icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
13. nov 2013

@bebe52852 aaano je to uuuuplne normalne take bolesti 🙂 mala som ich aj ja a ma ich skoro kazda druha 🙂

lene27
13. nov 2013

@majka_3 Presne tak. Tie Pepino sú nanič. Mne ich 6 ukázalo ducha a Rapiclear úplne nič a aj tak bolo.

katka0709
13. nov 2013

@majka_3 no som zvedava co z toho bude, dakujem za podporu. velmi by som sa tesila kebyze to je potvrdene ze je to 100% . kedy by sa malo asi ist k doktorke ?

majka_3
13. nov 2013

@katka0709 asi ked dva tyzdne meska ms.

kormelia11
13. nov 2013

@bebe52852 ale su tam najlepsie je kupit jednu znacku a s tou vyskusat silneju kazde 2 dni 🙂 ked najdem tak hodim svoje 🙂

kormelia11
13. nov 2013

@bebe52852 ja mam najlepsie skusenosti s mamatestom teraz som mala iny ale ten asi nebol taky citlivy ciarka mi veeelmi pomaly tmavla a bolesti v podrusku ako pred ms su uplne ok aj ja mam 🙂 a mala som pri vsetkych tehotenstvach 🙂

bebe52852
14. nov 2013

@majka_3 pridavam fotku z dneska rana. Neviem ci silnie,snad ano.

majka_3
14. nov 2013

@bebe52852 jasneee silnie ale nevidis to moc dobre..niekde som citala ze hcg stupa kazdy druhy den 🙂

nikus20
14. nov 2013

@majka_3 ahoj 🙂 vidim ze ty si tu pisala naposledy ja mam no tak to🙂 bola osm uz raz tehotna ale umrelo mi dieta v 8mes.v brusku:( tak sa snazime znova no vtedy som nemala priznaky teraz mam ako : cikanie,bolest v podbrusku, prsia unava atd.🙂 zle mi ako tka neni len sem tam.. raz mi bolo o4rano🙂..no spravila som si dneska test ale menzes mam dostat az o 8dni je to asi skoro vsak? kupoval asom si ten rapidclear 🙂 alebo baby niektore poradit dakujem🙂

majka_3
14. nov 2013

@nikus20 nooo myslim ze 8 dni pred ms je skoro ale ani nemusi ..zalezi kedy bolo oplodnenie....od oplodnenia cca 13 dni by ti mohol test ukazat no nieje to pravidlo...ono to mozu byt aj tehotenske priznaky ale aj predmenstruacny syndrom 😖 😖 😖 😖 😖 tazko poveda...zajdi si k dr na odber krvi a budes vediet....

tana85
14. nov 2013

@bebe52852 prilis to sledujes. daj tomu este tri dni a potom testuj a uvidis, ci tmavne alebo nie...tieto zaciatky su velmi neiste, tak silno drzim palce, aby to bolo tak ako si zelas 🙂

tana85
14. nov 2013

@nikus20 to je este skoro. viem, ze sme vsetky take zvedave, ale najskor nejaky naznak mozes mat dva dni pred MS, najlepsie v ten den... nic nezmeskas, ak sa podarilo, tak to tam je, ak nie, tak sa dozvies v den MS

nikus20
14. nov 2013

@tana85 Dakujem🙂 no aj soms i myslela len ani neviem ake su priznaky lebo pri prvom fakt som nemala ziadne🙂
@majka_3 Dakujjem skusim teda az toho 22ho uvidime len mam taky pocit ze sa nieco deje lebo pri prvom som onicom netusila

lubka1983
14. nov 2013

@majka_3 ahoj.chcem sa opytat,ked pisete aj v inych prispevkoch,ze zajdi na krv to myslite ku gyn?poviem ze mam podozrenie alebo skusame otehotniet a len tak vezmu krv?

tana85
14. nov 2013

@nikus20 8 dni pred MS su priznaky len ak tehu velmi ocakavas 🙂 v skutocnosti este oplodnene vajko ani nie je zachytene v maternici, takze nevylucuje nic, co by ovplyvnovalo tvoje chute alebo cokolvek. tiez som necitila nic az do 6tt zhruba, myslela som, ze test klame

majka_3
14. nov 2013

@lubka1983 nooo ked mas podozrenie ze by si mohla byt tehu tak ano na gyn. na krv a mala by ti sestricka odobrat.

nikus20
14. nov 2013

@tana85 ja praveze ani neocakavala som lens om vysadila tabletky nechala som na volni priebeh ..pri prvom som si nevismla nic akurat hend druhy tyzden som azcala jest 🙂 teraz zas tiez tak uvidime🙂 hej pocula som o vselicom aj kamoske testy ukazali negativne a to jej meskal menze suz dva tydne po tom isla doktorke a z eje vtom🙂 uvidime teda 🙂.. ja som sis pravial prvy test ked som bola tehotna den ekd sommala dostat menstruaciu a bola uz vtedy pozitivna asi to ma kazdy inak🙂

zuzanka2211
14. nov 2013

@majka_3 Ja som mala normalnu, ako stale, chvalabohu uz konci, ale nebola nicim nezvycajna.. Ty si na tom ako?

majka_3
14. nov 2013

@zuzanka2211 ja uz mi tiez konecne konci...a ovu testy uz zacinaju byt pozit 😀 co nechapem som len 8dc
tak ti drzim palce nech tento mesiac je ten uspesny 😉

bebe52852
15. nov 2013

@majka_3 ahoj. Mama test je ten silnejsi

majka_3
15. nov 2013

@bebe52852 no vidiss krasne ciarky 🙂

nikus20
15. nov 2013

@majka_3 vidis tam nieco?? ako ja viem hrozna kvlita fotky treba si to riadne pozriet lebo je to fakt zle aj odfotene nazivo lepsie toje vidiet ale taka slaba by mohla byt? ci vidim ciarky?🙂:D

nikus20
15. nov 2013

@nikus20 vidis tam nieco?? ako ja viem hrozna kvlita fotky treba si to riadne pozriet lebo je to fakt zle aj odfotene nazivo lepsie toje vidiet ale taka slaba by mohla byt? ci vidim ciarky?emoticon:D

nikus20
15. nov 2013

@majka_3 pridal asom foto nahodou pre seba soms i to dala:P
@majka_3

majka_3
15. nov 2013

@nikus20 neviem nic tam nevidim..keby posles normalnu fotku a tu pozriem...aaalebo keby to odfotis este lepsie? 😀

nikus20
15. nov 2013

@majka_3 len sa neda neni to vobec vidiet taky nejaky ze suepr fotak nemam no nevadi🙂

majka_3
16. nov 2013

@nikus20 staci ked pridas neupravenu fotku 🙂

nikus20
16. nov 2013

@majka_3 oka dam potom neskor lebo teraz nejsom cez pc🙂

valika1210
20. nov 2013

Tak toto je asi pravy duch neduch...🙂

karmela
20. nov 2013

Ahojte dievčatá ja som si robila test vcera poobede,ale cely sa mi nejako zafarbil asi som ho velmi namocila.Co si otom myslite??? ms mam dostať o 9 dni len ma bolia uz týžden dost prsia,chodím viac na wcko ale tiez viac pijem.Asi si skúsim spravit nový o paru dni.Zatial sa nesnažíme ale prijala by som druhe babo s radosťou 🙂