Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzkasu supeer..krásne čiarky gratulujem.. 🌹
@barborka93 Nedavaj test do negativu, moze vytiahnut aj kanalik. ALe na tomto teste nic nevidim, iba jednu ciarku.
@barborka93 veru nič tam nieje
Aj som si myslela 😞 segre sa teraz podarilo po 7mes.
@nikusa22118 Dakujem konecne ciarka zosilnela poriadne 😊
@zuzkasu anooo teším sa s tebou..to uz je krasna kolajnicka veru..aj mne takto silnela cely tyzden som sledovala urobila 5 testov 😁a uz sme v14.tyzdni..😍.
@nikusa22118 ja dufam ze vsetko bude v poriadku nakolko mam zapal mocovych ciest a je to dost neprijemne atb sa chcem vyhnut zapal mam v moci ale nie v krvi je to cele divne 🙄 na babo sa strasne tesime dufame do tretice ze to bude Kristinka 😊
@rencica ahoj kedy (ne)cakas ms?uz ti meska?
@lilianna1988 zajtra, som 13 dpo uz som si robila druhy test ci nebol prvy vadny.. 😉
@rencica tak ti gratulujem.dnes mam dostat ms a tiez som 13dpo ale vcera test bol totalne biely.asi len pride neskorsie.
musis verit, pred 4 mesiacmi som mala ducha na 16 dpo takze nie je nic stratene @lilianna1988
@rencica lenze pri predoslom tehu som mala ducha na 10dpo ale o mimi sme prisli v 11tt a teraz sa nedari.insk nemam ziadne skore priznaky.obcas zaboli v brusku,myslim ze kazdu chvilu sa spustia....ty uz mas nejake priznaky?
no je to sice skoro , ale uz mi je chvilami nevolno a ostre pichnutie v maternici ked sa prudsie pohnem, a teplo resp sa citim akoby som mala horucku @lilianna1988
@rencica obcas pichne aj mne ale beriem pms....horuco tiez mi je.....uvidis zajtra dostanem bo inak nechapam....testy negativne a mne ms chodi na cas 25-26dc
@lilianna1988 ja mam tiez bolesti ako pred ms ale su take chvilkove , ja som tento mesiac testovala uz 9dop a bol biely, potom mi tie bolesti ako na ms tak som myslela ze nic, no objednala som si testy tu na mk ze na dalsie mesiace a tak som si urobila dnes ..🙂
@rencica 😊testujem uz aj tyzden co viem nema zmysel...ale mala som pocit ze sa podarilo,tie tlaky som povazovala za skore priznaky. Vcera som bola 12dpo a nic na teste tak som sa zas zmierila faktom ze ani tento mesiac nic....kedu ides k dr?
@lilianna1988 tak to neviem veru, urcite pockam este par dni , mam urcite obavy kedze som tiez prisla o mimi v 7tt.. Budem sledovat ciarky a podla toho zavolam k dr a dohodnem sa s nou . Verim, ze este sa ti druha ciarka ukaze!
@zuzkasu ak mas zapal atb sa asi nevyhnes..vzdy je lepsie liecit zapal akoby sa to malo dostat k plodu alebo do krvi ako hovoris.. Dr.uz bude vediet co s tebou len by som isla co najskôr na tvojom mieste..držím palčeky.. My mame princeznú doma a teraz bude asi chlapisko..😍
@rencica gratulujem ❤ krasne ciarka silnie..
@rencica dakujem.drzim ti palce tiez.napisem ak dostanem ms😊
@foxinecka888 ano vidim 😉 testni ked ti uz bude mrcha meskat a uvidis isto 🙂

@majka2 ten LH hormon je vtele stále tento je robený z ranneho moču??ak ano tak je to negat a nič to neznamená