Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 je pravda,ze aj ja som sem chodila viac ako snazilka...človeku môžu fóra častokrát pomôcť..niekedy naopak.ja sa citim celkom fajn,zaciatky u mna boli ťažké...ale všetko vydrzim😉bude to dievčatko,comu sa strašne teším.budeme mať parik😍a ty sa ako citis??čo na to manžel??
ty budeš asi na rizikovom však??
@eva2809 mm sa teší aj ked to tušil lebo mi včera bolo v praci zle teda pár krat ma naplo,no ja budem musiet byt doma a ležat zajtra volam gyn pre istotu.
@butterfly333 A aký termín ti vychádza podla poslednej MS?
@laska07 8.2. 2017 inak obe deti v lete.
@butterfly333 jeeeeej no gratulujeeeeeeeem 🙂 tfuj tfuj tfuj nech všetko dojde do šťastného konca 🙂
@miska_hryzka dakujem.pekne moooc sa tešim
@butterfly333 tak ta laparka hned na druhy cyklus pomohla?
@miska_hryzka asi ano a brala som inofolic aj matersku kašičku
@butterfly333 super tesim sa strasne drzim palce a moc moc moc gratulujem 🙂 informuj potom ako rastiete 😉
@miska_hryzka jasne budem info 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@butterfly333 kúpim ich od Teba 😉 a ďakujem
@butterfly333 ahoj moja podarilooo sa jeee to som rada tesim sa s tebouuuu ,,,,, A tak si sa bala ze sa neoodariii
@zuzannaaa Ano moja konečne sa podarilo aj nám som moooc štastná 🙂 🙂 😀
@zunajda ak máš zaujem napíš mi moja IP.
@butterfly333 Jeeeeeeej úžasna sprava :-* :-* :-*...Teším sa moc 😉 😉 😉 Gratulujeeeeeem :-*
@michhaela Dakujeeem velmi pekneee 😉 😉 😉 😉
@butterfly333 Strasne sa tesim, drzim ti palce. Konecne. Krasne tehulkovanie so stastnym koncom.
@meli8412 dakujem moja verím že bude všetko v poriadku až do konca lebo ešte som nezažila bezproblemove tehu vždy som mala rizikove a ležala od prveho dna až do porodu ani som nechodila von.No verím že toto bude zdrave a v poriadku.
@butterfly333 Treba verit. A verim pri 2 detoch nebude lahke oddychovat, tak dufam, ze fakt budes mat bezproblemove tehu.
@meli8412 No deti maju 10r a 16r takže to mm zvladne ,
@butterfly333 Tak to urcite. My to mame narocnejsie, 5 a 2 rocne deti. Mm stresuje.
@meli8412 no ešte že tie moje su už velke snad aj pomožu a syn može potom chodit vozit aj sfrajerkou 😉 😀
@butterfly333 gratulujem 😉
Ake su nove testy rapiclear? Pozeram, ze zmenili dizajn, ale co si pamatam, tie stare moc spolahlive neboli. Mate skusenost s nimi?
Dnes 11 dpo a na teste nieco ako kanalik? Neviem, ci to je vidiet na fotke..
@dothy1 Dakujem a držím palčeky aj tebe 🙂 🙂

@eva2809 dakuejm a ty ako sa cítiš a viete čoto bude??Máš pravdu za dva roky čo som sa sem nachodila ale som rada lebo som sa tu všeličo nove dozvedela a vela bab mi tu pomohlo poradlio,no asi dam pauzu nech ma to neznervoznuje.