Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dothy1 ja som ho mala a krásne čiarky čo viem a poznám baby ukázal im vždy ked boli tehotné 🙂
@dothy1 toto bol môj približne 3 dni pred menzesom 🙂
Ahojte..chcem sa spytat co si o tomto myslite??
@bambulka271 nieco tam vidím.skus zajtra rano,alebo v pondelok.drzim palce,aby to vyšlo!!!
@bambulka271 no nieco sa tam rysuje,kedy ma prist,alebo neprist ms?
@denidi az o 12 dni..len mam velke tlaky v podbrusku..
Dnes som dostala ms.A mám tam ducha nechápem?
@sofinkaviktorka co je to za znacku? Nie je to ta co tak duchuje? A je to normalna ns? Nie len lahke spinenie?
Vipada to že normalna
@sofinkaviktorka to ani nevyzerá na ducha,skôr kanalik
@sofinkaviktorka ja som mala vela testov s duchmi aj slabymi ciarkami a nic z toho nebolo. ale ked som ostala tehu, tak tie ciraky krasne silneli kazdy den
@sofinkaviktorka ja tam teda ziadneho ducha nevidim :-/
@sofinkaviktorka to je kanálik ktorý má byť zafarbený ak by si bola tehu, niektorym testom sa kanálik takto leskne, mne sa to tiež stalo niekoľko krát, drzim palce aby bol ďalší pozit
Bol to rapíd cleard 2.taK sú neni žiadne spoľahlivé. Čo neukazuju kanaliky
Ahojte snazilky,tak pointenzivnom polrocnom snazeni a dvoch biochem tehu sme to vzdali.Dohodli sme last minute na kapverdy s odletom za dva tyzdne a potom toto 😁 Ironia vsak?
@niky1141997 skus dať normálne foto,lebonegativ aj kanáliky vytiahne,ale ak týždeň meska,uz by mali byť riadne koľajnice,ale možno bola ovu neskôr
@niky1141997 cosi sa tam rysuje,nebola ovulka fakt trosku neskôr?
@niky1141997 hm, je to zvlastne,mne dnes meska 3den.Myslim ze by ciarku malo byt viac vidno ale mozno bola ovu neskor,su pripady kedy ukazal test az po viac ako tyzdni meskania.Kazdopadne drzim palce 🙂
@denidi Ja neviem uz fakt 😐 nebudem sa asi tešiť hneď...
Ahojte žienky! Som medzi vami nová! Už treti den skušam tehu testy ...no toto je stale vysledok..podla vas?? v sobotu ráno, to bolo uplne slabunke ..včera, no tiež take slabe, a dnes už trosku lepšie vidno. Zajtra rano idem k lekárovi, co vy na to?Mohla by som byt tehu??? Jooj, už nech je zajtra rano..som taka nedočkava 🙂
@alinka1810 Určite ANO!! Gratulujem 🙂

@dothy1 ja som mala z dm pepino tehotensky test, a vyšiel mi pozitívny a lrv to aj potvrdila.