icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

pepka123
8. jún 2016

@pilar ako že nemôžeš sledovať príznaky? Kľudne ja som mala príznaky 2 týždne po oplodnení 🙂 aj pri prvom aj druhom,takže kľudne môžeš mať príznaky 😉

zuzkasu
8. jún 2016

@niky1141997 ahoj na spodnom vidim ducha ale nemyslim si ze je to tehu ja mam takeho isteho na 10 dpo myslim ze mam ten isty test, na emimino.cz maju baby tiez duchov na to to teste a dostali podla mna je nanic. Je to pepino?

niky1141997
8. jún 2016

@zuzkasu Ja uz neviem..skusim asi ten digitalny.9 dni mi meškajú..😏😏

nikusa22118
8. jún 2016

@niky1141997 nic vzlom ale na tvojom mieste by som uz nic neskusala to vsetko su iba kanaliky nemala si ani jeden pozitivny..ked je pozitívny aspoň dúšik musí byť aspon trochu sfarbený doruzova.. A digitalny je az 25Hcg ked Ti 10 nevyšli tento jw zbytočné kupovať

ritamama
8. jún 2016

@niky1141997 ked Ti tolko meskaju, uz by si mala mat kolajnice. Mrzi ma to, ale keby to bolo tehotenstvo, tak Tvoje testy by silneli kazdym 2hym dnom. Uz testujes 9-10dni a mas rovnakeho dusika. ☹

niky1141997
8. jún 2016

@ritamama
@nikusa22118 Mate pravdu baby.Kašlem na to.Pride to vtedy ked to budem najmenej čakať.Uz nebudem testovat 😊 a ďakujem vám všetkým

nikusa22118
8. jún 2016

@niky1141997 ano moja presne tak nesmies sa na to tak strašne sústrediť lebo sa zblaznis..treba trošku zmiernit tempo a aspon trosku sa snažiť nemysliet na to a potom sa urcite podarí.. Držím palce..😊

veronikakajka
8. jún 2016

@niky1141997 ja som 2 dni pred MS a mam slabe ciarky, aspon to tak je. Pozri foto asi 3 strany dozadu

niky1141997
8. jún 2016

@veronikakajka Videla som 😊

veronikakajka
8. jún 2016

@niky1141997 prve mesiace som bola ako blazom a stale sa nedarilo a potom som si povedala ze nebudem to sledovat a teraz po 5 mesiacoch asi to prislo o tyzden idem gyndovi tak dufam ze to iba potvrdi

niky1141997
8. jún 2016

@veronikakajka Jeej gratulujem 😊😊 ja som pri prvom bábätku otehotnela tiez po 5 mesiacoch.Bohuzial som musela ist na kyret lebo mu nebilo srdiečko.Hádam nám to ten hore zariadi tak aby to bolo uz len lepšie a pošle nám malinké 😘

veronikakajka
8. jún 2016

@niky1141997 prajem vam vela stastia ja som tiez prve stratila druhe mam 2.5 rocnu dcerku a teraz uz by sme chceli. Prajem vela stastia a coskoro budu 2 ciarky

pilar
8. jún 2016

@pepka123 myslim preto lebo mne este nemeska,takze priznaky kludne moze byt stav pred mrchou. Nemozem sa na to spoliehat este 🙂))

nikolienko
8. jún 2016

Ahojte baby, tak ja mam dnes dostat MS a este nic, vcera som si robila test a zdal sa mi tam taky uuuuuuuuuplne slabulinky duch ked som sa take spravne poprizerala, spravila som si aj dnes a nenasla som nic. Priznaky boli (aj take co nemam bezne pri PMS) je mozne ze tehu som len ta hladina hcg je este tak velmi nizka ? Lebo MS ani na pocit nevyzera ze by mala prist tak neviem..

pilar
8. jún 2016

@nikusa22118 ale vraj bývajú tieto testy falošne pozitívne :( takze sa neteším radšej. a je uplne slabulinka

nikusa22118
8. jún 2016

@pilar to je pepino?? Ak ano mne ukazal presne a este dost vela dni pred MS ja som jola s nimi spokojná..

pilar
8. jún 2016

@nikusa22118 nie,je to RapiClear zo 101 drogerie

veverickav
8. jún 2016

Baby, je toto duch?

pilar
8. jún 2016

@veverickav myslím že dost viditelný, oproti niektorým, ktoré treba hladat (vrátane môjho :D ) tento vidno hned si myslim.

lentilka969
8. jún 2016

@veverickav nieje to je už ciarka pekná 🙂

veverickav
8. jún 2016

@pilar @lentilka969 uuuuu moje nervy 😄 Prvy krat mam nieco take na teste, tak som cela zmatena

lentilka969
8. jún 2016

@veverickav tíško gratulujem 🙂

kukurica77
8. jún 2016

@veverickav krasne čiarky!Gratulujem😉

veverickav
8. jún 2016

@kukurica77 @lentilka969 dakujem baby, ste zlate... 🙂

pilar
8. jún 2016

@veverickav pekná čiarka, viem si predstavit ako to zošokuje 😀 neviem sa dockat takej viditelnej

veverickav
8. jún 2016

@pilar urcite pride, a mozno tak necakane ako u nas ;)

zanet500
8. jún 2016

Dobry vecer,potrebujem poradit momenatalne sa nachadzam egypte pred mesiacom mi odstranily mirenu. Uz skoro 2 tyzdne citim bolest prsou, hnednu mi bradavky a mam viditelne modre zilky, pocit na zvracanie,bolest hlavy a krizov,unava lenivost, slaby vytok , jemna bolest a pichanie pod bruskom.

Dnes som bola u zenskeho a videl na sone nieco malinke taku bublinku alebo ako to mam nazvat. Tak mi zobral moc a visiel slabo pozitivny povedal ze nevie naisto ze mam prist o tyzden ale mne to nesedi ja som u neho bola 3 krat za tento mesiac a nic tam take nevidel az len teras po ovulacii tak co by to bolo ine nez tehotenstvo? Spominal ze to moze byt krvna zrazenina ale ja nekrvacam,krve testy negativne Dakujem za odpovede

zuzkasu
9. jún 2016

Ahojte odbornicky co myslite? Horny 10 DPO a spodny 12 DPO, spodna ciarka je viditelna aj volnym okom ale asi su to len kanaliky 🙄
@veverickav

zuzkasu
9. jún 2016

Ahojte odbornicky co myslite? Horny 10 DPO a spodny 12 DPO, spodna ciarka je viditelna aj volnym okom ale asi su to len kanaliky 🙄
@veverickav Gratulujem
@zanet500 Kolko si DPO? podla mna je mozne tehu len mozno je este skoro aby videl to co ma

looola
9. jún 2016

@zuzkasu asi budeš musieť ešte pár dni vydržať a spraviť ďalší test, z týchto sandále urobiť záver