Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bebe52852 ale su tam najlepsie je kupit jednu znacku a s tou vyskusat silneju kazde 2 dni 🙂 ked najdem tak hodim svoje 🙂
@bebe52852 ja mam najlepsie skusenosti s mamatestom teraz som mala iny ale ten asi nebol taky citlivy ciarka mi veeelmi pomaly tmavla a bolesti v podrusku ako pred ms su uplne ok aj ja mam 🙂 a mala som pri vsetkych tehotenstvach 🙂
@majka_3 ahoj 🙂 vidim ze ty si tu pisala naposledy ja mam no tak to🙂 bola osm uz raz tehotna ale umrelo mi dieta v 8mes.v brusku:( tak sa snazime znova no vtedy som nemala priznaky teraz mam ako : cikanie,bolest v podbrusku, prsia unava atd.🙂 zle mi ako tka neni len sem tam.. raz mi bolo o4rano🙂..no spravila som si dneska test ale menzes mam dostat az o 8dni je to asi skoro vsak? kupoval asom si ten rapidclear 🙂 alebo baby niektore poradit dakujem🙂
@nikus20 nooo myslim ze 8 dni pred ms je skoro ale ani nemusi ..zalezi kedy bolo oplodnenie....od oplodnenia cca 13 dni by ti mohol test ukazat no nieje to pravidlo...ono to mozu byt aj tehotenske priznaky ale aj predmenstruacny syndrom 😖 😖 😖 😖 😖 tazko poveda...zajdi si k dr na odber krvi a budes vediet....
@tana85 ja praveze ani neocakavala som lens om vysadila tabletky nechala som na volni priebeh ..pri prvom som si nevismla nic akurat hend druhy tyzden som azcala jest 🙂 teraz zas tiez tak uvidime🙂 hej pocula som o vselicom aj kamoske testy ukazali negativne a to jej meskal menze suz dva tydne po tom isla doktorke a z eje vtom🙂 uvidime teda 🙂.. ja som sis pravial prvy test ked som bola tehotna den ekd sommala dostat menstruaciu a bola uz vtedy pozitivna asi to ma kazdy inak🙂
@majka_3 Ja som mala normalnu, ako stale, chvalabohu uz konci, ale nebola nicim nezvycajna.. Ty si na tom ako?
@zuzanka2211 ja uz mi tiez konecne konci...a ovu testy uz zacinaju byt pozit 😀 co nechapem som len 8dc
tak ti drzim palce nech tento mesiac je ten uspesny 😉
Ahojte dievčatá ja som si robila test vcera poobede,ale cely sa mi nejako zafarbil asi som ho velmi namocila.Co si otom myslite??? ms mam dostať o 9 dni len ma bolia uz týžden dost prsia,chodím viac na wcko ale tiez viac pijem.Asi si skúsim spravit nový o paru dni.Zatial sa nesnažíme ale prijala by som druhe babo s radosťou 🙂

@bebe52852 aaano je to uuuuplne normalne take bolesti 🙂 mala som ich aj ja a ma ich skoro kazda druha 🙂