Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baby24 ahoj chvilami mam pocit ze tam nieco vidim a chvilami že tam nič nieje.Takže neviem ti povedat.Prepáč nehnevaj sa
@eliska1986 nevadi zlatinko ale dakujem... Uz ma poraza... Fakt neviem co si mam mysliet....
@baby24 fotecka je zle zaostrena nevidno takto nic..skus trosku lepsie odfotit..
@nikusa22118 mne to uz lepsie nepojde ja neviem co mam s tym fotakom.... ☹ nevidis nic???
@baby24 skús to lepšie odfotit ako píše
@nikusa22118
Nejdr mi to vsetky foto mam take a neviem nastavit volajake zaostrenie ...
@baby24 strasne zla fotka
@baby24 nie takto neviem poriadne ani pozriet sa mi to miha pred ocami rozostrena fotka, nekvalitna prepáč
@baby24 skus pod inym svetlom možno bude lepsia fotka
Dakujem. Baby aspon za odpisanie ja neviem co s tym fotakom mam ☹
@madarka123 ano, vidim tam nieco 🙂
@madarka123 jasneee.sak duchaaaacek;))))
@madarka123 podla mna uz rano bude tmavsia🙂 drzim prsty
@madarka123 jasnackaaaa 🙂 je tam 🙂
Dakujem vam za rady babi potesili ste ma 🙂
@megica33 zajtra mi ma prist menstr.tak uvidime ci pride uz tak dlho sa snazime o druhe babetko a stale nic dufam zeto uz teras vynde
@madarka123 aj my sa snazime o druhe 🙂 drzim ti palce a daj vediet 😉
@madarka123 aj ja vidiiiim, je tam 😊
Držím palce myslím že Vám to vyslo
Baby zacala som slabo krvacat a boli ma pod brusko...
co to moze byt??take tlaky mam tam
@kotatko1232 smer pohotovosť neriešiteľné cez MK. Stým že im oznámil že si tehotná a začala si krvacat

@cucoriedkacucoriedka
@zubrienka1
@pepka123
@butterfly333
@nikusa22118 dakujem zienky, tiez som ostala milo prekvapena..len som chcela skontrolovat, ci silneje 😊 A inak je to ten z tesca IntiMed 😊 Tak sa tesim, ze mame aj rovnaky datum, kiezby sme vsetky uz aj poculi bit srdiecko 😊 Hlavne, nech je vsetko vporiadku, ako ma byt 😉💐