Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikusa22118 dakujem moc si zlata 🙂 ano zial aj take veci sa deju... ozvem sa a dufam v dobre spravy..
@andilek31 tiez som si myslela ze uz mi bude dobre ale posledné 2 dni mi je ťažkooo..😒 noo s so záchodovou misou som sa uz dost dlho nerozprávala..😁 asi tak 4 dni.. Ano tie su najkrajšie a uz sa naozaj veľmi teším na tu nasu fotečku..
@ivushka14 ano stavaju sa hociake veci..ale uvidis ze teraz to bude ok..a nemáš za co však sa treba podporovať my ženy musime držať spolu..😁 tak ma potom označ ked budes vediet ako ste na tom uz sa tesim na dobre spravy..😉
@ivushka14 aj ja idem 15.6 ku Dr.😁 spomeniem si na teba hned ked sa vratim budem sledovat ako si dopadla.. 😊
Baby blahozelam vám.k ciarkam sú nádherné aspon takto sa poteším 🙂
@nikusa22118
@andilek31 Baby tak som nevydrzala a este teraz vecer testla lebo mam celkom dost este tychto testov a aha 🙂 este silnejsi vecer ako rano ♥♥♥ 😀 😀 😅
@ivushka14 jeeeej..super ked ich mas dost tak testuj do buduceho tyzdna pekne uvidis ci ti silnie čiarka ku dr.uz pojdes na istotu.. 😁
@nikusa22118 no ved sa aj chystam skumat.. // to sa neda neriesit :D do 15.6 casu dost :D:D
@vcielka199 ja tam vidim 🙂 // gratulujem
@ivushka14 gratulujem 🙂
@ivushka14 tak pridavaj fotky budem skúmať s tebou..😁 jasne ja by som tiez nevydržala tiez by som testovala ako odušu
@vcielka199 vyzerá to nádejne toto je pepino asi vsak? Ja som mala taky istý sice tyzden pred MS ale čiarocka silnela skus zajtra alebo o dva dni dalsi a uvidíš 😉 pomalicky gratulujem..a drzim palce 😊
@ivushka14 gratulujem
@nikusa22118 je to nejaký baby secret... skusala som poobede aj iný a na ňom nebolo nič :( tak ja neviem
@vcielka199 nevadi poobede nemusis mat dostatok Hcg hormonu ranny moc je najsilnejší asi preto.. Niekto ma opačne zase silnejsi vecer neviem preco je to tak..ak si si robila poobede nenapila si sa niecoho ak si zriedila moč môže to byť aj tym..pred testovanim by si minimalne 2 hodiny nemala prijímať ziadne tekutiny...testuj rano pre istotu..😊
@nikusa22118 ďakujem za radu 🙂 píla som vela vody, aby som už sla na WC :D ale.citim nejaké bolesti v podbrušku, čo to môže byť?🙂
@vcielka199 jaaaj..no tak uz vieme kde je problém 😁 ale toto mas peknu ružovú ciarku podla mna si tehu..😊 na zaciatku tehu a aj pocas je to normálne budes casto citit bolesti ako pri MS
@butterfly333 dakujem krasne.. aj ja tebe .. vidim ze si 6tt 🙂 uz si bola u dr. ?
@nikusa22118 dobre informujem co nove 🙂 😀
@ivushka14 zajtra idem tak verím že je všetko ok,nemám zatial žiaden tehu príznak.
@ivushka14 jasneee budem sledovať a čakať na nové správy 😁
@butterfly333 jooj parada drzim päste .. potom sa tiež ozvy 🙂
@ivushka14 dakujem dam vediet

@nikusa22118 dobre sa cítim už mi viac menej aj nevoľnosti prešli ešte ma sem tam napne ale už sa to dá celkom...a o niečo menej som unavená a áno fotocky z utz to sú tie najkrajšie 🙂