len dufat, zajtra urcite daj vediet. Drzim palce.
@baby24 ten mam aj ja, resp mala som, teraz som v norme, aj vajecniky (i ked to moze byt tehotenstvom), este minuly august som mala vajecniky samu bublinku, cyklus odveci, o pravidelnosti nemohla byt rec, a teraz som v 7tt, takze za mna urcite sa to da dat do poriadku 🙂
Brala som inozitol, schudla, zvysila podiel bielkovin v strave, znizila sacharidy a ak tak celozrnne, behala som aj predtym, ale zvysila som objem
Skus si zacat merat bt, ked uz nie ovu testy, mozno ti to pomoze viac sa orientovat v cykle
@baby24 no na upravu cyklu mi pomohli uz 3kg, ja som nemala nejak extra velku nadvahu, od cca oktobra sa mi zpravidelnil na 30-35dni, co u mna bol uspech (predtym ked aj 3 m nic, nic zvlastne), postupne som dala dolu este dalsie cca 3kg, ale myslim, ze celkovo pomohol aj inozitol(ten som zacala uzivat len na zaciatku cyklu) a ta zmena pomeru zloziek v strave, ono sa to aj popisuje tak v studiach, preto som tie zmeny zaviedla, spytala sa lekara a ten mi to uz len potvrdil, ze to moze pomoct, ja som nastastie nemala IR, ale, co som citala studie zien, ktore ju maju, tak skupiny s metforminom su v otehotneni uspesnejsie ako bez neho, tak je len fajn, ze ti ho nasadili 🙂
Inak na pohyb su naj veci, pri ktorych sa lepsie prekrvuje panva, takze beh, rychlejsia chodza, cviky na panvove dno..a staci 5-10% vahy znizit a uz to vie napomoct🙂
Ahojte snažilky 🙂 tak po 20 dňovom meškaní som ju v piatok dostala asi len rozhadzaný cyklus ale odteraz ideme na to aktívnejšie ako predtým 🙂
Chcela som sa spýtať ako to je s tou bazalnou teplotou? Ďakujem všetkým a držím palčeky :-*
@ajuska182 ahoj, ja som napr. este nebola u dr., som objednana az na 19.5.
@majinka29 ja vidím 👍🏻
@zubrienka1 dakujem 😊 Ja som sa zatial este neobjednavala, planujem koncom tohto tyzdna a pocitam, ze tiez ma objedna na neskor 😊 Tak drzim palceky 😘
Iba jeden den mi meska a toto je z terajsieho mocu
@pepka123 tak to pojdeme na rovnako 🙂
@zubrienka1 super...ja sa tiež nikam neponáhľam len využijem čas keď bude chlap doma aby bol pri malom a keďže je doma týždeň za mesiac tak to bude bud týždeň 🙂 ale myslím že sa nieje kam ponáhľať...Nechcem tam prísť a on mi povie že nič nevidím príďte o 2 týždne...

@buckeye no nemam to potvrdene testami ale podla kalendara na 20.Den cyklu cyklus normalne mavam 34 dnovy