Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela veru zruzovel ale ta druha ciarka? Nemam stym skusenost ale vyzera ako poztiviny nie?
@valika1210 skúsim nový takto mi test cely nezruzovel este.Ale dakujem uvidíme no.Keby vyšiel pozitívne potešilo by ma to velmi 😅
@valika1210 ok neviem ci dnes stihnem ísť kúpiť,ale zajtra zabehnem urcite 😉 aj tebe držím palce aby si mala dve // 🙂
@karmela. aj minuly mesiac som mala dve // A nakoniec dosla mrcha....ja mam pre istotu testiky uz doma 🙂 🙂a uz si mala mat ms alebo este len cakas?
@valika1210 mam este len dostať 27.11.Ako to ze si mala // a nic? Bola si u lekára lebo poznám prípady ked kocky mali pocas tehu aj menštruáciu prvé mesiace.Ja som pri prvom mala taktiež jeden mesiac a ked sa nedostavila bola som v 6 tt 🙂 tak ti držím palce.
@rommin uvidíme no lebo to celé sfarbenie ma zmiatlo. :-/
@karmela nebola som vtedy u dr...stredu mi vysli pozit.a sobotu dosla mrcha....skusila som testikk aj potom no uz bola ciarocka znova slabsia..takze asi ten mikro ako som sa tu docitala.....uz mame jedneho drobca doma....no snazime sa 🙂
no trolilinku je to viditelnejsie v real... ale je to len 5 dni od ovu 🙂 cize idem skusat kazdy druhy den ci sa zmeni... 😖
@barbora1985 aj ja tam vidím jemnuckeho ducha 😉
Ja Som predsa len vybehla do lekárne neda mi to,zajtra ráno spravím druhý test.Dufam,ze si nenamyslam len
@valika1210 poviem pravdu až sa bojim 😒 ked som sa uz tak nečakane nadchla.Tak držím palce.Dam zajtra vediet mam uz viac testov,dúfam ze sa mi nestane nehoda ako pri prvom.Mozno aj to mohlo nejako Skreslít výsledok.
@barbora1985 tak to mas potom velmi skoro pozitivny testik ale kazdopadne gratulujem vyzera to nadejne 🙂
@valika1210 ahoj testovala som este vcera vecer a vyšiel negatívne ☹ tak si nerobím uz asi nádeje a pockam ma mrchu uz.Aj ked mam priznaky kvoly ktorým ma to napadlo asi len v hlave.A ty ako drziiiiim ti palce silno.Ked mi budu meškať spravím další
@karmela. Testla som rano....vysiel silnejsi duch ale po case testik ostal cisty....tak sa radsej netesim predcasne ale potesilo by 🙂
@valika1210 ms este len máš dostať?ked si mala slabú čiarku tak je to nádejne si myslím.ja mam este týžden do ms tak uvidíme,ale po včerajšom teste skôr očakávam,ze normalne dôjde.Co uz este si napíšeme ako to bude pokračovať držím palce všetkým kockám co sa snažia o babo 🙂
@karmela ahoj,test nie je moc dobre robit este pre ms,este ti neukaze,to je skoro...najlepsie je az ti meska ms..aj ja som bola strasne nedockava som si robila testy,ale vela ludi mi radilo ze si ho nemam robit este pred ms....moze ti ukazat,ze nie si a pri tom mozes byt...drzim ti palce