Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, co si myslite o tychto ciarkach? Vidim, ze silneju, ale len minimalne. Na to, ze som 20 dpo a ms meska uz 8 dni.. neviem..dnes na cemio teste dokonca slabsia ako vcera. Nemam ziadne priznaky, mozno okrem bolavych prs, aj tie bolia len rano, ked vstavam..cez den o nich ani neviem..
Cemio test je od spodneho 16dpo po vrchny dnesny 20 dpo. Pepino test od 15 dpo po 20dpo
@vcielka199 nadherny test...gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉
@madarka123 nadherna fotecka...super...gratulujem a uzivaj vytuzene tehulkovanie, Vela zdravicka obom prajem 😉
@nikolienko ja tam vidim dusika, drzim palceky aby tmavol 😉
@veronikakajka gratulujem...krasny test...a uzivaj tehu 😉
dievcata, ktore ste tu tehotne za poslednych asi "50 stran" tejto temy, tak vam vsetkym srdecne gratulujem k tehu...Uzivajte! Prajem vam aj vasim drobcom vela zdravicka a krasne tehulkovanie...tesim sa s vami, no nestiham citat tuto "hustu" temu, chodim sem uz len raz za cas 😉
@monikasel ano 😉 😀
@kristina132 treba vydrzat, moze to byt skor iba kanalik, ktory nie je ale ruzovej farby. Skus pozajtra
@baby24 ja tam nič nevidím :(
@vcielka199 aj mne sa zda ze nic ale chvilkami mam pocit v jednom uhle ze je tam nieco.... ☹
@baby24 skús o dva dni... a možno tam naozaj niečo bude ;)

@linda243 dakujem pekne za odpoved, pockam co bude cez vikend a podla toho si bud kupim iny test na vyskusanie alebo pojdem k doktorovi 😒