Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 ahoj tak robila som si test a ukazalo mi jednu ciarku a nieco rozmazane.cize som dnes volala ku gynekologovi a na Piatok som objednana a uvidime preco som este nedostala...co mi povie
@meli8412 ale povedala ze je to este kratky cas nato aby boli vidiet niecoo .
@ajuska182 ahoj tebe ako dlho meska alebo si si robila uz test?
@kotatko1232 ahojky 😊 Meska mi momentalne 8. den, testiky mam pozitivne..uz jeden den pred ms som mala druhu ciarocku pekne viditelnu, po 4.den meskania mi ukazal aj 25-kovy pozitivne.. Skus chvilocku pockat, ja som prvy test mala pepino a tam tiez bol len taky duch 2 dni pred ms..na druhy den uz silnejsia 😊 Paradoxne ja som ale mala na zaciatku z obednajsieho mocu silnejsie ciarky, ako z ranneho 😊
@majinka29 vidim;)
@ajuska182 ja budem volat v stredu a predpokladam ze ma objedna o tyzden v stredu;)
@cucoriedkacucoriedka noo tak to priblizne v podobnych terminoch sa tocime 😊 Tesim sa a drzim nam palce 👏
@ajuska182 no veru.tak to vyzera;) samozrejme aj tebe prijemne tehulkovanie🙂
@ajuska182 aha.mne meska 5 den a neviem ci cakam babo alebo mam nejake problemy kedze nikdy som nemala ziaden problem..meskavali mi niekedy ale ako sa narodila tak sa mi to upravilo.
ale tak som objednana na piatok tak uvidime a ja som si kupila test tiez Pepino kazetovy
@kotatko1232 ja som bola s pepino spokojna.. Tak co som citala, tak niektorym zienkam ukazovalo hcg trosku neskor, cize nic nie je stratene, ale urcite chod k lekarovi, drzim palceky 😊
@cucoriedkacucoriedka dakujem krasne, hlavne s uspesnym koncom nam vsetkym 😊😉
Ahojte baby mozem pit sumive C-cko? Prepacte ze sa pytam tu, ale tu sa najviac pise. Neviem ci som tehu. MS som mala dostat v sobotu, pripadne v nedelu. Test som robila vcera o 17tej kazetovy pepino a zatial nic, mozno kanalik aj to si nie som ista (foto nemam). Priznaky by aj boli, ale to moze byt aj PMS.
@kotatko1232 Urcite je skoro ist na uzv, ale moze ti zobrat krv a z toho ti zistit. Keby nahodou by si nevydrzala, skus zajtra testnut znova. Skus sem hodit ten test, ak ho este mas. Mozno bol chymny test.
@baska26 mozu. Ale pre tehotne je max. denna davka 500mg. Tak som citala 😉
@zubrienka1 ok dakujem. Akurat toto je 500mg tableta, takze len raz denne si dam abo len podla potreby. Sa citim dost unavena teraz tak som si jeden dala spustit.
@baska26 ahoj aj ja som robila ten kazetovy a nic ja som mala dostat v utorok a zajtra je uz tyzden a zatial som nedostala ...prisa ma bola strasne ked sa ich dotknem a aj podbrusku ma boli.cize som zvedava.
@meli8412 ano to viem ze je skoro ale mala som ist az o 2 tyzdne ku gynek ale nevychadza mi lebo partner ma rannu ten tyzden tak preto idem zatial iba na preventivku a potom sa dohodneme co a ako.a test som vyhodila kedze neboli tam pekne 2 ciarky ...
@kotatko1232 ahoj, mna prsia bolia tiez, ale nie tak moc. Boli ma aj v podbrusku a mavam aj nevolnosti, ale stale to moze byt PMS.
@baska26 mna boleli aj pred tym ako som mala dostat ms myslim 3.5 som mala dostat a od 25.4 do 1.5 ma tak boleli a neprestali stale bolia a aj ked si dam poddprsenku dole tak ma velmi bolia.
@zubrienka1 tak daj potom vedieť ako si dopadla u lekára 🙂 ja tiež napíšem...pôjdem hneď zrána...keď som bola predtým tehu prišla som hneď ako mi vyšiel test pozitívne a to som bola už v 7tt a bilo krásne srdiečko a už bolo pekne vidieť maličkú fazuľku...to bolo úžasné...tak chcem aby to bolo aj teraz... už občas stresujem či je vsjo ok ale verím že áno
@meli8412 teraz tam uz nic nevidim ☹
@kotatko1232 mna tiez boleli uz pred MS len nie tak velmi. Su skor take citlive, obcas mo v nich sklbne. Ale horsie je, ze uz tyzden mam pocit ako keby som tu MS mala.
@kotatko1232 Uvidis bud z dalsieho testu, alebo piatok, ak ti zobere krv a ci este ten den sa dozvies vysledky. Drzim silno palce.
Inak baby viete mi odporucit test, ktory by mi ukazal pripadne tehotenstvo 1-2 dni od vynechanej MS, ale najlepsie taky ktory zbytocne neduchuje a nerobi plane nadeje. Dakuje.
@pepka123 aj mna berte babyyy;))))
Ahojte.Niektore si ma tu pamätate.Ak ste este tu.Dufam ze uz tehulky🙂Tak po dvoch rokoch sa podarilo otehotniet,no v 12tt som mala kyret.MA. brala som clostil 3x1 a dufik.Tento mesiac som tiez dostala tie tabletky tak som sa strasne tesila ze opat mozem byt tehotna.Som si bola na 98% ista ze sa podari.No ani na 12 dpo som ducha nemala ako vlani.Dnes som 15dpo este raz testnem a ked nic tak zajtra idem k dr.Drzte palce aby mi este clostil vypisala.Troska som tie teho priznaky aj mala..Palenie zahy,zimnica,bolest noh ale teraz uz len vajecniky pobolievaju,ani prsia nebolia.Necitim sa ako vlani ☹ Dufam ze v juni budem opat teho 🙂

@pepka123 presne, zbytocne chodit moc skoro. Iba to stresuje, ked nie je nic vidiet 😅 Pri prvej som sa poucila 😉 Vtedy som tam nabehla hned ako som mala pozitivny test, na ultrazvuku nebolo nic vidiet. A po dvoch tyzdnoch pekne bilo stdiecko 😵