icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

baby24
8. máj 2016

@buckeye no nemam to potvrdene testami ale podla kalendara na 20.Den cyklu cyklus normalne mavam 34 dnovy

eliska1986
8. máj 2016

@baby24 myslim ze to tam je vyskusaj este o dva dni urobit znova

meli8412
8. máj 2016

@baby24 Ja som na teste nic nevidela, skus radsej z ranneho, mala by byt silnejsia ciarka. Drzim palce.

baby24
8. máj 2016

@eliska1986 ale ked ja tam asi nic nevidim a nechcem zas to zazivat ze si nieco domyslim a nebude to tak uz Len cakam kedy sa zblaznim
..

baby24
8. máj 2016

@meli8412 mam za 2 dni alebo aj zajtra??

meli8412
8. máj 2016

@baby24 Zalezi na tebe. Lepsie za 2 dni, ale ked si na teste videla ducha,mozno z ranneho mocu by bola viditelnejsia.

kotatko1232
8. máj 2016

@meli8412 ano zajtra zbehnem do lekarne ale bojim sa ze tam bude iba / ☹

buckeye
8. máj 2016

@baby24 to je potom trosku komplikovanejsie, idealne je, ked vies s urcitostou, ze ovu bola a duphaston sa nasadi az po nej, pre posilnenie funkcie zlteho telieska (ak je malo progesteronu), takto tazko povedat, meskat moze aj koli tehu, ale aj pripadne nizsej hladine estrogenov, tie sa podielaju na raste sliznice, ked klesne progesteron aj estrogen, vtedy sa spusti ms
Nasadeny ti bol koli nejakemu konkretnemu problemu? Lebo sa pouziva pri roznych a tak sa aj upravuje davka a cas podania

meli8412
8. máj 2016

@kotatko1232 To uz s tym testom neovplyvnis. Len dufat, zajtra urcite daj vediet. Drzim palce.

baby24
8. máj 2016

@buckeye ano nemozem otehotniet mam pco syndrom a beriem aj metformin kvoli zvysenej glukoze.. ☹ 3 mesiace mam brat od 17 DC po 27 DC 🙂

buckeye
8. máj 2016

@baby24 ten mam aj ja, resp mala som, teraz som v norme, aj vajecniky (i ked to moze byt tehotenstvom), este minuly august som mala vajecniky samu bublinku, cyklus odveci, o pravidelnosti nemohla byt rec, a teraz som v 7tt, takze za mna urcite sa to da dat do poriadku 🙂
Brala som inozitol, schudla, zvysila podiel bielkovin v strave, znizila sacharidy a ak tak celozrnne, behala som aj predtym, ale zvysila som objem
Skus si zacat merat bt, ked uz nie ovu testy, mozno ti to pomoze viac sa orientovat v cykle

baby24
8. máj 2016

@buckeye schudla si vela? Als

baby24
8. máj 2016

@buckeye
@baby24 bt si mam merat po ms ak dojde?

buckeye
8. máj 2016

@baby24 no na upravu cyklu mi pomohli uz 3kg, ja som nemala nejak extra velku nadvahu, od cca oktobra sa mi zpravidelnil na 30-35dni, co u mna bol uspech (predtym ked aj 3 m nic, nic zvlastne), postupne som dala dolu este dalsie cca 3kg, ale myslim, ze celkovo pomohol aj inozitol(ten som zacala uzivat len na zaciatku cyklu) a ta zmena pomeru zloziek v strave, ono sa to aj popisuje tak v studiach, preto som tie zmeny zaviedla, spytala sa lekara a ten mi to uz len potvrdil, ze to moze pomoct, ja som nastastie nemala IR, ale, co som citala studie zien, ktore ju maju, tak skupiny s metforminom su v otehotneni uspesnejsie ako bez neho, tak je len fajn, ze ti ho nasadili 🙂
Inak na pohyb su naj veci, pri ktorych sa lepsie prekrvuje panva, takze beh, rychlejsia chodza, cviky na panvove dno..a staci 5-10% vahy znizit a uz to vie napomoct🙂

buckeye
8. máj 2016

@baby24 ano, ale mozes zacat merat uz teraz, cez ms vacsina zien nemera, ale ked budes, nic sa nestane, ja som bt merala pod jazykom, rano na nocnom stoliku teplomer, po vypnuti budika, zapnut teplomer, az potom z postele 🙂

baby24
8. máj 2016

@buckeye pod jazykom moze sa aj odtal?? No uvidim pockam do stredy co a ako urobim test a ked nie dodala si mi trosku nadeje... V stredu napisem 🙂 dakujem za vsetko 🙂

buckeye
8. máj 2016

@baby24 ano, nemusis merat vaginalne, staci aj pod jazykom, a tak mozes merat aj pocas ms 🙂
Za malo, drzim palceky 🙂

pepka123
9. máj 2016

@lelet1609 ojoooj to je škoda ☹

lelet1609
9. máj 2016

@pepka123 nevadí 🙂

dankaajanko
9. máj 2016

Ahojte snažilky 🙂 tak po 20 dňovom meškaní som ju v piatok dostala asi len rozhadzaný cyklus ale odteraz ideme na to aktívnejšie ako predtým 🙂
Chcela som sa spýtať ako to je s tou bazalnou teplotou? Ďakujem všetkým a držím palčeky :-*

ajuska182
9. máj 2016

@pepka123 ahooj pepka 😊 Chcem sa ta len opytat, viem, ze nam vysli v priblizne rovnakom case pozitivne testiky..😊 Ty si sa uz objednavala k lekarovi, ci este cakas na neskorsi tyzden? 😊

zubrienka1
9. máj 2016

@ajuska182 ahoj, ja som napr. este nebola u dr., som objednana az na 19.5.

majinka29
9. máj 2016

Vidite tam nieco ci mamatest takychto duchov robi? Dik

foxinecka888
9. máj 2016

@majinka29 ja vidím 👍🏻

ajuska182
9. máj 2016

@zubrienka1 dakujem 😊 Ja som sa zatial este neobjednavala, planujem koncom tohto tyzdna a pocitam, ze tiez ma objedna na neskor 😊 Tak drzim palceky 😘

meli8412
9. máj 2016

@majinka29 ahoj. Zial mamatesty aj z vody duchuju. Dufam, ze nie je tvoj pripad. Skus zajtra alebo o 2-3 dni, ked budes mat silnejsiu ciarku, je to jednoznacne. Kolko ti meska ms?

majinka29
9. máj 2016

Iba jeden den mi meska a toto je z terajsieho mocu

pepka123
9. máj 2016

@ajuska182 ja ešte stále čakám 🙂 pôjdem až bud týždeň, chcela som ísť teraz v piatok ale nemám kde nechať malého tak pôjdem až bud týždeň vo štvrtok a ty? 🙂

zubrienka1
9. máj 2016

@pepka123 tak to pojdeme na rovnako 🙂

pepka123
9. máj 2016

@zubrienka1 super...ja sa tiež nikam neponáhľam len využijem čas keď bude chlap doma aby bol pri malom a keďže je doma týždeň za mesiac tak to bude bud týždeň 🙂 ale myslím že sa nieje kam ponáhľať...Nechcem tam prísť a on mi povie že nič nevidím príďte o 2 týždne...