Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby aj tak dakujem no nedavam tonmu sance ☹ este raz dakujem 🙂
@monikasel tieto testy niesu dobre ukazuju falošných duchov,taketo som mávala vždy a nič.
Ahojte,uz druhy tyzdnem mi domaci tehu test ukazuke len slabu ciarku,3x mi brali krv,kde HCG tiez len pomaly stúpa,co myslite mozem byt tehotna alebo je to mimomaternicove tehotenstvo?
Ahojte baby, odporucite mi nejakeho dobreho gynekologa, alebo gynekologicku?najlepsie petržalka. Chcem zmeniť dakujem za odpovede.
@denidi bol prekvapený,vravel,ze to az priliz pomaly rastie....min. tyzden sme mysleli,ze to uzavrieme ako biochemicke tehotenstvo,kedze domace testy bledli a na sone nic nebolo,len v krvi hcg opäť o malinko stuplo...dnes som nola zase na krvi,tak som zvedava...ja len ci s tym niektora nema skusenost?
Ahojte, tak ja mam vysledky krvi - zial negativne ☹ ze mohlo ist aj o biochemicke teh.
Som beznadejny pripad....moje starosti zacali cca tyzden po menstruacii,ked som dostala velke bolesti v obl laveho vajecnika,dva dni na to som bola na krvi a sone,kedze som na teste mala slabunku čiarku,hcg bolo cca 55 od vtedy som bola na krvi 3x,hcg do dnešného dna stuplo na 95 (za dva týždne) co je na tehotenstvo velmi malo,vcera mi skoncil uz aj dalsi menzes,ktory prišiel o 4 dni skor (inak ho mavam presny a velmi bolestivý,teraz taky nebol) lenze dnes mi brali krv a a hcg je na tych 95,doktorka nevie,co je so mnou,konzultovala ma aj s inymi lekarmi,kt. navrhovali kyretaz alebo laparoskopiu,co moja dr. zamietla,pretoze ma nechce davat pod nôž,ked mi nic neni,ak ste mali niektora podobnu skusenost,budem rada,ak mi napusete,ďakujem
@lsi ahoj, tak ja cerstvo.... Som po ET, testy tiez pozitivne, slaba ciarka, hcg pozitivne, pomaly narast...medzitym som mala spinenie aj ms, ale hcg stale rastlo...na sone nieco bolo vidiet, ale tiez velmi male, takze vcera ma zaradil ako neukonceny potrat a dnes som dostala taku silnu ms ako hadam nikdy...takze potrat ukonceny ☹ ale nexcem ta strasit, tolko moj pripad
Preto som sa pýtala,pokojne ti moze byt aj moj pripad...a v akom dlhom casom úseku to testy ukazovali pozitivny výsledok?
@lsi Ahoj ...ja som bola na kyrete v Marci.Lebo malinkemu nebilo srdiecko od 6tt a zistili mi to az v 11tt.Stále tomu nemozem uveriť že sa to stalo práve mne.Mrchu som dostala az v Máji prvú.Teraz druhá mešká.Drzim ti palceky moc moc😚Je to velmi tazke prist o babo lebo som si tym presla sama a viem o com hovorim.Hlavne sa nestresuj aj ked vies ze je to strasne ťažké.My ženy sme silné osobnosti.A ako sa hovorí : boh nám nadelí len tolko kolko sami dokazeme zvladnut.Drzkaj sa ☺😚
@niky1141997 Nic tam nevidim. Podla mna nie si tehu, keby si bola, uz by ti tie ciarocky silneli.
@meli8412 Aj ja si myslím.Uz rozmyslam nad tym co mi moze byt.Mam sem tam aj taky hnedkasty vytok ktory vzdy trva iba jeden den na druhy den nic a na treti znovu.Zeby cysta???som v strese a neviem co mam robit....zajtra na krv tak som zvedava ako dopadnem.Aj ked si myslim ze tu krv mi budu brat zbytocne.Lekar mi naposledy minuly tyzden povedal len to ze mam zvacsenu sliznicu ale ms nikde...😏😏😏😑
@niky1141997 pre mna je najhoršie to cakanie,ked človek nevie na com je....mne nikdy tehotenstvo nepotvrdili,ani nevyvratili
@lsi no zabi ma, presne si nepamatam...asi od 12-teho dna po transfere do 25-28? Potom som testy robit prestala, lebo mi jednak dosli a potom nezdalo sa mi to zmysluplne...vcera mi xcel zovrat zase krv na hcg, ale odmietla som...naco aj, ked sa to nevyvijalo
@lsi Ako aj mne naposledy ked som bola u dr.Povedal mi len ze mam zvacsenu sliznicu a ze je to skoro na tehotenstvo vzhladom na to ze som ani nie 3 mesiac po kyretazi.😏 viem ze je najhorsie cakanie...musime to vydrzat nic ine nam nezostava 😣
@niky1141997 Mozno po tej kyretazi mas rozhadzanu ms. Drzim silno palce, aby sa ti to upravilo a cim skorsie si ostala tehu.
@meli8412 Asi mas mozno aj pravdu.Ďakujem moc moc 😚 dufam ze tu uz konecne coskoro budem pridavat testiky😊😊

@baby24 mozno skus fotku zaostrit a tak odfotit.. 🙂