Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
pepino testy duchuju,nekupujte,ukazuju zleee,vlastna skusenost 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
@petra321 toto isto nie je duch 🙂 🙂 podla mna to je tehu ciarocka....a budeme gratulovat.....
@janielik87 myslis? ja sa uz bojim v auguste som malicke stratila a teraz sa tesim a ani netesim 😖
@niki928711 srdieco mi bije ako splasene uz od vcera no dufam ze to tak ostane 🙂
@charrllotte drzim ti palceky velmi silno! nech to tentoraz dopadne dobre.
Ja nemam skusenost...nikdy som nemala // :(, ale toto vyzera velmi nadejne. Skus o dva dni testnut zas. Drzim palce.
@janielik87 dakujem krasne, si zlata, velmi drzim palceky aby to aj Tebe vyslo, ja som po potrate bola zufala, nemala som ovu 2.5 mesiaca, ale tu na koniku som docitala o alchemilke a infolicu, tak to zabralo, aj ked este to nieje iste...
@charrllotte 🙂 gratulujeem 🙂 a drzim palce 🙂 nech je vsetko v poriadku az do konca 🙂
@charrllotte toto je tehotenská ciarka a pekna.Vela zdravia a pohodove tehulkovanie 😵
@karmela dakujem kraaasne no a teraz este kedy k lekarovi, ci este pockat, alebo mu zavolat hned..

@aduss noo ano pepino duchuju..mam vlastnu skusenost... 😒 😒 😒 😒
ale mama test neduchuje....toto mas mama test nie???
nooo tak este vyckaj ale myslim ze uz dlha doba aby testik tmavol ☹