Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 blahoželám 💗
@butterfly333 kvoli tebe sem chodim uz hooooodne dlho a konecne som sa dockala ze vidim tvoj pozitivny tehotensky test....z celeho 💙 ti zatial potichucku blahozelam a drzim silno palciska ✊✊✊
@butterfly333 tiež sa pridávam 🙂 chodím tu dlhšie a pozorovala som tvoj príbeh - tvoju cestu...A priznávam, posledné dni som na MK chodila málo, a keď som ho zapla, vždy som len rýchlo "prelistovala" strany, a hľadala tvoje príspevky 🙂 že ako si vlastne na tom, keďže tento mesiac - cyklus bol TEN TVOJ 🙂 a ozaj bol 🙂 z celého ♥ ti gratulujem 🙂 P.S. pošli aj nám tehu bacilky 🙂
@matulikm Dakujem velmi pekne verím že všetko bude v poriadku až do konca. 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby posielam aj ja vám všetkým Tehu bacilky moooc bacilkov. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Verím že to všetky dáte,
@butterfly333 Nebojaj, určite bude všetko dobre, až do konca 🙂 veď keď ti tu všetky budeme z celééého ♥ držat paločky, tak to dáš 🙂 myslím, že nejednej si tu pomohla - poradila 🙂 aj mne ♥ zaslúžiš si to 🙂
@butterfly333 ja sa z teba neskutočne tešim 🙂 az ma zahrialo pri srdci...drzim ti velmi silno palce nech je vsetko ok a prijemne tehulkovanie :-*
@butterfly333 Gratulujem a prajem nech je všetko v poriadku. 🙂
@butterfly333 dakujem budem ich potrebovať :-*
@butterfly333 gratulujem a velmi ti to prajem ze si sa konecne dockala.Posielam vela pozit.energie.
@laska07 dAkujem moja verím že to zvladnem až do koca a uspešne. 🙂
@butterfly333 urcite ano.Aky si den cyklu?Spomynam si ze si mavala dlhsie cykly.
@laska07 dnes som 30Dc a 17DPo ovu som mala skorna 13dc.
@butterfly333 Gratulujeeeem!!!👍👍👍 Vidíš, tak si sa aj Ty dočkala! Prajem Ti to z celého srdiečka!
@zunajda Dakujem áno konečne sa to podarilo aj nám po dvoch rokoch verím že bude všetko v poriadku. 🙂 🙂
@butterfly333 Určite bude všetko v poriadku!!! Teším sa s Tebou! 😉
@butterfly333 Mňa tento cyklus ovu zas naťahuje ...nie a nie prísť
@zunajda mohla by si skusit inofolic mne pomohol mala somovu už na 13dc inokedy16-20dc,a aj včelia kašička
@butterfly333 beriem femibion,lebo inofolic nemali v lekárni. Zajtra sa pôjdem zas opýtať a k svokrovi pôjdem až cez víkend. 😦
@zunajda mne ostalo 17ks inofolic ak chceš za 10e,
@butterfly333 uzasna sprava! Drzim moc moc palce, nech to dobre dopadne 🙂
@butterfly333 wau.uzasna správa.gratulujem a teším sa s tebou
@butterfly333 držím palce a z celého srdca Blahoželám nech je na konci živé a zdravé bábätko začiatku nového života 🙂 🙂 Tešííííím sa!!!
@trdielko149 dakujem velmi pekneeee
@butterfly333 z celého srdca ti to prajem.neboj určite bude všetko dobré.ja som často "sledovala"ako sa vam tu dari...a tvoj pozitivny test má obzvlášť potešil...viem aka dlhá cesta to bola pre teba.tak si to skoro stihla do konca mája🙂)a v podstate aj áno.💜💜drzkaj sa!!

@butterfly333 to poznam tiez sa nam nedarilo, a ked som uvidila II tak som sa klepala a plakala. Hlavne sa opatruj, nech to silnie 🙂